• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıtların montaj olduğunu en büyük kanıtı

Eklentiler

• $tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.jpg
    $tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Ben de montaj olduğuna inanıyorum .Hakeza Başbakan bunu kabul etmiş filan değil ,dinleniyorum demesi montaj değil dedi anlamına gelmez ama anlamak isteyen öyle anlıyor ,adamın ağzından a çıksa direk b ye dönüyor zaten belirli bir çevre tarafından ..
Hayır belli bir kesim her gün BAşBAKAN ne yaptı etti diye kendien görev adletmiş onunla yatıp onunla kalkıyor .
Keşke daha önceki hükümetlerle ilgili kasetler de çıksa da görsek bakalım o zaman nasıl savunuluyor bu şahıslar .
Başbakanı savununca sürü psikolojisi oluyor tabi.Neden çünkü diğer yapılan yolsuzlukların kasetleri gün yüzüne çıkmadı .Karanlıklara gömüldü ..
Ama bu yüce millet herşeyi görüyor biliyor ,geri kalanlar boşuna konuşsun dursun :ssz:

Vallahi bu kadar bağlılığın sonu kötü. Başbakanınız bir gün size öyle bir şey yaşatacak ki... Size gram üzülmem bu saatten sonra, ama olan biz gerçekleri görebilenlere olacak, ona üzülüyorum.

Vallahi bu kadar bağlılığın sonu kötü. Başbakanınız bir gün size öyle bir şey yaşatacak ki... Size gram üzülmem bu saatten sonra, ama olan biz gerçekleri görebilenlere olacak, ona üzülüyorum.
Ben bağlı bir insan değilim ,hiçbir zaman hiçbir insana ve siyasiye bağlılığım olmadı ,hatta buna şiddetle karşıyım .
Ben objektif düşünen ,doğruları görebilen biriyim .Doğruları gören biri sizin gözünüzde bağlı ise o sizin sorununuz benim değil .
Başbakan anam babam değil ,her zaman da kraldan çok kralcı olanlardan nefret ederim .O yüzden benim vicdanım rahat .Başbakanın tasvip etmediğim yönleri de var .Ama gün gibi aşikar olan ve haksızlık yapılan noktalarda da her zaman sesimi çıkarırım ..
Sİz benim bağlılığımı düşüneceğinize Başbakana bu kadar kin dolu olanların nereye bağlı olduğunu bir düşünün

Kayıtların montaj olmadığını başbakan dünkü konuşmasında kabul etti zaten. Adam kabul ediyor ama biat edenler etmiyor, ilginç :)
canım memlekette cahil o kadar çok ki .....................................o kadarr yani gözlerini bağlamışlar sanki bu insanların
ama erdogan onların gozunde peygamber onun yanlısı olmaz hersey ıftıra bırı daha var bu sekılde peygamber gorulen onuda zaten avatarına koymus arkadas ne ıse herkes kendı aklınca kullansın bılsın dogrusunu memleketımızı soyup sogana çevirdiler, bizden aldıkları cuvalla vergı karsılıgı yaptıkları hızmet devede pıre kalır :34: soylencek çokkk şey var da banda var bırı benı durdursunnnn............
güzelim dinimizi sömürerek ınsanları bu hassaslıklarıyla bu hale getırdıler yazık beyın damarlarını emmıslerr türkiyenin %53 luk kısmını sonuc ne mı olcak yıne aynı hukumet devam ınandıramassınız adamı peygamber etmısler gunahsız dın altında yapılan hersey mubahh gunahı yok ....la havle vela kuvvet............. ya sabır akıl fıkır ver ya rab bu ınsanlarını gozunu kulagını baglama...

