Sanırım öyle olucak en sonundaUzulerek soyluyorum ama kacarak uzaklasmaniz lazim
Bende oyle yapmaya çalışıyorum sanirim en dogrusuda buBunlar dert degil arkadasım. Herseye karısması tabi ki rahatsız edici ama şükret ki aranızı acmaya calısmıyor. Ben sana her dedigine tamam deyip kendi bildigini yapmanı oneririm
Erkek arkadasim hic boyle degil yuzumhn asildigini anlayinca direk annesini sustuyor ve yanlis oldugunu oda biliyor ne o oyle sanki beni ezmeye çalışıyor kendiniyukari cekiyor gibi paran varsa var anladim zafenpeki erkek arkadasiniz da boyle mi,
yani o da cok maddiyatci konusur mu?
ben cok itici buluyorum boyle kisileri, bir parka cocuklari oynatirken bir kadinla tanismistim, tanismamizin onuncu dakikasinda bana istanbulun x semtinde 2 tane evi oldugunden y semtinde dukkani oldugundan falan bahsediyordu, kadindan kurtulmak icin bir bahane bulup cocuklari parktan cikarmistim. Cok degisik bir kafa bu, ama kv ise insan oglunda da bu kafadan var mi diye iyi kontrol etmeli bence.
onun disinda ben genel olarak es adayiyla iyiyse ailesi tolere edilebilir gorusundeyimdir genel olarak. Ama bu kadindan korkmak lazim :)
Ne derse desin illa karisiyor illa herseye su soyle olur bu boyle olur diye,karadenize gitmeyi cok istiyorum balayinda yok diyor kibrisa gideceksiniz orasi ne oyle bu kadar abartı psikopat isteBurda iş erkek arkadaşına düşüyor, o karıştırmayacak annesini.
Evli degilim ben bile yiprandim inaninHiç susmayacak....inan bana!! O sürekli konuşup karışırken ağzının tadıyla bir şey alabileceğini,koltuğunu/bardağını istediğin yere koyabilecegini hiç sanmiyorumBenim kayınvalidem bahsettiğiniz kişilikte biridir...annemin halisina dahi mudehale ederdi.Biz esimle başka şehre gidince ve 4/5 senelik evliliğin sonunda mudehaleleri susturabildik ama ben çok yiprandim.Evliligim de yıprandı.
Her seferinde bikmadan uyariyor sonu nereye gidecek bakimAyrılmayı düşünme hemen, çok kötü bir durum da yok, kadın karışıyor ama iyi niyetli gibi. Erkek arkadaşın uyaracak her seferinde.
Hayır kıbrısa gideceksiniz demesine çok güldüm :) erkek arkadaşın da farkındaysa annesinin nasıl olduğunu iyi bir şey bu, erkek arkadaşınla konuşun bence, karar alın, annesine tamam deyin ama kendi bildiğinizi yapın. Burada erkek arkadaşının seninle aynı fikirde olması çok iyi.Ne derse desin illa karisiyor illa herseye su soyle olur bu boyle olur diye,karadenize gitmeyi cok istiyorum balayinda yok diyor kibrisa gideceksiniz orasi ne oyle bu kadar abartı psikopat iste
Bence hiic üzme ve yorma kendini...olacak şey var olmayacak şey var.Ayni şehirde yaşayacaksaniz ,KV evinde oturacaksaniz burnunuzdan getirir bu hanım.Evli degilim ben bile yiprandim inanin
Ayni evde yasamicaz ayni sehirdede olmucaz annesi gil izmirde yasicaklar biz adanada kalicaz :)Bence hiic üzme ve yorma kendini...olacak şey var olmayacak şey var.Ayni şehirde yaşayacaksaniz ,KV evinde oturacaksaniz burnunuzdan getirir bu hanım.
Bunu yaptim hatta ayrildim gidip annesiyle kavga etti atese körükle gitti bu sefer ortada ben kaldim gibi birsey oldu yine 25 yasindaErkek arkadasının konusturmaması lazım yoksa kadın susmaz
Cözüm erkek arkadasında
Yası kac bu arada beyimizin ?
Al karşına adam akıllı seni cok seviyorum annende basımın üstünde yeri var ancak bana böyle karısılmasını istemiyorum böyle yapmaya devam edecekse simdiden bitsin bu iş vs gibi net tavırla devreye erkek arkadasını sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?