- 21 Eylül 2012
- 1.616
- 245
- 163
Eklentiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de montaj olduğuna inanıyorum .Hakeza Başbakan bunu kabul etmiş filan değil ,dinleniyorum demesi montaj değil dedi anlamına gelmez ama anlamak isteyen öyle anlıyor ,adamın ağzından a çıksa direk b ye dönüyor zaten belirli bir çevre tarafından ..
Hayır belli bir kesim her gün BAşBAKAN ne yaptı etti diye kendien görev adletmiş onunla yatıp onunla kalkıyor .
Keşke daha önceki hükümetlerle ilgili kasetler de çıksa da görsek bakalım o zaman nasıl savunuluyor bu şahıslar .
Başbakanı savununca sürü psikolojisi oluyor tabi.Neden çünkü diğer yapılan yolsuzlukların kasetleri gün yüzüne çıkmadı .Karanlıklara gömüldü ..
Ama bu yüce millet herşeyi görüyor biliyor ,geri kalanlar boşuna konuşsun dursun
Ben bağlı bir insan değilim ,hiçbir zaman hiçbir insana ve siyasiye bağlılığım olmadı ,hatta buna şiddetle karşıyım .Vallahi bu kadar bağlılığın sonu kötü. Başbakanınız bir gün size öyle bir şey yaşatacak ki... Size gram üzülmem bu saatten sonra, ama olan biz gerçekleri görebilenlere olacak, ona üzülüyorum.
canım memlekette cahil o kadar çok ki .....................................o kadarr yani gözlerini bağlamışlar sanki bu insanlarınKayıtların montaj olmadığını başbakan dünkü konuşmasında kabul etti zaten. Adam kabul ediyor ama biat edenler etmiyor, ilginç :)
Ben bağlı bir insan değilim ,hiçbir zaman hiçbir insana ve siyasiye bağlılığım olmadı ,hatta buna şiddetle karşıyım .
Ben objektif düşünen ,doğruları görebilen biriyim .Doğruları gören biri sizin gözünüzde bağlı ise o sizin sorununuz benim değil .
Başbakan anam babam değil ,her zaman da kraldan çok kralcı olanlardan nefret ederim .O yüzden benim vicdanım rahat .Başbakanın tasvip etmediğim yönleri de var .Ama gün gibi aşikar olan ve haksızlık yapılan noktalarda da her zaman sesimi çıkarırım ..
Sİz benim bağlılığımı düşüneceğinize Başbakana bu kadar kin dolu olanların nereye bağlı olduğunu bir düşünün
canım memlekette cahil o kadar çok ki .....................................o kadarr yani gözlerini bağlamışlar sanki bu insanların
ama erdogan onların gozunde peygamber onun yanlısı olmaz hersey ıftıra bırı daha var bu sekılde peygamber gorulen onuda zaten avatarına koymus arkadas ne ıse herkes kendı aklınca kullansın bılsın dogrusunu memleketımızı soyup sogana çevirdiler, bizden aldıkları cuvalla vergı karsılıgı yaptıkları hızmet devede pıre kalır soylencek çokkk şey var da banda var bırı benı durdursunnnn............
güzelim dinimizi sömürerek ınsanları bu hassaslıklarıyla bu hale getırdıler yazık beyın damarlarını emmıslerr türkiyenin %53 luk kısmını sonuc ne mı olcak yıne aynı hukumet devam ınandıramassınız adamı peygamber etmısler gunahsız dın altında yapılan hersey mubahh gunahı yok ....la havle vela kuvvet............. ya sabır akıl fıkır ver ya rab bu ınsanlarını gozunu kulagını baglama...
