Kaynana değil sanki

Ben de sevmezdim.Alırdı görevliye verirdim.Tekrar tekrar alırdı,yine yok ederdim.Sonra misafire bizim evde kabuklu yemiş yemek yasak dediğini duydum.

Bakarsa baksınlar.Size sorup onayınızı alsalardı evi temizlerdiniz.Tavrınızı koymazsanız size sorulmadan gelen bu misafir olayı bitmez.

Ben de sevmezdim.Alırdı görevliye verirdim.Tekrar tekrar alırdı,yine yok ederdim.Sonra misafire bizim evde kabuklu yemiş yemek yasak dediğini duydum.
Benim oğlumun kabuklu kuruyemişlere alerjisi var ondan mı bilmiyorum takıntı oldu asla almasını istemiyorum zaten geçen almış bi dünya bende iki gece yemesine izin verdim sonra komşular kahveye gelince yanlarına koydum bitti dedim suruyeli çocuklara verdim artık sabrım kalmadı çünkü

Bakarsa baksınlar.Size sorup onayınızı alsalardı evi temizlerdiniz.Tavrınızı koymazsanız size sorulmadan gelen bu misafir olayı bitmez.
Gelir yarın birgün kayınvalidem alıp karşıma konuşacağım dediğiniz gibi bunun sonu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…