• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıtların montaj olduğunu en büyük kanıtı

ya nesi ispat ,ayakkabı kutusu ,eee neyin ispatı ,para kasaları ,ee neyin ispatı ,hepsinde var bunlardan ,ne amaçla kullanıldığı belli mi ,ayrıca birşeyi karıştırmayın ,ayakkabı kutuları ispatlanmış olsa bu bakanların ayıbı ama herşeyin suçlusu sanki Başbakan ..ikisini birbirine karıştırıp durmayın lütfen ..
henüz herşey medyada hepsi bu ,yargı kararı çıkarın önüme de öyle konuşalım ,yoksa hepsi havada kalıyor ..

Eğer o soruşturma devam edebilseydi başbakanın alakasını da gorebilecektik.

Yargı kararı mı ? Güldürmeyin. Yargı mi kaldı bu memlekette? Sahiden bu ülkede adalet olduğuna inanan hala var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=tQ5dtlNQ89w

Kılıçdaroğlu'nun şu konuşması montajın kanıtı olarak gösteriliyor da,bu konuşmanın montaj olduğu 100 metreden belli zaten dinlerken ayırdedemiyor musunuz?Cümle aralarında aynı sesler sürekli tekrar ediyor."Aha bakın ne kadar kolay montaj yapılıyor insanlara" diye bu kalitesiz montajı göstermek pek akıl işi değil söyleyeyim yani.

Ben o kaydı harika bir montaj örneği diye koymadım zaten rosemary , sadece 5 dakikada çıkabilen bir montaj olduğunu göstermek , ''nasıl yani Başbakanın kendi sesi işte , montaj olması imkansız '' diye düşünenlere , montaj zaten insanların kendi sesi ile konuşmalarından yapılır , tıpkı bu örnekte olduğu gibi demek istedim .

Alın bakın Kılıçdaroğluna da yaptılar , Erdoğanın ki de montaj işte demek , ne benim tarzımdır ne de şuan ki düşüncemi içerir zaten .

Ben o kaydı harika bir montaj örneği diye koymadım zaten rosemary , sadece 5 dakikada çıkabilen bir montaj olduğunu göstermek , ''nasıl yani Başbakanın kendi sesi işte , montaj olması imkansız '' diye düşünenlere , montaj zaten insanların kendi sesi ile konuşmalarından yapılır , tıpkı bu örnekte olduğu gibi demek istedim .

Alın bakın Kılıçdaroğluna da yaptılar , Erdoğanın ki de montaj işte demek , ne benim tarzımdır ne de şuan ki düşüncemi içerir zaten .
Zaten ben sana istinaden söylemediğim için senden alıntı yapmadım Aus.Başka topiklerde de 1-2 kere gördüm işte montajın kanıtı diye,senin mesajını görünce o aklıma geldi.Ben hala kesin bir kanaate ulaşmadım montaj konusunda,olabilir de olmayabilir de.Ama montaj olunca (hele ki bu Kılıçdaroğlu'nun montajı gibi kalitesiz olanlar çıplak kulakla bile anlaşılıyor) bi şekilde illa ki ortaya çıkıyor zaten.

İyi güzel de... Başbakan daha dün "kriptolu telefonları dinledileeeeer" diye çığırmadı mı..
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz artık.. Kendisi kabul etti dinlendiğini...

Ayrıca Kılıçdaroğlu ile ilgili yapılan montaj çalışmasını ben en cahil halimle anlıyorum.
O tip bir montajı ben de basit bir programla yapabilirim. Konuşmalarından belli kısımlar kesilip birleştirilmiş. o kadar...

Başbakanın yayınlanan kayıtlarının montaj olabilmesi için hecelerin birleşmesi gerekir...
(ya da bu konuşmaları yapmış olması gerekir ki kesilip birleştirilsin)
Bir de ortam sesinin aynı olması gerekirmiş ki bu da mümkün değilmiş. (uzmanları anlatıyor... hissiyata dayalı değil (!)
Bu da şu an ulaşabildiğimiz teknoloji ile akıcı bir konuşma olmaz, robot gibi konuşma olurmuş.
Başbakanın etraftan duyan olmasın diye sessizce konuşmasından ve kriptolu telefonda bile şifreli konuşmasından da belli...
Pek tabii ki Bilal konuları netleştirmese anlayamayacaktık ne hakkında konuştuğunu :)))))

Eğer o soruşturma devam edebilseydi başbakanın alakasını da gorebilecektik.

Yargı kararı mı ? Güldürmeyin. Yargı mi kaldı bu memlekette? Sahiden bu ülkede adalet olduğuna inanan hala var mı?

