Herkese mutlu günler icinden cikamadigim düşün düşün sonuca varamadigim bir konu var ne tarafa gidip ne düşüneceğimi bilmiyorum umarim bana yardimci olursunuz simdiden hepinize cok tesekkur ederim yaklasik 7 ay once biriyle tanıştırildim ve gorusmeye devam ediyoruz birbirimizi seviyoruz fakat gel gelelim annesinin yaptigi seyleri bir turlu cozemiyorum oğluna iki tane ev almis araba almis sürekli her firsatta bunu anlatiyor ne zaman yaninda olsam en basiti bir tektas mevzusu acildi hemen ben yuzugu aldim oglum sen onu takarsin modasi gecmez dedi duyunca gercekten saka mi dedim aldigi her seyi gosteriyor altinlari yuzukleri herseyi hep bir araya gelince surekli konumuz maddiyat oluyor bende hic agzimi acip birsey demiyorum sadece yere bakiyorum ve uzuluyorum hanimefendi evin koltuk takimlarini yenilemis kizim evi boyle birakip gidicem bir sey almaniza gerek yok diyor ben ilk defa evleniyorum benim hic mi canimin istedigi olmucak bunuda duyunca cok sasirdim. Erkek arkadaşım sen ona bakma biz ne dersek o diyor ama annesi sürekli bana baska konusuyor surekli onunla irtibat halinde olmami istiyor düşünün erkek arkadasim evlenme teklifi edicem demis buda demis hemen ben yer ayirttirim surdan surdan birde bunu bana kizim boyle boyle diye anlatiyor en son anlatirken erkek arkadasim duydu ve anne yeter ona bari karisma dedi ya kizlar giydigim kiyafete bile karisiyor kizim alli pullu giyme oglum kiskanc biri birsey der sinirlenir evlen tak kocani koluna oyle ne giyersen giy dedi bana bugün surekli maddiyati konustugu zaman ben kendimi eziliyormus gibi hissediyorum hemsireyim cok sukur calisiyorumda kendi kendime geciniyorumda benim aklim o kadar karisik ki daha anlatmadigim neler neler konuyu sevgilimle konussam dedigi tek sey biz ne dersek o olur o konussun konussun dursun sizin fikirleriniz neler beni bir aydinlatin lütfen ihtiyacim var.