• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana & Elti belası

aysukantar

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
112
19
298
Merhaba kızlar,
1,5 yıllık evliyim. Ve kaynanam sürekli eltimin kötü huylarını benimle kıyaslıyor. Ve eltimin geçmişte yaptıklarını bana anlatıyor. Bende ister istemez etkileniyorum ve uzaklaşıyorum. Bu arada eltim burnu havada birisidir. Eşini ve ailesini cahil görür.
Bir gün kv min yanında tartıştık. az kalsın boşayacaktı bizi. yauwww büyüksün sakin olun diyeceğine yangına körükle gidiyor.
o gün bugündür kv den nefret ediyorum.
Cahille uğraşmak zormuş gerçekten.

Merhaba kızlar,
1,5 yıllık evliyim. Ve kaynanam sürekli eltimin kötü huylarını benimle kıyaslıyor. Ve eltimin geçmişte yaptıklarını bana anlatıyor. Bende ister istemez etkileniyorum ve uzaklaşıyorum. Bu arada eltim burnu havada birisidir. Eşini ve ailesini cahil görür.
Bir gün kv min yanında tartıştık. az kalsın boşayacaktı bizi. yauwww büyüksün sakin olun diyeceğine yangına körükle gidiyor.
Ben olsam direkt kv ye neden eltimi bana kötülüyorsun diye terslerdim, bir ara söylenecekti eltimi savundum sustu oturdu bir daha da söylemedi:dondurma:

Eşiniz nerede peki kayınvalideniz bunları yaparken?
Anlaşamıyorsanız eşiniz yokken görüşmeyin mesafeli olun.

Kaynanalar oğullarının yanında melek olur.

inanirmisin, evlenmeden once sinif onyargi ile yaklastim kv, gorumce elti topluluguna.
ama insanlar gercekten cahil olunca cok zor.
klasiklesmis kucuk elti cememezligi, gorumce simarikligi kv bilmisligi herseye karisma amaci gutmesi.
ne kadar uzak o kadar iyi.

Merhaba kızlar,
Eşin müsade ediyosa uzak dur derim.. eğer görüşmeden olmaz diye tutturmuyorsa uzak durmak ve mesafe en iyisi..
Bi de nacizane tavsiyem aile yanında bırakın kavgayı laf dalaşına bile girmeyin.. o ortamın oluşmasına izin vermeyin.. ya da o an eşinizi tolare edin ve evinize geldiğinizde içinizdekileri dökün ve bu 4 duvar arasında kalsın.. kv tarafında eşinizle özellikle kötü görünmeyin ki açık kapı bulup aranıza dalma fırsatı yakalamasın.. o cinsten bi şeye benziyo çünkü..

Benimki de susar susar sanki çok anlayışlı gibi durur.ağzını açtı mı sen geçen sene bunu yapmıştin sen ilk evlendiğinde bunu demistin başlar söylenmeye maşallah hafızasi iyidir unutmaz kinci

Merhaba kızlar,
Kv ve elti bermuda seytan ucgeninin ikisi tmm :işsiz:

Benimki de susar susar sanki çok anlayışlı gibi durur.ağzını açtı mı sen geçen sene bunu yapmıştin sen ilk evlendiğinde bunu demistin başlar söylenmeye maşallah hafızasi iyidir unutmaz kinci
evet lafı tam ağzımdan aldı.
yazında bunu bunu yaşamıştık dedi çıktı.
Kime saygısızlık yapmışım dedim, karşılık verdim.
Ama canımı çok sıktı.
Bitti benim için.. bide o günden sonra elini öptürüyor.

Eşin müsade ediyosa uzak dur derim.. eğer görüşmeden olmaz diye tutturmuyorsa uzak durmak ve mesafe en iyisi..
Bi de nacizane tavsiyem aile yanında bırakın kavgayı laf dalaşına bile girmeyin.. o ortamın oluşmasına izin vermeyin.. ya da o an eşinizi tolare edin ve evinize geldiğinizde içinizdekileri dökün ve bu 4 duvar arasında kalsın.. kv tarafında eşinizle özellikle kötü görünmeyin ki açık kapı bulup aranıza dalma fırsatı yakalamasın.. o cinsten bi şeye benziyo çünkü..

evet çok güzel analiz etmişsiniz, araya dalmaya fırsat kolluyor.
Arayı bozsun anca. :(

evet lafı tam ağzımdan aldı.
yazında bunu bunu yaşamıştık dedi çıktı.
Kime saygısızlık yapmışım dedim, karşılık verdim.
Ama canımı çok sıktı.
Bitti benim için.. bide o günden sonra elini öptürüyor.
Bende karşılık verdim esime şikayet etmiş beni demiş hiç beni konusturmadi benle mahalle karısı gibi kavga edecekti ben ağır durdum demiş :KK47:

evet çok güzel analiz etmişsiniz, araya dalmaya fırsat kolluyor.
Arayı bozsun anca. :KK43:
Aynısından bende de var ordan biliyorum :D eşin vericek cevabını.. bizimki de her tartışmayı fırsata çevirip beni boşatmaya çalışırdı.. bitti bu iş alsın babası götürsün bilmem ne.. bigün yine bu şekilde konuşuyodu eşim boşanıcaz diye bekleyen varsa avcunu yalasın ölürüm yine boşamam karımı herkes bunu kafasına soksun.. çocuk olsun veya olmasın ben x i x olduğu için seviyorum bu böyle biline dedi.. bidaha da boşanın diye yırtmadı kendini.. eşin sustursun sen muhattap olma boşver.. zaten konuşsan da adam yerine koymazlar böyleleri

Aynısından bende de var ordan biliyorum :KK70: eşin vericek cevabını.. bizimki de her tartışmayı fırsata çevirip beni boşatmaya çalışırdı.. bitti bu iş alsın babası götürsün bilmem ne.. bigün yine bu şekilde konuşuyodu eşim boşanıcaz diye bekleyen varsa avcunu yalasın ölürüm yine boşamam karımı herkes bunu kafasına soksun.. çocuk olsun veya olmasın ben x i x olduğu için seviyorum bu böyle biline dedi.. bidaha da boşanın diye yırtmadı kendini.. eşin sustursun sen muhattap olma boşver.. zaten konuşsan da adam yerine koymazlar böyleleri
Helal olsun enisteye:KK24:

ayyy kaynanalar kaynanalar bi kıskançlıkları bitmedi. seviyeni koru fazla muhattap olma eşinle kaynananın yanında ne kadar kızgın olursan ol sesini dahi yükseltme. maşallah fırsat arıyor. bugün eltiye sana kötülüyorsa yarında o eltiye seni kötüler

Kadının yanında kavga etmeniz bile zorlanırsa boşanma sebebi olur gayet normal.
Ayrıca her söylenene inanmayın. Önemli olan size olan tavrı diğerleri önemli değil.

Merhaba kızlar,
Dinleme,sana birinin dedikodosunu yapan kşiye bana anlatma de geç.

Back