• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana adayı ve soru işaretleri :(

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Herkese mutlu günler icinden cikamadigim düşün düşün sonuca varamadigim bir konu var ne tarafa gidip ne düşüneceğimi bilmiyorum umarim bana yardimci olursunuz simdiden hepinize cok tesekkur ederim yaklasik 7 ay once biriyle tanıştırildim ve gorusmeye devam ediyoruz birbirimizi seviyoruz fakat gel gelelim annesinin yaptigi seyleri bir turlu cozemiyorum oğluna iki tane ev almis araba almis sürekli her firsatta bunu anlatiyor ne zaman yaninda olsam en basiti bir tektas mevzusu acildi hemen ben yuzugu aldim oglum sen onu takarsin modasi gecmez dedi duyunca gercekten saka mi dedim aldigi her seyi gosteriyor altinlari yuzukleri herseyi hep bir araya gelince surekli konumuz maddiyat oluyor bende hic agzimi acip birsey demiyorum sadece yere bakiyorum ve uzuluyorum hanimefendi evin koltuk takimlarini yenilemis kizim evi boyle birakip gidicem bir sey almaniza gerek yok diyor ben ilk defa evleniyorum benim hic mi canimin istedigi olmucak bunuda duyunca cok sasirdim. Erkek arkadaşım sen ona bakma biz ne dersek o diyor ama annesi sürekli bana baska konusuyor surekli onunla irtibat halinde olmami istiyor düşünün erkek arkadasim evlenme teklifi edicem demis buda demis hemen ben yer ayirttirim surdan surdan birde bunu bana kizim boyle boyle diye anlatiyor en son anlatirken erkek arkadasim duydu ve anne yeter ona bari karisma dedi ya kizlar giydigim kiyafete bile karisiyor kizim alli pullu giyme oglum kiskanc biri birsey der sinirlenir evlen tak kocani koluna oyle ne giyersen giy dedi bana bugün surekli maddiyati konustugu zaman ben kendimi eziliyormus gibi hissediyorum hemsireyim cok sukur calisiyorumda kendi kendime geciniyorumda benim aklim o kadar karisik ki daha anlatmadigim neler neler konuyu sevgilimle konussam dedigi tek sey biz ne dersek o olur o konussun konussun dursun sizin fikirleriniz neler beni bir aydinlatin lütfen ihtiyacim var.

peki erkek arkadasiniz da boyle mi,
yani o da cok maddiyatci konusur mu?
ben cok itici buluyorum boyle kisileri, bir parka cocuklari oynatirken bir kadinla tanismistim, tanismamizin onuncu dakikasinda bana istanbulun x semtinde 2 tane evi oldugunden y semtinde dukkani oldugundan falan bahsediyordu, kadindan kurtulmak icin bir bahane bulup cocuklari parktan cikarmistim. Cok degisik bir kafa bu, ama kv ise insan oglunda da bu kafadan var mi diye iyi kontrol etmeli bence.

onun disinda ben genel olarak es adayiyla iyiyse ailesi tolere edilebilir gorusundeyimdir genel olarak. Ama bu kadindan korkmak lazim :)

Bunlar dert degil arkadasım. Herseye karısması tabi ki rahatsız edici ama şükret ki aranızı acmaya calısmıyor. Ben sana her dedigine tamam deyip kendi bildigini yapmanı oneririm :super:
Bende oyle yapmaya çalışıyorum sanirim en dogrusuda bu

peki erkek arkadasiniz da boyle mi,
yani o da cok maddiyatci konusur mu?
ben cok itici buluyorum boyle kisileri, bir parka cocuklari oynatirken bir kadinla tanismistim, tanismamizin onuncu dakikasinda bana istanbulun x semtinde 2 tane evi oldugunden y semtinde dukkani oldugundan falan bahsediyordu, kadindan kurtulmak icin bir bahane bulup cocuklari parktan cikarmistim. Cok degisik bir kafa bu, ama kv ise insan oglunda da bu kafadan var mi diye iyi kontrol etmeli bence.

onun disinda ben genel olarak es adayiyla iyiyse ailesi tolere edilebilir gorusundeyimdir genel olarak. Ama bu kadindan korkmak lazim :)
Erkek arkadasim hic boyle degil yuzumhn asildigini anlayinca direk annesini sustuyor ve yanlis oldugunu oda biliyor ne o oyle sanki beni ezmeye çalışıyor kendiniyukari cekiyor gibi paran varsa var anladim zafen

Burda iş erkek arkadaşına düşüyor, o karıştırmayacak annesini.
Ne derse desin illa karisiyor illa herseye su soyle olur bu boyle olur diye,karadenize gitmeyi cok istiyorum balayinda yok diyor kibrisa gideceksiniz orasi ne oyle bu kadar abartı psikopat iste

Hiç susmayacak....inan bana!! O sürekli konuşup karışırken ağzının tadıyla bir şey alabileceğini,koltuğunu/bardağını istediğin yere koyabilecegini hiç sanmiyorum:KK43:Benim kayınvalidem bahsettiğiniz kişilikte biridir...annemin halisina dahi mudehale ederdi.Biz esimle başka şehre gidince ve 4/5 senelik evliliğin sonunda mudehaleleri susturabildik ama ben çok yiprandim.Evliligim de yıprandı.

