bence tamamen aile icinde huzursuzluga yol acan iliskileri rencide eden tüm kutsal aile degerlerini inciten bi programbikere yangin ciktiginda önce annenimi yoksa esinimi kurtarirsin diye sorumu olur ya?
bi kaç defa izledim ama kurmaca olduğunu düşünüyorum eğer gerçekse de oraya katılanların boşanmaya itecek kadar insanları birbirine düşürüyor.sırf reyting almak için insanların sırlarını, özel anlarını ortaya döküyorlar.çok gereksiz bi program.bence bi an önce kaldırılmalı.
Bu programin kurgu oldugu damatlarin sakinliginden belli bir kere.
Gelin adamin annesine dan dan ceva verecek, hatta didisecek de adam sessiz sessiz izleyecek oyle mi..
Hadi biri ikisi boyle diyelim,
Hepsi mi sakin bu adamlarin. Ne zaman gorsem kadinlar bidi bidi erkekler sus pus.
Bu kadar sure nasil tuttu bu program on da anlamadim zaten.
Saygı sınırlarını zorlamaktan başka birşey değil. Ne kadar genç olursam olayım, gelin kayınvalide arasında meydan muharebe savaşı ilanını hoş karşılamıyorum :44: en azından benim yetiştirlme tarzım bu
Saçma sapan bi program bence. İnsanları birbirine düşürmekten başka bir işe yaramıyor. Seda sayan başka bi program bulamamış ne yapsın! Para kazansın yeter ki !