- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Ben de sevmezdim.Alırdı görevliye verirdim.Tekrar tekrar alırdı,yine yok ederdim.Sonra misafire bizim evde kabuklu yemiş yemek yasak dediğini duydum.Ya bi de herkesin bi takıntısı vardır demi mesela ben çocuktan sonra evde çekirdek istemiyorum ya da kabuklu kuruyemişler eşim diyor ki neden ya bak diyorum ben bebeğimi ağlata ağlata hergün bu zıkkım evi temizliyorsam gelen misafir çekirdek keyfi yapsın diye değil ya sonuçta esirgediğimden asla değil ama kimse hizmet konusunda bana yardımcı olmuyor eşimde diyorki hergün temizliyorsun sonuçta nolcak yense ya hergün temizlediğim için çok detaya inmiyorum kanepelerin altını filan alırım her gün ama halıyı hafta da bi kaldırıyorum koltuklarımın altında olduğu için ben çekirdek kabuklarını size yemin ederim ki halı ile halı örtüsü arasından topladığımı biliyorum hem benim canıma yazık hem de bebeğimin gözyaşlarına yazık ben bunu söylediğimde eşimin tepkisi ayda yılda bi geliyorlar nolcak bi de ahlakımı bilir her misafirin yanında çekirdek getir der afedersin gerizekalı
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)