• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana & Elti belası

Benim kv de eltimi anlatırdı valla haklı çıktı ne yalan söyleyeyim :)

Haklı çıktığı konular bende de var.
ama bana anlattıkları ön yargılı davranmama neden oluyor.
Kadının bana yaptığı hiçbirşey yok, ama elticiiiimden nefret ediyorum.

Kadının yanında kavga etmeniz bile zorlanırsa boşanma sebebi olur gayet normal.
Ayrıca her söylenene inanmayın. Önemli olan size olan tavrı diğerleri önemli değil.

Kulak asmamaya çalışıyorum.
Geçen yıl yeni evliydik, haftanın 2 günü bizde yemektelerdi. (kv ve kp) ben saat 7 de eve geliyorum ve önlerine her zaman 3 çeşit yemek çıkarttım, çayıymış pastasıymış hizmette ve saygıda kusur etmedim. her zaman güler yüzlü gelin ev sahibi oldum.
Eltimin evine 6 ayda bir gidiyorlar. Eltimi sürekli eleştiriyorlar. ama eltime ve ailesine bizimkinden daha çok saygı gösteriyorlar.
Bir pazarımız var eşimle. Eşimin ailesinin bağları var. eltim işim var dendiğinde kimse gıkını çıkartmıyor. bizim işimiz var dediğimizde bizi oraya götürtene kadar arıyorlar. Bizim ailemize saygı duymuyorlar.
Çocuk olunmadan aile olunmaz mı??

Bana da ilk kotuledi kadin intihar mi ne edecekmis ona kadar anlatti. Vende dedikoduyu sevmedigim icin uzaklastim simdi eltimle bir olmus beni iplemiyorlar bile.. Hatta esimle kavga edince ortaligi iyice alevlendiriyo ki oglu beni bosasin.. Ruh hastasi manyak alayida cahil insanlar

Back