Eşime söylüyor ses kaydı atiyor bende duyuyorumBu kadar lafı sana telefonda mı söylüyor
Sürekli bana küfür hakeretler ve beddular ediyor çocuğunuz olursa felç olsun diyor.
İlk başlarda her şey çok iyiydi beni görmüştü beğenmişti huyunu yüzümü bir gün evimize geldi eşimle ailemle tanışmak için ne olduysa eşime bu kız olmaz istemiyorum beğenmedim ahlaksız bu dedi evimizde bir lokma yemek yemedi eşimde çok üzüldü bu duruma çünkü boş yere öyle davrandı . Bizde en son kacara evlendikNasil evlendiniz? Bastan beri karsi miydi bu kadin size? Evlendikten sonra bisey mi oldu?
sen de ikili oyna. Öyle şeyler söylediğinde kocacım çok üzülüyorum annem bana neden böyle şeyler söylüyor halbuki ben ona çok saygı duyuyorum falan de. Sürekli kötü konuşan kaynana olunca karşısında muhatap bulamayınca eşin de bi zahmet anlar heralde.Eşime söylüyor ses kaydı atiyor bende duyuyorum
Zaten aynen ya baba evinde de huzur yoktu ben eşime güvendim ama boşunaKvnizle gerginlik yasayabilirsiniz ama sizi seven adam olsa bunlari soyletmez en azindan.
Ailesinin evinde kiymetli olmayani el evinde baskasi el üstünde tutmaz. Bu böyledir.
Eşiniz de gidemeyeceginizi biliyor.
İşte bende neden annen benim hakkımda böyle konuşunca bir şey demiyorsun diyorum o da diyor ki ben ne diyeyim kadına söylesin dursun falan diyorikili oynamak mantıklı vallasen de ikili oyna. Öyle şeyler söylediğinde kocacım çok üzülüyorum annem bana neden böyle şeyler söylüyor halbuki ben ona çok saygı duyuyorum falan de. Sürekli kötü konuşan kaynana olunca karşısında muhatap bulamayınca eşin de bi zahmet anlar heralde.
O değil de kocan neden annesinin çenesini kapatmıyor? Karım hakkında bi daha ileri geri konuşursan yüzümü göremezsin dese kv de susar
Eşinin de yaşı küçük ve annesinden maddi destek alıyorsunuz herhaldeİşte bende neden annen benim hakkımda böyle konuşunca bir şey demiyorsun diyorum o da diyor ki ben ne diyeyim kadına söylesin dursun falan diyorikili oynamak mantıklı valla
Ben bunların elinde kalmışım esim bana bir keresinde seni sevmiyorum ama vazgeçemiyorum dedi hayatımın her alanında kendini attı ortaya defalarca annen istemiyor ayrılalım dedim ben yapamam bu iş biraz eşimin zoruyla oldu bazen şeytan diyor ki otur derslerini adam akıllı çalış bir sene geçsin git kendin bosaİlk olarak eşiniz sizi sevmiyor bu konuda bir anlaşalım. Sevse kayinvalideniz size bunları söyleyemez ve böyle davranamaz. Buna neden musade ediyorsunuz? Ne münasebet bu kadar cirkinlesebiliyor.
esınız sızı sevse hakkınızda kımsenın boyle konusmasına dayanamazdıArkadaşlar meraba yeni evliyim biraz zorluklardan sonra evlendik eşimle kaynanam o kadar kötü bir insanki sürekli beni asagiliyor şuan yanımızda değil ama gelebilirde bilmiyorum . Ama benim hakkımda öyle yalan şeyler konuşuyorki eşime ondan bosanacaksin diyor. Daha önceden birbirimizi tanımıyoruz. Sürekli bana küfür hakeretler ve beddular ediyor çocuğunuz olursa felç olsun diyor. Bu yüzden eşimle çok tartıştım ve kötü zmanlar geçirdim . Esim beni seviyor aslında ama annesi yüzünden ben dayanamıyorum ve ailemlede aram pek yok öğrenciyim ben sadece beni boşasada aileme gidemem canim çok skkn bu yüzden kaynanam benim için eşime sürekli bu kız evden kaçar orasını burasını verip para kazanır diyor anne baba evim rutubetli bir evdi bu yüzden eşime onların evi rutubetli pis kardeşi engelli babası pis annesinin gözleri bozuk diyerek dalga geçiyor ben kendi halinde bir insanım dayanacak gücüm kalmıyor eşim de artık ne diyeyeim onun gibi yapmam diyor. ben bazen ayrilacam diyorum sinirden o da onları sevindirirsin diyor evde huzurum kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum zaten evde kaynanamın eşyaları çok benim hic bir şeyim yok henüz inaninki her şeyi isteyen bir kadında değilim ben iyi biri olmaya çalıştıkça daha kötü oluyor her şey ne yapayım lütfen bana bir şey deyin kaynanam çok kötü bir kadın aşırı kötü aşırı ağzı bozuk bir kadin .
Şeytana UyBen bunların elinde kalmışım esim bana bir keresinde seni sevmiyorum ama vazgeçemiyorum dedi hayatımın her alanında kendini attı ortaya defalarca annen istemiyor ayrılalım dedim ben yapamam bu iş biraz eşimin zoruyla oldu bazen şeytan diyor ki otur derslerini adam akıllı çalış bir sene geçsin git kendin bosa
Ben bunların elinde kalmışım esim bana bir keresinde seni sevmiyorum ama vazgeçemiyorum dedi hayatımın her alanında kendini attı ortaya defalarca annen istemiyor ayrılalım dedim ben yapamam bu iş biraz eşimin zoruyla oldu bazen şeytan diyor ki otur derslerini adam akıllı çalış bir sene geçsin git kendin bosa
e hanı esınız sızı aslında sevıyordu sımdı de sıze sevmıyorum ama vazgecemıyorum demıs onu yazmıssınızBen bunların elinde kalmışım esim bana bir keresinde seni sevmiyorum ama vazgeçemiyorum dedi hayatımın her alanında kendini attı ortaya defalarca annen istemiyor ayrılalım dedim ben yapamam bu iş biraz eşimin zoruyla oldu bazen şeytan diyor ki otur derslerini adam akıllı çalış bir sene geçsin git kendin bosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?