• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana adayı ve soru işaretleri :(

Bazılarının sadece dilindedir ,bazıları kalbindekileri iyi kötü düşünmeden açık eder.Nacizane tavsiyem bir köşeden dikkatli birşekilde izleyin test edin eş adayını .Herşeyi mi anlatıyor annesine ? Sen ona bakma desede sonunda onun dediğini mi yapıyor ?Basit ama önemli detaylar .
Benimde başlarda böyleydi evlenme teklif edeceğini bile annesi hemen açık etmiş, herşeyi annesi programlamıştı aşk sarhoşu ben anlamadım ancak evlendikten Sonra herşeyi anlatmaya Ve onun dediklerini yapmaya başladı .Siz şanslısınız küçük şeylerle deneyip görebilirsiniz son sözü kimin söyleyeceğini :KK66:

Ayrılır mısın devam mı edersin bilemem ama ben olsam kadın maddiyatını överken daha da abartılı cevaplar veririm
Misal bu eşyaları böylece bırakıp gidicem dediğinde "ay yok kusura bakmayın ama bu eşyalar ımm ne biliyim çok ucuz duruyor benim beğendiğim koltuklar 30 bin civarında ben öyle bşey düşünüyorum şahsen" demek
Veya tektaşı ben aldım dediğinde "zaten Xin aldığına ihtimal vermemiştim zira taşı baya bi küçük yani bilemedim" demek
Balayına kıbrısa gideceksiniz trabzon ne ayol dediğinde "ay asıl kıbrıs ne öyle herkes oraya gidiyor biz önce trabzona gidip ordan ibizaya geçmeyi düşüyoruz size ordan selamlarımı iletirim" gibi gibi
Kadın resmen senin üzerinden ego tatmini yapıyor o anlatacak sen susacaksın o ondan zevk alıyor ama ben olsam onu öyle cevaplarla dumur ederdim oldu ki sevgilime yetiştirdi ahaha hayatım şaka yapıp gülüyorum annen ciddiye aldı galiba benim öyle biri olmadığımı sen çok iyi biliyorsun zaten diyip kv ile başbaşa kaldığımda ee bizim adetlerde kıza altın kemer falan takarlar geçen bi ortamda laf açıldı ama benim kvm hiç altta kalmaz herkesin kvsi bi kemer takar benimki 2 kemer takar dedim iyi demiş miyim derdim:KK53:
Oyyyy bayıldım taktiklere seni sinsirella kafa zehir yahu :D

ortada bişey yokken neden yüz göz oluyorsunuz ki? siz bi yere kadar izin veriyorsunuz, kalanını da kadın kendinde hak görüyor. böyle muhabbetler açılıyorsa şimdiden ayağınızı kesmeniz lazım, neden görüşüyorsunuz?

Kv cok baskin bir karakter ve cok mudahaleci ayrica oglunu da o yonetiyor. Annesi tarafindan yonetilen yonlendirilen erkekten koca olmayacagini soylerim hep. Erkegin sınırları olmali ne esi annesine ne annesi esine karismali ve kendi kararini kendi vermeli. Cok sikinti cekersiniz boyle. Iyi dusunun.

Tecrübeyle sabit ilk zamanlarda aman yaşlı işte oğlu heves ediyor. Neyse evi barkı var rahat ederim kapılar ayrı nasılsa diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak işin aslı astarı böyle değil mutlaka evinizin içine yansıyan huzursuzluklar oluyor ki eşim bana tek kelime söyletmez herkesi karşısına alır sağolsun.
Ama aile çok önemli keşkelerim çok fazla bu nedenle çok iyi düşünün derim pişman olmayın veya bile bile lades diyin.

Ayrılır mısın devam mı edersin bilemem ama ben olsam kadın maddiyatını överken daha da abartılı cevaplar veririm
Misal bu eşyaları böylece bırakıp gidicem dediğinde "ay yok kusura bakmayın ama bu eşyalar ımm ne biliyim çok ucuz duruyor benim beğendiğim koltuklar 30 bin civarında ben öyle bşey düşünüyorum şahsen" demek
Veya tektaşı ben aldım dediğinde "zaten Xin aldığına ihtimal vermemiştim zira taşı baya bi küçük yani bilemedim" demek
Balayına kıbrısa gideceksiniz trabzon ne ayol dediğinde "ay asıl kıbrıs ne öyle herkes oraya gidiyor biz önce trabzona gidip ordan ibizaya geçmeyi düşüyoruz size ordan selamlarımı iletirim" gibi gibi
Kadın resmen senin üzerinden ego tatmini yapıyor o anlatacak sen susacaksın o ondan zevk alıyor ama ben olsam onu öyle cevaplarla dumur ederdim oldu ki sevgilime yetiştirdi ahaha hayatım şaka yapıp gülüyorum annen ciddiye aldı galiba benim öyle biri olmadığımı sen çok iyi biliyorsun zaten diyip kv ile başbaşa kaldığımda ee bizim adetlerde kıza altın kemer falan takarlar geçen bi ortamda laf açıldı ama benim kvm hiç altta kalmaz herkesin kvsi bi kemer takar benimki 2 kemer takar dedim iyi demiş miyim derdim:KK53:
Büyük merakla yorumlarinizi takipteyim:D

