Kaynana olacak

Açıkcası yazma şekline soru sorma durumuna da bakılırsa bana üni öğrencisi gibi gelmedi ama neyse,
öğrenci olması bir problem değil ama neyse demek istediklerim bende kalsın..

Aferin size.
Mok var bu şartlarda evlenecek.
Bile bile olmuş.
Ailenizle görüşüyor musunuz?
Onlarla görüşüp ikna edin, yanlarına dönün diyeceğim ama kaynana hakareti, onlara sessiz kalan kocayla yaşamak daha kolay gelecek, aile evine dönemem diyeceksiniz tabi.

Şeytanın demesi değil o aklın konuşuyor ve doğru konuşuyor yapma gereken bu. Ayrıca ben yerinde olsam aynı onun gibi davranır eşime de melek rolü yapardım. Gereken cevapları bir bir söylerdim sonrada inkar ederdim deli deli görünce sopasını saklarmış. Böyle insanlara anladığı dilden konuşacaksın

Böyle deyince pek bi gizemli ve romantik mi oluyor acaba? "Ya sevmiyorum ama böyle safı da bi yerde bulamam; yemeğimi yapacak, donumu yıkayacak, kahrımı çekecek, psikopat anama katlanacak. Yoklukta iş de görüyor, daha Allah' tan belamı istemem. Benim gibi vasat altı adam için bulunmaz nimet. '' diyemiyor, " Sevmiyorum ama vazgeçemiyorum." diyor.

23 yaşında evlenilmiyor mu yani yorumunuz biraz tuhaf ben zaten karşılarına geçip susmuyorum ayaklarım üstündede duruyorum bugüne kadar esimmi bana baktı kaldı ki kötü insanlarin önünde her zman durulmuyor .....

Tam olarak böyle sanırım

İyi kendinize bu kadar çok güveniyorsanız biz bir şey diyemeyiz zaten.

eksik birşeyler var canım atladıiğın birşey olabilir mi sana neden bu kadar kinlendi ?
Eksik neden anlatımlı tam olarak böyle beni canlı canlı görünce oğluna yakistiramadi galiba esim çok uzun boylu yakışıklı biri ben kisayim sanırım yakıştırması ve etmedik laf bırakmıyor oğluna sürekli kız buluyor.

Estagfurullah
Yormak degilde
Ne bilim boyle kotu insanlar oldugunu bile bile neden evlendin, evde mutsuzmuydun ? Okuyomusunda, kacinci senen
Okuyorum son senem ya ben defalarca eşimden ayrilmak istedim ama sevmeme rağmen o beni hiç bırakmadı hep ardımda oldu hep ben de sevdiğim için karşı kıyamadım şimdi halimiz bu malesef kötü insanlar çok . Belki bundan beteride var

Niye evlendiniz

Iste maalesef evlilikde sadece sevgi yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…