Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak tan kurtulmak istiyorum!!! :(

cansuunlu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben çıtçıt kullanıyordum 60 cm boyunda. Sonra onları kaynağa çevirdim 50 tane de extradan taktırdım ama çok yapmacık duruyor. İstediğim sonucu alamadım. Zaten kaynağın bakımı zor, saça da zarar veriyor ayrıca çok masraflı. 1 hafta oldu yaptıralı ve memnun değilim. 100 tane daha taktırmam gerek ancak bu bana 400 -500liraya mal olucak.

Kızlar kaynaklarımı çıkarttırıp uygun fiyata gerçek çıtçıt saç almayı düşünüyorum. Yarım ay olan çıtçıtların oldukça kullanışlı olduğunu duydum. Sizce ne yapayım? Kaynağa devam mı yoksa çıtçıt mı?

Ankara'da en iyi çıtçıt satan yerler nerede bilen var mı kızlar, önerilerinize ihtiyacım var. Ayrıca yarım ay çıtçıt satan veya yapan yerler varmı? Teşekkür ederim.

Selam canım. Öncelikle hayatımda hiç çıt çıt kullanmadım çünkü elim hep kafama gittiği için, saçımdan kayıp gideceği korkusuyla hiç kullanamadım ama uzun çıtçıtlar var onlardan herkes memnun onlardan al alırsanda kaynak çok yaptırdım. Kaynağı kızılaydaki perukacılar var internetten adreslerini bul genelde izmir cad. olduğu taraftalar. En ucuzunu onlar yapar ve istediğin renk, boy kıl tipi aralığını da oradan seçebilirsin. ilk kullandığın 1 hafta batma yapacaktır sonradan alışacaksın. kaynak pahalı ama 3 aya kadar düzgün temiz kullanımda gidiyo. bence 1 hafta daha bekle mutlaka alışacaksın ve bi sureden sonra varlıklarını hissetmeyeceksin. gözükmesinin sebebi saç rengine uygun boncukla takmadıklarındandır.

Selam canım. Öncelikle hayatımda hiç çıt çıt kullanmadım çünkü elim hep kafama gittiği için, saçımdan kayıp gideceği korkusuyla hiç kullanamadım ama uzun çıtçıtlar var onlardan herkes memnun onlardan al alırsanda kaynak çok yaptırdım. Kaynağı kızılaydaki perukacılar var internetten adreslerini bul genelde izmir cad. olduğu taraftalar. En ucuzunu onlar yapar ve istediğin renk, boy kıl tipi aralığını da oradan seçebilirsin. ilk kullandığın 1 hafta batma yapacaktır sonradan alışacaksın. kaynak pahalı ama 3 aya kadar düzgün temiz kullanımda gidiyo. bence 1 hafta daha bekle mutlaka alışacaksın ve bi sureden sonra varlıklarını hissetmeyeceksin. gözükmesinin sebebi saç rengine uygun boncukla takmadıklarındandır.

yok kaynaktan yana tek şikayetim boyu ve pahalı olması. suan saçımda çok yapay duruyorlar en uzun olanlar ince ince seyrek seyrek kötü bir görüntü var, düzgün bi görüntü elde edebilmek için de en az 150 tane falan lazım ona da param yetmiyor işte. uzun saçı çok istiyorum ama bi türlü olmuyor cidden moralim pskolojim herşeyim bozuldu artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…