Herkese mutlu günler icinden cikamadigim düşün düşün sonuca varamadigim bir konu var ne tarafa gidip ne düşüneceğimi bilmiyorum umarim bana yardimci olursunuz simdiden hepinize cok tesekkur ederim yaklasik 7 ay once biriyle tanıştırildim ve gorusmeye devam ediyoruz birbirimizi seviyoruz fakat gel gelelim annesinin yaptigi seyleri bir turlu cozemiyorum oğluna iki tane ev almis araba almis sürekli her firsatta bunu anlatiyor ne zaman yaninda olsam en basiti bir tektas mevzusu acildi hemen ben yuzugu aldim oglum sen onu takarsin modasi gecmez dedi duyunca gercekten saka mi dedim aldigi her seyi gosteriyor altinlari yuzukleri herseyi hep bir araya gelince surekli konumuz maddiyat oluyor bende hic agzimi acip birsey demiyorum sadece yere bakiyorum ve uzuluyorum hanimefendi evin koltuk takimlarini yenilemis kizim evi boyle birakip gidicem bir sey almaniza gerek yok diyor ben ilk defa evleniyorum benim hic mi canimin istedigi olmucak bunuda duyunca cok sasirdim. Erkek arkadaşım sen ona bakma biz ne dersek o diyor ama annesi sürekli bana baska konusuyor surekli onunla irtibat halinde olmami istiyor düşünün erkek arkadasim evlenme teklifi edicem demis buda demis hemen ben yer ayirttirim surdan surdan birde bunu bana kizim boyle boyle diye anlatiyor en son anlatirken erkek arkadasim duydu ve anne yeter ona bari karisma dedi ya kizlar giydigim kiyafete bile karisiyor kizim alli pullu giyme oglum kiskanc biri birsey der sinirlenir evlen tak kocani koluna oyle ne giyersen giy dedi bana bugün surekli maddiyati konustugu zaman ben kendimi eziliyormus gibi hissediyorum hemsireyim cok sukur calisiyorumda kendi kendime geciniyorumda benim aklim o kadar karisik ki daha anlatmadigim neler neler konuyu sevgilimle konussam dedigi tek sey biz ne dersek o olur o konussun konussun dursun sizin fikirleriniz neler beni bir aydinlatin lütfen ihtiyacim var.
Sende susma canm ne hakla senn alına puluna karısır ben blrm gyecegimi de asla laf soyletme kadına cok patavatsızca konusmus kv adayı dugundede istedigi genligi alır artık sen zahmet etme der :) saka gbi aynı ;) bende hemsireym calısıyorum valla hersey de zevkime gore aldım karıstırmadım erkek arkadaısınada yazık nasl bir annesi vsrsa

Susup en sonunda patlamaya kadar gider,sevgiliniz annesine cevabını vermeli.. sınırınızı çizmelisiniz, başta bu kadar müdahale eder ipleri verirseniz sonra kurtulmazsınız.. biz böyle yapmıcaz, yok biz böyle düşündük deyip ecvabınızı vericeksiniz.. durdurup frneledikçe oda kendini geri çeker.. yoks açok başınız ağrır.

Allahım yeni okudum balayına bile karışmış ,allah sabır versin.. canım benim kaynanmda övünür ve karışırda bu kadar değil.... senin hayatın asla başkalarının senin hayatını yönlendirmesine izin verme.

gelince surekli konumuz maddiyat oluyor bende hic agzimi acip birsey demiyorum sadece yere bakiyorum ve uzuluyorum hanimefendi evin koltuk takimlarini yenilemis kizim evi boyle birakip gidicem bir sey almaniza gerek yok diyor ben ilk defa evleniyorum benim hic mi canimin istedigi olmucak bunuda duyunca cok sasirdim.

belki kadın iyi niyetlidir diyecektim ki bunu okuyunca ne demek başkasının oturacağı evi kafasına göre yenilemek
çok ayıp evlilik yani hayaller vs var illa ki çok ayıp

