• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunsalı yemeğimi artık nasıl ayırabilirim

Nisanlikiz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
82
-95
16
25
Merhabalar 4 aylık evli ve 7 haftalık hamileyim. Kaynanamla aynı binada oturuyoruz haliyle yemegimizi beraber pisirip beraber yiyoruz. Ben evlendigim günden beri kaynanam sürekli laf sokuyor ceyizimde sofra bezi alamayisima bile laf soktu. Kaynanamın amcası ölmüş kaynanama taziye de verdim arayarak oğlu bugün gelmiş elini öpmüş başın sağ olsun diyor ben demedim diye bana diyor sen annene saygı gosterseydin bana da gösterirdin bak oğlumu gör diyor. Ben de sinir küpüne döndüm sen bana değer vermiyosun dedim ve evime gittim. Artık yemeğimi de ayırmak istiyorum şu kadına tahammülüm kalmadı eşime anlatıyorum o da aynı annesi kafasında çıldırcam napmaliym

Merhabalar 4 aylık evli ve 7 haftalık hamileyim. Kaynanamla aynı binada oturuyoruz haliyle yemegimizi beraber pisirip beraber yiyoruz. Ben evlendigim günden beri kaynanam sürekli laf sokuyor ceyizimde sofra bezi alamayisima bile laf soktu. Kaynanamın amcası ölmüş kaynanama taziye de verdim arayarak oğlu bugün gelmiş elini öpmüş başın sağ olsun diyor ben demedim diye bana diyor sen annene saygı gosterseydin bana da gösterirdin bak oğlumu gör diyor. Ben de sinir küpüne döndüm sen bana değer vermiyosun dedim ve evime gittim. Artık yemeğimi de ayırmak istiyorum şu kadına tahammülüm kalmadı eşime anlatıyorum o da aynı annesi kafasında çıldırcam napmaliym
İkinci çocuğu da biran önce yap🤔.

Düzeninizi oturtmadan aceleniz neydi hamile kalmışsınız . eşiniz sizden taraf olmazsa işiniz zor. Evlilik iyice oturmadan eşinizi tam manasıyla tanımadan acele etmişsiniz

Aynı binada oturuyorsunuz diye niye "haliyle" yemeğiniz bir oluyor? Bu arada yemeğiniz bir ama taziye için aynı binada oturan kayınvalideyi telefonla arayıp baş sağlığı dilemek çok ayıp. Evlenecek yaşta olan kadın bi zahmet kendi yemeğini de kendi pişirsin..
Not: kayınvalideniz haklı.

Aynı binada oturuyorsunuz diye niye "haliyle" yemeğiniz bir oluyor? Bu arada yemeğiniz bir ama taziye için aynı binada oturan kayınvalideyi telefonla arayıp baş sağlığı dilemek çok ayıp. Evlenecek yaşta olan kadın bi zahmet kendi yemeğini de kendi pişirsin..
Not: kayınvalideniz haklı.
Canım o taziyedeydi oğlu aradı taziye verdi ben de yanındaydım.konustum ayip olmasın diye ama elli defa taziye vermemizi bekliyor onu da geçtim laf soka soka oğlunu örnek gösteriyor maşallah benim oğluma saygılıdır diye. Ben kendim yemeğimi kendim pişirebiliyorum bunlar izin vermiyor eltimde aynı böyle

4aylık evlilik ve 7haftalık hamilelik kaynana ile aynı apartmanda oturma allah akıl fikir versin

bugünde kimi okuduysan atlı kovalıyor gibi hamile kalmış ilk aylardan. yazık günah neden bu genç kızlarımız hiç kendini düşünmüyor anlayamıyorum. bir bak bakalım adamla geçinebilecek misin? adam iyi koca olur mu olmaz mı anlamadan baba yapıveriyorlar çabuk çabuk.
yemeği evinizde yapın yemeğim var evde yiyeceğiz deyin olsun bitsin.

Allah dağına göre kar veriyor bacım napcan 😀 Pek sanmıyorum yapacağını ama hadi söyleyeyim bir cinnet her şeyi çözer gelmiyorum gitmiyorum evim mutfağım ayrı bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum seni de boşarım de kocana net ol

Allah dağına göre kar veriyor bacım napcan 😀 Pek sanmıyorum yapacağını ama hadi söyleyeyim bir cinnet her şeyi çözer gelmiyorum gitmiyorum evim mutfağım ayrı bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum seni de boşarım de kocana net ol
Vallaha haklısın bu saatten sonra böyle yemin ederim bıktım kaynanamdan hamileyim.cok da üzmek istemiyorum kendimi. Ben bulaşıkları yıkarken bile laf sokuyor iyi de ben niye her şeyi yüzüne vurmuyorum

Çocuk kazayla oldu. Yukarı gitmeyince surat asiyor
İşte kaza kısmını merak ettim. Ne hikmetse şu kaza hep eşiyle ya da eşinin ailesiyle sorunu olanlara vuruyo da.

Assın. Çocuk mu bu da surat asmasın diye gönül eyleyeceksiniz?

Back