Siz kendi evinize geçince öğlen çalıştırırsınız.Burdaki yazanların da hepsi kaynana galibaeşimle ben çalışıyoruz hafta içi bı pazarmz var robot süpürge öğle sonu da calisabikirdi onu geç ben suoureceltim zaten öğle sonu
Tamamda onu ayarlamıstır ayrıca yattıgınız yerın bır kapısı vs yokmuyduBurdaki yazanların da hepsi kaynana galibaeşimle ben çalışıyoruz hafta içi bı pazarmz var robot süpürge öğle sonu da calisabikirdi onu geç ben suoureceltim zaten öğle sonu
Her insanın kendi annen babanda olsa kendi evinde ayrı bir düzeni vardır bu sadece kaynana sorunu değil. Ama bence sen o 1 haftanın dolmuşluğunu robot süpürgeden çıkarmışsın. Muhakkak zordur şu an başka bir düzende olmak ama bence böyle küçücük şeyler için kendini doldurma kaynana karşı.Sa arkadaşlar ,evimiz tadilatta 1haftadir kaynanamla kaliyoruz kendi annemgil şehir dışında ,hafta içi eşim de ben de çalışıyoruz kaynanam tek yaşıyor zaten ,dün gece geç yattık bugün 9da robot süpürge otomatik çalışmış kaynanam da uyusunlar rahatsız olmasnlar vs diye kapatmadi uyuyamayinca sinir oldum başıma ağrılar girdi ,hiç bı iş de yok iş olsa da erken kalksak ,düşüncesiz olduğunu düşünüyorum siz olsaniz sinir olur msnz
Öyle yapıyorum zaten veya evde yokken çalıştırıyorumSiz kendi evinize geçince öğlen çalıştırırsınız.
Aynen dediğin gibi galiba kardeşim 1haftadir başkasının üzerinde kendi eviniz gibi diyor ama olmuyor galiba 1haftanin dolmuslugu patladıHer insanın kendi annen babanda olsa kendi evinde ayrı bir düzeni vardır bu sadece kaynana sorunu değil. Ama bence sen o 1 haftanın dolmuşluğunu robot süpürgeden çıkarmışsın. Muhakkak zordur şu an başka bir düzende olmak ama bence böyle küçücük şeyler için kendini doldurma kaynana karşı.
Ayarlı kardeşim de durdurabilir eliyle düğmesine basıp ,kapı var ama kapanmıyor oda kapısıTamamda onu ayarlamıstır ayrıca yattıgınız yerın bır kapısı vs yokmuydu
Genel olarak kayananla aranız nasıl? Yani birbirinize karşı nasıl davranıyorsunuz?Aynen dediğin gibi galiba kardeşim 1haftadir başkasının üzerinde kendi eviniz gibi diyor ama olmuyor galiba 1haftanin dolmuslugu patladı
Yanı oyle yapması gerekıyor ama yapmamısAyarlı kardeşim de durdurabilir eliyle düğmesine basıp ,kapı var ama kapanmıyor oda kapısı