Herkese mutlu günler icinden cikamadigim düşün düşün sonuca varamadigim bir konu var ne tarafa gidip ne düşüneceğimi bilmiyorum umarim bana yardimci olursunuz simdiden hepinize cok tesekkur ederim yaklasik 7 ay once biriyle tanıştırildim ve gorusmeye devam ediyoruz birbirimizi seviyoruz fakat gel gelelim annesinin yaptigi seyleri bir turlu cozemiyorum oğluna iki tane ev almis araba almis sürekli her firsatta bunu anlatiyor ne zaman yaninda olsam en basiti bir tektas mevzusu acildi hemen ben yuzugu aldim oglum sen onu takarsin modasi gecmez dedi duyunca gercekten saka mi dedim aldigi her seyi gosteriyor altinlari yuzukleri herseyi hep bir araya gelince surekli konumuz maddiyat oluyor bende hic agzimi acip birsey demiyorum sadece yere bakiyorum ve uzuluyorum hanimefendi evin koltuk takimlarini yenilemis kizim evi boyle birakip gidicem bir sey almaniza gerek yok diyor ben ilk defa evleniyorum benim hic mi canimin istedigi olmucak bunuda duyunca cok sasirdim. Erkek arkadaşım sen ona bakma biz ne dersek o diyor ama annesi sürekli bana baska konusuyor surekli onunla irtibat halinde olmami istiyor düşünün erkek arkadasim evlenme teklifi edicem demis buda demis hemen ben yer ayirttirim surdan surdan birde bunu bana kizim boyle boyle diye anlatiyor en son anlatirken erkek arkadasim duydu ve anne yeter ona bari karisma dedi ya kizlar giydigim kiyafete bile karisiyor kizim alli pullu giyme oglum kiskanc biri birsey der sinirlenir evlen tak kocani koluna oyle ne giyersen giy dedi bana bugün surekli maddiyati konustugu zaman ben kendimi eziliyormus gibi hissediyorum hemsireyim cok sukur calisiyorumda kendi kendime geciniyorumda benim aklim o kadar karisik ki daha anlatmadigim neler neler konuyu sevgilimle konussam dedigi tek sey biz ne dersek o olur o konussun konussun dursun sizin fikirleriniz neler beni bir aydinlatin lütfen ihtiyacim var.

valla benimki de aynısıydı.
hatta mobilya almaya gelirken bile geldi peşimizden herseye karıştı.
ama 1 lirasını bile ödemedi.
sonra aldıklarıma bahane buldu sen çok gösteriş meraklısısın diye
eşimde sende yeni gelin olsan senin de hevesin olurdu anne dedi.
oda ben hiç bişey almazdım falan filan dedi ,neyse biz evlendikten sonra bi baktım ki kendi evine eşyalar almalar tv almalar benim perdeme benzer perde diktirmeler.
gözüm yok tabi ama bunların alayı kıskanç.
sen hiç dinleme he he de dediğini yapma inan kuduruyorlar.
bana tamm diyosun yine kendi bildiğini yapıyosun benim sözüm neden dinlenmiyor diye.
sakın oyununa gelio ağzını açma.
he he sensin de. BİLDİĞİNİ YAP.

Ama sessiz kalmayin 1 susulur 2 susulur 3.de susturulir
Koltuklari degistirmis giderken goturun yeni evli kendi begendigi yeni esyayi alir diyin kapansin konu
Tektas almis ? Damla kesim vs sevmiyosaniz klasik tektassa soyleme bilmeyeceksiniz
Balayi yemek bunlari yaninda konusmayin biraz konu disi birakin
Konuya dahil ederseniz konusur

Kayınvalide adayınız eşiyle beraber mi yoksa yalnız mı yaşıyor.Eğer tek yaşıyorsa işiniz daha zor olabilir ilerleyen zamanda.Bu tür davranışlara sahip bir akrabam var.Huyları hiç değişmiyor.Ama oğulları ailesinin huyunu iyi bildiği için ona göre davrandı hep.Eşiyle hiç karşı karşıya getirmedi.Birde bu herşeyi ben daha iyi bilirimcilerin özünde cimri olduklarınıda gözlemledim ben hep.Sürekli maddiyat konuşulmasıda irrite edici oluyor.Ama ben dinleyip dinleyip gülüyorum.Yıllar geçsede hep aynı şeyleri konuşmaları ve aynı tavırları sergilemeleri komik geliyor bana.Ama içinde sürekli yaşayan insan için sinir bozucu olabilir.

Hic bi aile dort dortluk degil.
Ben kv ye degil es adayimin lafina bakarim.
Oda biliyor ki annesi bazen cizgiyi geciyor.
Erkek arkadasin " anne yeter!!" diyebilecek biri gibi gordum burdan.
Hem hemen kotuyede yormak olmaz, belkide kv nin ilk gelinisin ve asiri heycanli bi kadin. Herkes fesat kaynanadan yakinir ama sen asiri ilgili bi kadindan yakiniyosun. Emin ol bu pekte kotu bisey degil. Baktin cok karisiyor mesafe koyarsin.

Nickle uyumlu tavsiyeler.
Gulmekten agzim agridi :KK53::KK70:

Hahhahah:-)

Arkanıza bakmadan koşarak gidin.
Böyle insanlar evlilik hayatında asla huzur vermez.

Benim kvde fırsatını bulsa giydiğim dona karışır ama cidden kötü bi kadın değil mesela,oğlunu çok düşünür ,oğlunu kayırdığı için de genelde benim işime gelenleri yapmış olur çünkü eşim benimle istişare etmeden adım atmaz. Eşim müdahale ede ede epey susturdu annesini çoğu zaman bana fırsat kalmıyor bile. Bence arada o kadar şehir olacaksa çok da umursamayın. Nişanlınızın tavrı çok önemli.

Back