Tabiki adalet var ,hem de hiç olmadığı kadar var .
Cumhuriyet döneminden itibaren AKPARTİ iktidarına kadar yargının nasıl kirlendiğini hepimiz gördük .Yargı mensuplarının tek kalemden çıkmış gibi hep aynı siyasi görüşe sahip olduğunu ,yargı mensuplarının özel eleme ve incelemelerden geçirilerek bu yapılanmanın kurulduğunu sağır sultan biliyor artık .
Osman Canın kitabını bi alın okuyun da yargı var mı yok mu anlayın ,hakeza kendisi de bir hukukçu .
Bu ülkedeki yargı yapılanması Ergenekon sayesinde uç noktalara ulaşıp da hükümeti bile devirecek gücü elde ederken çok mu yargı vardı ?
Yargı mensupları yargılamaktan başka her türlü işte çamura batmışken ,yargı siyasallaşmışken bu ülkede yargı mı vardı ?
Şimdi bu pislikler temizleniyor ,oturtulmuş bu yargı sistemi yeni baştan kuruluyor ,bundan rahatsız olan çevre de ülkede yargı kalmadı diye sızlanıyor.
El insaf ..
Bu ülkede yargı yoktu evet ama bir zamanlar ,şimdi değil ..
ben lafımı size özel söylemedim.. AKPyi savunanların geneli bu şekilde düşündüğü için söyledim.
Üstünüze alınmanız sizin sorununuz..

bana veya onlara söylemeniz farketmez ,AKP yi savunan ne demek oluyor ,AK PARTİye oy verdi diye insanları bu şekilde itham edemezsiniz.
Herkesin bir aklı var ,illa sizinle aynı düşünmek zorunda değil ,Başbakanını sevmiş bir insanla Peygamber sıfatına koyan insan ikisi farklı şeyler.
Sizin gibi düşünmeyenleri yaftalamyı bırakın artık .

Cumhuriyet döneminden itibaren AKPARTİ iktidarına kadar yargının nasıl kirlendiğini hepimiz gördük .Yargı mensuplarının tek kalemden çıkmış gibi hep aynı siyasi görüşe sahip olduğunu ,yargı mensuplarının özel eleme ve incelemelerden geçirilerek bu yapılanmanın kurulduğunu sağır sultan biliyor artık .
Osman Canın kitabını bi alın okuyun da yargı var mı yok mu anlayın ,hakeza kendisi de bir hukukçu .
Bu ülkedeki yargı yapılanması Ergenekon sayesinde uç noktalara ulaşıp da hükümeti bile devirecek gücü elde ederken çok mu yargı vardı ?
Yargı mensupları yargılamaktan başka her türlü işte çamura batmışken ,yargı siyasallaşmışken bu ülkede yargı mı vardı ?
Şimdi bu pislikler temizleniyor ,oturtulmuş bu yargı sistemi yeni baştan kuruluyor ,bundan rahatsız olan çevre de ülkede yargı kalmadı diye sızlanıyor.
El insaf ..

bana veya onlara söylemeniz farketmez ,AKP yi savunan ne demek oluyor ,AK PARTİye oy verdi diye insanları bu şekilde itham edemezsiniz.
Herkesin bir aklı var ,illa sizinle aynı düşünmek zorunda değil ,Başbakanını sevmiş bir insanla Peygamber sıfatına koyan insan ikisi farklı şeyler.
Su pembe gözlüklerden ben de istiyorum yaa. Hiç olmadığı kadar adalet varmış. :9: :9::27: :27:Gerisini okumadım bile. Lüzumsuz vakit kaybı valla.
Kafanız güzelmiş güle güle kullanın

Su pembe gözlüklerden ben de istiyorum yaa. Hiç olmadığı kadar adalet varmış. :9: :9::27: :27:Gerisini okumadım bile. Lüzumsuz vakit kaybı valla.
Kafanız güzelmiş güle güle kullanın

işte siz okumadığınız şeyler hakkında yorum yapan insanlardansınız..
ancak okumaz altıan ezbere methiye düzersiniz.
okumanızı zaten beklemiyorum ,okumanız benim için bir şey ifade etmeyecek çünkü..
siz kendi kafanızı düzeltin benim kafam bana yeter ..

işte siz okumadığınız şeyler hakkında yorum yapan insanlardansınız..
ancak okumaz altıan ezbere methiye düzersiniz.
okumanızı zaten beklemiyorum ,okumanız benim için bir şey ifade etmeyecek çünkü..
siz kendi kafanızı düzeltin benim kafam bana yeter ..

Girisiniz yazının devamınin boş olduğunu gösterdiği için vaktimi harcamadim. Ama masallah idrardan karakter analizi 10 numara. Çok güldüm siz cok yasayın emi :27:

Girisiniz yazının devamınin boş olduğunu gösterdiği için vaktimi harcamadim. Ama masallah idrardan karakter analizi 10 numara. Çok güldüm siz cok yasayın emi :27:

O dediğinizi yapan sizin gibi okumadan tayyare öttürmeye çalışanlar .
Siz gülün gülün son gülen iyi güler ..:51:

El insaf ..
Bu ülkede yargı yoktu evet ama bir zamanlar ,şimdi değil ...

