- 2 Aralık 2019
- 4
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi sevgi eser
-
Hiç düşünemedim ki böyle şeyler yaşayacağımı tanıdıkça çıktı bunlar bilsem böyle olurmuydu ama mesafe koydum biraz da olsaAy valla böyle şeyler yapana kadar mesafenizi koyacaktınız. Bak elti ne güzel rahat. Mesafeden kimseye zarar gelmez. Böyle ‘misafirdir gelsin’ diye herşeye he derseniz önünü alamazsınız .
Eşimle abisi küçükken almış abisi tek kuruş bugüne kadar vermediği için eşim köpek benim diyor bende abim gibi döneklik mi yapayım diyor o zaman köpeğe biz bakalım eve getir annende kalmasın diyorum annem ağlıyor diyor hem biz işte oluyoruz köpek sıkılır yalnız kalmasın köpek de diyorAnlamadım odemezseniz ne olacak sonuçta gelip gitmesi ayrı konu köpek masrafı ödemek ayrı konu kiminse o baksın köpeğe. Ödemeyin neden zorla ödüyorsunuz
Bu kadar ayrıntıya ne gerek vardı
Annesinin evi yazlığı bankada parası var. Ve ailemin durumu yok diyerek evlenmiş sizinle. Hala da sessizliğinizden faydalanıyor. Biraz sesinizi çıkartın bakalım nasıl iyi bir iyi adam mı? Annesinin yaptıklarını görmeyip sizi zorluyor şu an siz iyi niyetlisiniz.ah Nerde keşke kurtulsam laf sokan Bir yapım yok benim bu yüzden içime at at yoruldum ben yapacağım bilmiyorum eşim çok iyi anan onunla hiç sorunumuz yok çok şükür mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?