Kaynana olacak

Yani kaçtınız? Bakın linç yiyeceğim ama kaçarak evlenen kıza kimse değer vermez, ailesini ezmiş geçmiş, bir dayanağı yok derler canları istedikçe ezerler. Bir de kaynananız ailenizi kendilerine denk görmemiş belli ki. Kocanız da bostan korkuluğu olacak ki, karısına söylenenlere karşı bir şey yapamıyor.

Birincisi hamile kalmayın, ikincisi o şeytana uyun, derslerinizi verin, mesleğe atılın artık. Kendiniz boşayın.

Bunu niye şeytan desin
Gayet mantıklı bir plan. Oturup dersini çalışıp okulu bitirmen şeytanın diyeceği şey değil. Mantıklı olan bu.

Onu diyen “şeytan” değil sizin güzel aklınız.
Annesinin Allah bilir ne derdi var bilmiyoruz.
Bu yaştan sonra da konuşmayla falan düzelmez.

Düzelmesine de gerek yok.
Mesafeyi açın, mümkün olduğunca az görüşün, eşinize annesini kötülemeyin.

Saf saf “Ben ona hiç saygısızlık yapmadım, niye böyle dedi ki çok üzülüyorum, kırıldım” falan diyin. Ev içi ortamınız huzurlu olsun.

Muhtemelen ya başka kızı beğendi, ya bir akrabanızı sevmediği birine benzetti ya da sorunları var. Niyeti kötü önemli olan da bu ve eşiniz de sorunlu.

Her şekilde çalışın, iyi yere girin ve durumunuza bakın. Eşiniz halen “naapiyim?” modunda devam ediyorsa boşanın.

Eşiniz sizi seviyor ve savunuyorsa kaynananin yaptigi hicbir sey umrunuzda olmamali. Hoşt der geçersiniz Niye bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz. Esinizin size karsi bi kusuru yoksa niye kaynananin lafiyla bosanicam diyorsunuz ki

üniversitemi okuyorsunuz.

Offf.
Nolur fake olsun.
Co kötü bı durum dimi okumamış desen okuyorum diyor yaşı küçük halen böyle evlilik var mı diye kendimi sorguluyorum bazen ama burayı okudukça malesef var diyorum

Oldukça aşağılık ve kişiliksiz insanlara denk gelmen üzücü.Kadın çirkef oğluda asalak kusura bakma .Olan olmuş evlenmişsin
Bu süreçte yapman gereken şey ne olursa olsun okulunu bitir ve asla çocuk yapma!çocuk olunca düşer yakamdan kaynanam,yada eşim bana daha çok değer verir diye düşünme..tam tersi daha kötü olur.Mutlaka korun.Kaçmanı ve ailenin arkanda olmamasını fırsat bilmiş üstüne geliyorlar.
Bu süreçte onları idare etmekten başka çıkar yolun yok gibi.Taktik uygula kocanın yanında ne söylerse söylesin polemiğe girme ...Dinler görün ama duyma.Konuşsun dursun sen başka şeylere odaklan.Ama bunun arkası kesilmez bunuda bil.Kendi sana zarar veremeyince eşini dolduracak orası net.
O sebeple okulunu bitirip mesleğini eline alman şart.sonrası zaten kolay bi tekme oğluna bi tekme anasına kendi yoluna bakarsın.yeterki o güce kavuş biran önce ve asla okumana engel olmalarına izin verme.en önemlisi bu bence

Yalnız konu sahib leb demeden Kadınlar Kulübü hanımları değil leblebiyi kuruyemiş dükkanını anlıyor.

Kaçtığını tahmin edenler, korunmadığını sezenler, kariyerini eline al diyenler, yaşını tutturanlar....
Maşallah insan sarrafı olmuşunuz hanımlar.

Konu sahibi kaynananın bu kadar cüretkar olmasının bir sebebi var. Eşiniz de siz de henüz çok gençsiniz.
Şöyle söyleyeyim boşansanız bile üç çocuk daha rahatça sığdırırsınız. Aceleniz yok.

Sizler pişin ki güzel bir anne olun.
Bileğinize altın bileziği takın.

eksik birşeyler var canım atladıiğın birşey olabilir mi sana neden bu kadar kinlendi ?

Dinlemeyeceksiniz ama yazayim.
Asla çocuk yapmayın, eğitimi tamamlayın, para biriktirin. Kocadan medet ummayin, değişmesini beklemeyin.

Yaşı profilde 23 ee daha önceki konularında hamile ve düşük yapmış ve kariyeri desen öğrenci olduğunu yazmiss .. geçmiş konularında mevcut insan sarrafi olmaya gerek yok

Yaşı profilde 23 ee daha önceki konularında hamile ve düşük yapmış ve kariyeri desen öğrenci olduğunu yazmiss .. geçmiş konularında mevcut insan sarrafi olmaya gerek yok

O değilde ulvi bir görevle buraya üye oldugunu dusunen 3-5 kişi var nerde ve nasıl duyar kasacağız diye gereksiz kasiyorlar.

Geçmiş konularına da yaşına da bakmadan insanlar bunları tahmin etti.
Yanlız geçmişte bir yazısını okudum kürtajın hastane bildirim olayını sormuş iştenmeyen gebelik demiş
Düşük yapan hastalık vs deniliyor ama ..
bile isteye kürtaj gibi anladım sanırım ben yanlış anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…