Kaynımı Evimizde İstemiyorum...

Abimi kabul edeceksin yoksa boşanırız...

Ama çok seviyorum...

Bazı konuları okuyunca gerçekten anlam veremiyorum. Böyle birini nasıl sevebiliyorsunuz ya? Bana baktı diyorsunuz, bakacak tabii, görevi zaten. Ki seni düşünen biri olsa ameliyattan sonra abisini getirmezdi. Resmen iyileş de abime baktırayım demiş resmen.

Bu terapistlik bir konu değil.Bekar bir erkeğin evli çiftlerin evinde sürekli kalması abes.Esiniz ailesine söz geçirecek önce bu terapistlik bir konu değil.

İnsanlar bu evlilik terapisti isini çok yanlış anlıyor. Sen sanıyorsun ki terapist kocana olur mu öyle şey diyecek. Abini getirme diyecek eşinde söz verecek :)) ben sana söyleyeyim. Seansına en az 1000 lira vereceksin. 5. Seansın Sonunda falan ya bu deveye güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diyecek terapisist sana. Yani tam olarak böyle demeyecek ama mevzu oraya gelecek. 10. Seansa kadar yolu var. Sen direkt abisi ile neden konuşmuyorsun. Gelme de. Küssün. 1 kere kavga edersin en fazla eşinle. Evde mutlu etme. Ağırlama.

Terapist neden erkek tarafını tutsun? Hayatın olağan akışına söyler. Burada değişmesi gereken kadın değil. Normal olanı bu

İstenmediğini bile bile geliyorsa arsız yüzsüz bu ... O geldiğinde kesinlikle hizmet etme kendi odanda takıl bazende baba evine git orda vakit geçir. En azından evde hizmet vs kendi bakımını yaptıracak birini bulamayınca çekip gider belki. Musallat olmuş resmen.

Terapiste gitmem,

Abiyi de kabul etmem misafir olarak.

Ondan sonra bitecekse biter, bitmeyecekse bitmez. Esiniz kendi kendini terapiye gotursun.

Konunuzda haklısınız, umarım çözülür.

Terapist neden erkek tarafını tutsun? Hayatın olağan akışına söyler. Burada değişmesi gereken kadın değil. Normal olanı bu
Yanlis anlamışsınız. Terapistler taraf tutmuyor. Diyorlar ki burası bir mahkeme değil. Burada kimse yargilanmayacak. Taraflar kendi ruhsal dönüşümlerini isterlerse sağlar. Bir taraf duzelmeyi reddediyorsa. Diger tarafa göre de suçlu ise, bosanmali bosanmamalı mu buna karar vermeli. Ona çıkıyor finalde iş onu diyorum. Sonuçta psikolog ya da psikiyatrisle görüşüyorsunuz. Asla baskın bir üslupla konuşmuyorlar. He ise yaramaz demiyorum ama konu sahibi şu yaşta erkek terapist olsun gibi seyler söylediği icin onun beklentisini karsilamz. Yoksa yeterince paranuz varsa 5. Seansa kadar sabredecek:) o haftaya kadar genelde hic yorum yapmadan dinliyorlar iste sonra da Ödevler veriyorlar filan birlikte bir şeyleri çözmek anlamak için. Kisaca kisi bunu kendi farketsin diye hersey.

İlk yazdığınız benm anladığım gibi anlaşılıyor. Bu mesajınızda evet böyle oluyor

Ya kocaman herifin ne işi var evde
Hastalığı geçtim
İnsan don sütyen gezer evde herif var

Çok geçmiş olsun ,sosyal medya da Ferhat diye bir psikolog görüyorum guzel tespitleri var ama soyadını hatırlayamadım.Buldum Dr.Ferhat Arslan
Yaaa benm de aklıma o psikolog geldi. Harika tespitleri ve yaklaşımlari. Bir ara akademik kariyerine baktım .çok iyi gibi. Alandan pek anlamıyorum ama

Aynen haklısınız.

Boşanırdım net. Zaten çok saçma bir nedenden dolayı size boşanalım diyen eşinizken devam ettirmenin bir anlamı yok bence. Sizin haklı olduğunuz yerde eşiniz haklıymış gibi yüzsüzce üste çıkmış resmen. Madem abisinin pisliğini, çilesini kendisi çeksin. O geldiği günlerde sizin gidebileceğiniz bir akraba, arkadaşınız var mı? Ya da anne babanızla aynı şehirde misiniz? Katlanmak zorunda değilsiniz. Klasik eşini savunamayan, pasif bir koca tipi ne yazık ki. Her şeyin bir sınırı vardır. Bu arada çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…