Her neyse, Erdoğan elinde paralarla yakalansa yine haksızlık yapıldığını düşünürsünüz herhalde. Doğruları görebiliyorum diyerek, bu yolsuzlukları görememeniz de çok ilginç.
nasıl insanlar görmeden bilmeden ezbere yolsuzluk var diyorsa önce bunu düşünenler ve iftira atanlar düşünsün,ben gördüğüm halde yolsuzluk yapmadı diyecek biri değilim ama nedense görmediği halde iftira atan çok ,siz benden önce kendinizi düşünün
Yok, diyorum ya Erdoğan elinde paralarla yakalansa gene inanmazsınız. Kaç tane ses mühendisi inceledi o konuşmaları, hepsi de montaj değil dedi. Ama bi siz görebiliyosunuz gerçekleri. Bravo!
nasıl insanlar görmeden bilmeden ezbere yolsuzluk var diyorsa önce bunu düşünenler ve iftira atanlar düşünsün,ben gördüğüm halde yolsuzluk yapmadı diyecek biri değilim ama nedense görmediği halde iftira atan çok ,siz benden önce kendinizi düşünün
Yok, diyorum ya Erdoğan elinde paralarla yakalansa gene inanmazsınız. Kaç tane ses mühendisi inceledi o konuşmaları, hepsi de montaj değil dedi. Ama bi siz görebiliyosunuz gerçekleri. Bravo!
İçi para dolu ayakkabı kutularını, banka kasalarını,villaları, gemicikleri ve daha nicelerini görmemiş, görmüyor olamazsınız. :26:
İçi para dolu ayakkabı kutularını, banka kasalarını,villaları, gemicikleri ve daha nicelerini görmemiş, görmüyor olamazsınız. :26:
yoo sadece siz görebiliyorsunuz herşeyi .AKPARTİye oy verenlere olmadık hakaretleri edenler düşünsün öncelikle neyi ne kadar gördüğünü.. Bu millet yazılanlardan çizilenlerden öğrenmedi hiçbirşeyi .Bu millet yarım asırdır görerek ,iliklerine kadar yaşayarak öğrendi siyaseti .Sziler bizler çok genciz ,bu yolun daha yarısını yaşamadık bile ,yaşayan insanlar zaten herşeyi bildiklerinden gidip oylarını o yüzde elli denen kesim olarak atıyor ..Malesefki zamane gençliği de böyle ordan burdan okuyarak siyasi fikir geliştiriyor ..Milletinin AKPARTİYe oy vermiş kesimini cahil cühela olarak gören bir kesimle benim anlaşmam mümkün değil zaten .Hakeza herkesin aklı ,fikri ,sağduyusu var .Bu millet öyle yüce bir milletki herşeyin farkında .Farkında olmayanlara ise ne söyleseniz boş ..Asıl bravo onlara gelsin ..
Ha ses mühendislerine gelince ,o kayıtları kopyalayanların ses mühendisleri onlar ,tabiki öyle rapor verecekler
Ben bağlı bir insan değilim ,hiçbir zaman hiçbir insana ve siyasiye bağlılığım olmadı ,hatta buna şiddetle karşıyım .
Ben objektif düşünen ,doğruları görebilen biriyim .Doğruları gören biri sizin gözünüzde bağlı ise o sizin sorununuz benim değil .
Başbakan anam babam değil ,her zaman da kraldan çok kralcı olanlardan nefret ederim .O yüzden benim vicdanım rahat .Başbakanın tasvip etmediğim yönleri de var .Ama gün gibi aşikar olan ve haksızlık yapılan noktalarda da her zaman sesimi çıkarırım ..
Sİz benim bağlılığımı düşüneceğinize Başbakana bu kadar kin dolu olanların nereye bağlı olduğunu bir düşünün
Ya gerçekten çok komik ,bırakın ALLAH aşkına ,öyle bile olsa bu sadece çalanı çırpanı ilgilendirir ,o onun suçudur ,ne AKPARTİnin ne Başbakanın .Gemiciklere gelince herkeste var o gemiciklerden .Siyasette olup da yemeyen mi var ,sizler de bunu görün artık .