Ayrılmayı düşünme hemen, çok kötü bir durum da yok, kadın karışıyor ama iyi niyetli gibi. Erkek arkadaşın uyaracak her seferinde.

Hiç susmayacak....inan bana!! O sürekli konuşup karışırken ağzının tadıyla bir şey alabileceğini,koltuğunu/bardağını istediğin yere koyabilecegini hiç sanmiyorum:KK43:Benim kayınvalidem bahsettiğiniz kişilikte biridir...annemin halisina dahi mudehale ederdi.Biz esimle başka şehre gidince ve 4/5 senelik evliliğin sonunda mudehaleleri susturabildik ama ben çok yiprandim.Evliligim de yıprandı.
Evli degilim ben bile yiprandim inanin

Ne derse desin illa karisiyor illa herseye su soyle olur bu boyle olur diye,karadenize gitmeyi cok istiyorum balayinda yok diyor kibrisa gideceksiniz orasi ne oyle bu kadar abartı psikopat iste
Hayır kıbrısa gideceksiniz demesine çok güldüm :) erkek arkadaşın da farkındaysa annesinin nasıl olduğunu iyi bir şey bu, erkek arkadaşınla konuşun bence, karar alın, annesine tamam deyin ama kendi bildiğinizi yapın. Burada erkek arkadaşının seninle aynı fikirde olması çok iyi.

Erkek arkadasının konusturmaması lazım yoksa kadın susmaz
Cözüm erkek arkadasında
Yası kac bu arada beyimizin ?
Al karşına adam akıllı seni cok seviyorum annende basımın üstünde yeri var ancak bana böyle karısılmasını istemiyorum böyle yapmaya devam edecekse simdiden bitsin bu iş vs gibi net tavırla devreye erkek arkadasını sok

Bence hiic üzme ve yorma kendini...olacak şey var olmayacak şey var.Ayni şehirde yaşayacaksaniz ,KV evinde oturacaksaniz burnunuzdan getirir bu hanım.
Ayni evde yasamicaz ayni sehirdede olmucaz annesi gil izmirde yasicaklar biz adanada kalicaz :)

Erkek arkadasının konusturmaması lazım yoksa kadın susmaz
Cözüm erkek arkadasında
Yası kac bu arada beyimizin ?
Al karşına adam akıllı seni cok seviyorum annende basımın üstünde yeri var ancak bana böyle karısılmasını istemiyorum böyle yapmaya devam edecekse simdiden bitsin bu iş vs gibi net tavırla devreye erkek arkadasını sok
Bunu yaptim hatta ayrildim gidip annesiyle kavga etti atese körükle gitti bu sefer ortada ben kaldim gibi birsey oldu yine 25 yasinda

Ayrılır mısın devam mı edersin bilemem ama ben olsam kadın maddiyatını överken daha da abartılı cevaplar veririm
Misal bu eşyaları böylece bırakıp gidicem dediğinde "ay yok kusura bakmayın ama bu eşyalar ımm ne biliyim çok ucuz duruyor benim beğendiğim koltuklar 30 bin civarında ben öyle bşey düşünüyorum şahsen" demek
Veya tektaşı ben aldım dediğinde "zaten Xin aldığına ihtimal vermemiştim zira taşı baya bi küçük yani bilemedim" demek
Balayına kıbrısa gideceksiniz trabzon ne ayol dediğinde "ay asıl kıbrıs ne öyle herkes oraya gidiyor biz önce trabzona gidip ordan ibizaya geçmeyi düşüyoruz size ordan selamlarımı iletirim" gibi gibi
Kadın resmen senin üzerinden ego tatmini yapıyor o anlatacak sen susacaksın o ondan zevk alıyor ama ben olsam onu öyle cevaplarla dumur ederdim oldu ki sevgilime yetiştirdi ahaha hayatım şaka yapıp gülüyorum annen ciddiye aldı galiba benim öyle biri olmadığımı sen çok iyi biliyorsun zaten diyip kv ile başbaşa kaldığımda ee bizim adetlerde kıza altın kemer falan takarlar geçen bi ortamda laf açıldı ama benim kvm hiç altta kalmaz herkesin kvsi bi kemer takar benimki 2 kemer takar dedim iyi demiş miyim derdim:KK53:

Back