Anket Kaynana denince...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaynana denince...?

• Elinde oklava,başında bigudi,maşalımı maşalı

OY: 5 6,8%
  • İçden pazarlıklı(Dışı iyi içi kötü)

OY: 59 80,8%
  • Melekmi melek

OY: 9 12,3%

• Ankete Katılan
    73

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.099
30.945
1.123
61
Konya
Kaynana denince aklınıza ne geliyor?
hjmhbmbgh.webp

Son düzenleme:
Bi bigudisi eksik diyorum ilk oyveren olarak

melek görünümlü şeytan geliyor aklıma

Kızlar size bir tavsiyem var. Ben böyle mutluyum umarım sizde olursunuz benim annem çok despottu ve sevgisini göstermezdi bu benim içinde çok kaldı babamda öyleydi onların yüzünden kimseye sarılamazdım çünkü evde görmediğim şeyi başkasına yapamıyordum hep ilerde çok sorun yaşarım diye düşündüm ama eşime sarılmayı öğrenince kaynanama pamuk gvi davrandım inanın ne derse tamam annecim dderdim bazen o kadar haksız olurduk yinelese sen bilirsin derdim dieceksiniz ki hiç mi sinirlenmezdin? Hiç sinirlenmezdim eve gidince sarılınca unuturdum çünkü şimdi bana öz annemden daha iyi davranan birini yarattım ne yapsam o bana sen bilirsin diyo ne yapsa bana danışıyo oğluna bile karına danış diyen biri var karşımda siz hep eğilin güllerin boynu güzelliğinden öyledir dikenler dik kalsın onlara zaten kimse yaklaşmak istemez. Gül olmak varken diken olmak daha zor bu hayatta...

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Ailemden ve eşimden görmediğimi görümcem ve kayınvalidemden gördüm. Yan yana olsun, telefonda olsun hep kurban olduğum diye başlar söze öylede bitirir. Bu yüzden heleki annem yerine koyduğum görümcemin hakkını ödeyemem. (Duygulandım sankii) :KK16:

Reklam İçerikli Mesaj

Back
X