kaynana gibi kaynata..

artık yok cok sükür kurtuldum fazla sabırlı olmakta bence bi hastalık canavarlaştım sayelerınde
Olması gereken bu. Bugün yürüyüşe çıkmıştım biraz da vakit geçmiş sokakta yürüyorum. İki köpek üstüme havlayarak gelmeye başladı. Biri gerideydi. Öteki baya baya yaklaştı dibime. Döndüm ' Ne zorun var senin benle ne havlıyorsun gece gece !!! diye üstüne yürüdüm. Köpek kaçtı.
Eğer ilk günden bir daha bu odanın kapısı açılmayacak !!! Açan olursa evi de sizi de ateşe veririm deseydiniz. Bakın gördün 2. kere açılıyor muydu kapı. İnsanoğlu gücünün yettiğiyle uğraşır. Ne kadar yüz verirseniz o kadar tepenize çıkarlar.

yazınızı screenshotladım ::))) ne guzel bir örnektir. ben köpeklere bagıramadım aksıne kemık koydum önlerıne. ama bir daha asla !! asla asla asla !!

İnşallah eşiniz ile bu günleri hatırlatmayacak güzel günler yaşarsınız. İnşallah ailesinin ve çocuklarının artık diğer şeylerden kıymetli olduğunu anlar. İlk önce evdeki huzuru için uğraşması gerektiğini iyice kazır kafasına o bebekler için. Seni dolduruşa getirmek için kızmıyoruz. Gerçekten hissettiklerimizi yazıyoruz her birimiz. Onların cahillikleri onlara kalsın. Sen yanlışları doğru görme, onlara Kanma, seni rezil hayatlarına sürüklemelerine izin verme bu kendine yapacağım en büyük iyilik.

Kusura bakma tombuldut ama çok yalakalık yapmışsın. Yaranamayınca da şikayet ediyorsun. Böyle olacağı ilk günden belliymiş. Kendini saydıramamış, sınırlarını çizmemişsin. Bile isteye seni sevsinler diye yapmışsın resmen. Gitmiş bir de hamile kalmışsın. Ne diyeyim? Asla görüşme, çocuklarını da gösterme. O kocan olacak adama da resti çek. Arkanda dursun.

sizin yalakalık diye tabir ettıginiz seyı ben herhangı bir cıkarım oldugu ıcın veya pohpohlanma ihtiyac duydugumdan yapmadım. yapı itibariyle kımseye kavgalı olmayı ınsanları kırmayı sevmem. yaranamamaktan yakınmıyorum bukadar kötü kalplı olabılmelerıne kızıyorum. kı onlar benı sevse ne sevmese ne. tahammul edemedıgım neden bunca fesatlık? evet gittim birde hamıle kaldım sanırım esımle ılgılı yazdıgım mesajları okumadınız. cok sükür aılesınden kurtuldum esımıde kendı tarafıma cekıyorum gözleri yavas yavas acılıyor. umarımda arkamda durmaya artık devam eder

butun yorum yazan arkadaslara cok tesekkür edıyorum kımse yanlıs bırsey yazmamıs az bıle yazmıslar hakaret edenlerde dibine kadar haklı. suan hersey yoluna gırıyor gıt gıde esım herseyın farkına varıyor görmedıklerını görüyor eskısı gıbı olacagız ınanıyorum. yoksa coktan tekmeyı basmıstım sevgıden harıc hır bir mınnetım yok En azından artık vıcdanım rahat elımden gelenı yaptım. umarım hersey daha iyi olur

Seni kırmak için yazmadım, sen geçinmek için alttan aldıkça iyice zıvanadan çıkmışlar. Önceki konularını bilmiyorum. Umarım eşin de ailesinin terbiyesizliklerini artık görüyordur. El insaf.

Allah sana sabır versin, Allah'tan eşin sana destek ve onlar gibi değil ama kayınpederin seni arabaya bindirip götürürken eşin ne yaptı neredeydi ?

Burada benim takıldığım başka bir konu var, keşke en başta kp bu kadar yüz vermeseydin, böyle cahil insanlar yüzünden toplumumuz geri kalıyor, çocuklar okumuyor, kadınlar öldürülüyor. O 'ER'dir ağzımıza etse hakkıdır, o yapar, o erkektir deyip sesini çıkarmayan (kv gibi) kadınlar yüzünden bu haldeyiz. Erkek kendini herkesten ve herşeyden o kadar üstün görüyor ki.
Keşke en başta tavır koysaydınız ve keşke kapıyı kilitleseydiniz de kv şok olsaydı ya da çıplak dursaydınız belki aklı başına gelirdi, okudum ellerim buz gibi oldu sinirden, böyle insanlar zaten kadınları öldürüyor, okumasına, araba sürmesine, erkeksiz yaşayabilmesine kuduruyor, aynı kuduz bir köpek gibi.O üstün çünkü o ağzına da etse sen ayağını öpeceksin, o küfür de etse sen peki diyeceksin çünkü o üstün ve sen yaşamak için ona muhtaçsın.Araba süren, okuyan, çalışan kadın kendine yetiyor ona muhtaç değil ya köpek gibi kudurması o yüzden. Ben de sinirden kudurdum resmen.
Kesinlikle görüşmeyin, konuşmayın, böyle insanları hayatınıza bile sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…