Kaynana değil sanki

Hep bna uyaracam der umursamaz

Hemen küser bna konu açılınca da bna suratını asıyor der kayınvalidem

Evet bu zamana kadar hep öyle devam etti artık bi dur demeliyim

Anlamaz benimki uyarırım bi konu olur suratını asıyor der dediğim zaman anlasa zaten bu bi seferlik olur ama anlamaz bn ne yaptım şimdi der

Ya sorun ne biliyor musunuz asıl mesele öteki geline birşey yapamayıp bende at koşturması

Ah ah galiba ben artık insan sevmiyorum

Değişmeyen değişmiyor ya arsız her zaman arsızdır

İdare ettiğim konuları bi bilsen tanıdıklar olur diye yazamıyorum

Asıl mesele de bnim vermeyip eşimin vermesi bn surat sallıyorum ama eşim iki yalandan söyle desede o bnim annem diyip çıkıyor
O annesi ise siz de eşisiniz neden sizin rahatsızlığınız sürekli görmezden geliniyor
ve siz bunu normalleştiriyorsunuz?

O annesi ise siz de eşisiniz neden sizin rahatsızlığınız sürekli görmezden geliniyor
ve siz bunu normalleştiriyorsunuz?
Kendimi yırtıyorum da bnim kalın kafalı eşek kocam anlamıyor ilk yaptıklarında bn zaten koyamet kopardım olmadı tatlı dille söyledim yine olmadı kayınvalideme söyledim hemen konu açılınca bna suratını asıyor dedi

Bana surat asıyor dediği zaman dünya yörüngesinden çıkıyor gibi davranmanız ilginç
Derse desin ne olabilir ki en kötü?
Emrivaki yapılması canımı sıkıyor doğal olarak surat asıyorum diyebilirsiniz

Ya sorun ne biliyor musunuz asıl mesele öteki geline birşey yapamayıp bende at koşturması
Bizde de tam tersi diğer gelinine yapmadığını bırakmıyor sebep ne biliyor musunuz eşiniz annem ağlar diye sizi engelliyor asıl suçlu o . Bence bir agzinizi acmalisiniz ev sizin misafirini kendi evinde agirlasin

Çok iyi niyetlisiniz :)
Bence bir kere daha yaparsa (eşiniz uyaracakmıs ya ondan sonra) kesinlikle eşinizi karıştırmadan sakin bir dille siz konuşun kayinvalidenizle. Bazen mesafe iyidir

Hayır yanlış yerden bakıyorsunuz ELTİMİN KOCASI ELTİME BÖYLE YAPILMASINA İZİN VERMİYORKEN BENİM KOCAM İZİN VERİYOR demek istedim

Bizde de tam tersi diğer gelinine yapmadığını bırakmıyor sebep ne biliyor musunuz eşiniz annem ağlar diye sizi engelliyor asıl suçlu o . Bence bir agzinizi acmalisiniz ev sizin misafirini kendi evinde agirlasin
Sorun eşimden kaynaklı zaten ama kendisi kabul etmiyor o bnim annem tek dediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…