Hiç olmadığı kadar adalet mi var? Bakın, olayın o kadar içindeyim ben bile göremiyorum adaleti. Siz nasıl görebildiniz, çok merak ediyorum.

El insaf ..

Yargı hiç bir zaman bağımsız olmadı, olamadı.
Dönemin siyasi ve toplumsal durumu yargıyı her zaman bağımlı kıldı. Kim güclüyse, kim çoğunluktaysa yargı hep ondan yana oldu.
Bu gün öyle :D eğer yargı bağımsız olsaydı kahraman savcı diye iltifat edilenler siyasetin bir kararıyla görevinden alınamazdı.
Dün de bu günde yargı hep belli bir kesim için işledi, işliyor.
Umarım gelecekte düzelicek.

Hiç olmadığı kadar adalet mi var? Bakın, olayın o kadar içindeyim ben bile göremiyorum adaleti. Siz nasıl görebildiniz, çok merak ediyorum.
Siz sadece şuan içindesiniz ,görmek istediğiniz kadarını görüyorsunuz ,yaşamanız lazım.Ben yaşayarak gördüm :ssz: Keşke yaşamasaydım ama her yaşanılan şey ,şuanki yargıyı tasfiye durumu gibi güzel sonuçlara da vesile olabiliyor.

Siz sadece şuan içindesiniz ,görmek istediğiniz kadarını görüyorsunuz ,yaşamanız lazım.Ben yaşayarak gördüm :ssz: Keşke yaşamasaydım ama her yaşanılan şey ,şuanki yargıyı tasfiye durumu gibi güzel sonuçlara da vesile olabiliyor.

Bize okulda 'görmek istediğiniz kadarını görün.' gibi bir şey öğretmiyorlar. Bakın, ne ben her şeyi bilebilirim ne de siz. Ama bazı şeyler açıktır, ama görmek isteyene.

Çok komiksiniz montaj olduğunu söyleyenler. Az başka kaynaklardan da takip edin olayları. Gözlüklerinizi çıkarıverin.

Bu bana cevap ver(E)mediğiniz konudaki sözleriniz,

ispatlanana kadar tabiki sahte .şuan hiçbirşey ispatlanmış değil ,ispatlansın ben sizden önce tükürürüm yüzüne ..ayrıca kendi ses kaydı bile olsa orada kelimeler kesilip bir araya getiriliyor ,bunu ben bile yaparım otursam .bu kadar basit bir iş olamaz.
şuanda hem yolsuzluklar hem kasetler hakkında ispatlanmış bir yargı kararı var mı yok ,gerisi vebal almaya girer .
İspatlansın o zaman konuşalım bunları ama hiçbirşey ispatlanmadan bu kadar kin ,nefret çok büyük günah ..Kim olursa olsun farketmez .
AKPARTİ öncesi yolsuzlukları mesela konuşabiliriz ,neden çünkü bunlar o dönem ispatlandı ,yargı gereğini yaptı ..

Bunlar da şimdiki konuda,

Cumhuriyet döneminden itibaren AKPARTİ iktidarına kadar yargının nasıl kirlendiğini hepimiz gördük.Yargı mensuplarının tek kalemden çıkmış gibi hep aynı siyasi görüşe sahip olduğunu ,yargı mensuplarının özel eleme ve incelemelerden geçirilerek bu yapılanmanın kurulduğunu sağır sultan biliyor artık .
El insaf ..
Bu ülkede yargı yoktu evet ama bir zamanlar ,şimdi değil ...

Siz sadece şuan içindesiniz ,görmek istediğiniz kadarını görüyorsunuz ,yaşamanız lazım.Ben yaşayarak gördüm :ssz: Keşke yaşamasaydım amaher yaşanılan şey ,şuanki yargıyı tasfiye durumu gibi güzel sonuçlara da vesile olabiliyor.

Bir kaç tane yargı var da bizim mi haberimiz yok?

Diğer konuda bana cevap verme gereği bile duymazken hem de beni itham etmişken burada tartışmalara girdiniz. Herkes 1 değildir bunu unutmayın. Beni dikkate almayınca ben de buradan size cevabımı vereyim dedim.

Ahh ahhh yine gözlüklerden vs vs bahsedilmeye başlanmış, yine mevzu Cumhuriyet dönemine kadar gitmiş:)))
Yıl 2014 olmuş hala bugünü değil dünü konuşuyorsunuz.

Birde eklemeden geçemeyeceğim Cumhuriyet dönemi deyip duruyorsunuz, öncesinde parti diye birşey yoktu, şimdi burda partileri kıyaslayabiliyorsanız Cumhuriyet sayesindedir:51:

Kusura bakmayın konuyu bir güzel kapatıyorum çünkü yorumlamıyor tartışıyorsunuz, tartışmaya dönen konular kapatılır, kapatmakla da kalmayacağım tüm yorumlara göz atacağım.

Back