Eğer o soruşturma devam edebilseydi başbakanın alakasını da gorebilecektik.
Yargı kararı mı ? Güldürmeyin. Yargı mi kaldı bu memlekette? Sahiden bu ülkede adalet olduğuna inanan hala var mı?
Tabiki adalet var ,hem de hiç olmadığı kadar var .
Cumhuriyet döneminden itibaren AKPARTİ iktidarına kadar yargının nasıl kirlendiğini hepimiz gördük .Yargı mensuplarının tek kalemden çıkmış gibi hep aynı siyasi görüşe sahip olduğunu ,yargı mensuplarının özel eleme ve incelemelerden geçirilerek bu yapılanmanın kurulduğunu sağır sultan biliyor artık .
Osman Canın kitabını bi alın okuyun da yargı var mı yok mu anlayın ,hakeza kendisi de bir hukukçu .
Bu ülkedeki yargı yapılanması Ergenekon sayesinde uç noktalara ulaşıp da hükümeti bile devirecek gücü elde ederken çok mu yargı vardı ?
Yargı mensupları yargılamaktan başka her türlü işte çamura batmışken ,yargı siyasallaşmışken bu ülkede yargı mı vardı ?
Şimdi bu pislikler temizleniyor ,oturtulmuş bu yargı sistemi yeni baştan kuruluyor ,bundan rahatsız olan çevre de ülkede yargı kalmadı diye sızlanıyor.
El insaf ..
Bu ülkede yargı yoktu evet ama bir zamanlar ,şimdi değil ..
ben lafımı size özel söylemedim.. AKPyi savunanların geneli bu şekilde düşündüğü için söyledim.
Üstünüze alınmanız sizin sorununuz..
bana veya onlara söylemeniz farketmez ,AKP yi savunan ne demek oluyor ,AK PARTİye oy verdi diye insanları bu şekilde itham edemezsiniz.
Herkesin bir aklı var ,illa sizinle aynı düşünmek zorunda değil ,Başbakanını sevmiş bir insanla Peygamber sıfatına koyan insan ikisi farklı şeyler.
Sizin gibi düşünmeyenleri yaftalamyı bırakın artık .