Ben bağlı bir insan değilim ,hiçbir zaman hiçbir insana ve siyasiye bağlılığım olmadı ,hatta buna şiddetle karşıyım .
Ben objektif düşünen ,doğruları görebilen biriyim .Doğruları gören biri sizin gözünüzde bağlı ise o sizin sorununuz benim değil .
Başbakan anam babam değil ,her zaman da kraldan çok kralcı olanlardan nefret ederim .O yüzden benim vicdanım rahat .Başbakanın tasvip etmediğim yönleri de var .Ama gün gibi aşikar olan ve haksızlık yapılan noktalarda da her zaman sesimi çıkarırım ..
Sİz benim bağlılığımı düşüneceğinize Başbakana bu kadar kin dolu olanların nereye bağlı olduğunu bir düşünün

Her neyse, Erdoğan elinde paralarla yakalansa yine haksızlık yapıldığını düşünürsünüz herhalde. Doğruları görebiliyorum diyerek, bu yolsuzlukları görememeniz de çok ilginç.

canım memlekette cahil o kadar çok ki .....................................o kadarr yani gözlerini bağlamışlar sanki bu insanların
ama erdogan onların gozunde peygamber onun yanlısı olmaz hersey ıftıra bırı daha var bu sekılde peygamber gorulen onuda zaten avatarına koymus arkadas ne ıse herkes kendı aklınca kullansın bılsın dogrusunu memleketımızı soyup sogana çevirdiler, bizden aldıkları cuvalla vergı karsılıgı yaptıkları hızmet devede pıre kalır :34: soylencek çokkk şey var da banda var bırı benı durdursunnnn............
güzelim dinimizi sömürerek ınsanları bu hassaslıklarıyla bu hale getırdıler yazık beyın damarlarını emmıslerr türkiyenin %53 luk kısmını sonuc ne mı olcak yıne aynı hukumet devam ınandıramassınız adamı peygamber etmısler gunahsız dın altında yapılan hersey mubahh gunahı yok ....la havle vela kuvvet............. ya sabır akıl fıkır ver ya rab bu ınsanlarını gozunu kulagını baglama...

Kendileri bilir bile diyemiyorum artık cünkü hepimiz aynı gemideyiz. Gemi batmak üzere. RTE gider belki X gelir ama biz bakiyiz. ciddi bir kriz var ülkede kimse farkında değil mi acaba.

Her neyse, Erdoğan elinde paralarla yakalansa yine haksızlık yapıldığını düşünürsünüz herhalde. Doğruları görebiliyorum diyerek, bu yolsuzlukları görememeniz de çok ilginç.

nasıl insanlar görmeden bilmeden ezbere yolsuzluk var diyorsa önce bunu düşünenler ve iftira atanlar düşünsün,ben gördüğüm halde yolsuzluk yapmadı diyecek biri değilim ama nedense görmediği halde iftira atan çok ,siz benden önce kendinizi düşünün:ssz:

nasıl insanlar görmeden bilmeden ezbere yolsuzluk var diyorsa önce bunu düşünenler ve iftira atanlar düşünsün,ben gördüğüm halde yolsuzluk yapmadı diyecek biri değilim ama nedense görmediği halde iftira atan çok ,siz benden önce kendinizi düşünün:ssz:

Yok, diyorum ya Erdoğan elinde paralarla yakalansa gene inanmazsınız. Kaç tane ses mühendisi inceledi o konuşmaları, hepsi de montaj değil dedi. Ama bi siz görebiliyosunuz gerçekleri. Bravo! ;)

Yok, diyorum ya Erdoğan elinde paralarla yakalansa gene inanmazsınız. Kaç tane ses mühendisi inceledi o konuşmaları, hepsi de montaj değil dedi. Ama bi siz görebiliyosunuz gerçekleri. Bravo! ;)

yoo sadece siz görebiliyorsunuz herşeyi .AKPARTİye oy verenlere olmadık hakaretleri edenler düşünsün öncelikle neyi ne kadar gördüğünü.. Bu millet yazılanlardan çizilenlerden öğrenmedi hiçbirşeyi .Bu millet yarım asırdır görerek ,iliklerine kadar yaşayarak öğrendi siyaseti .Sziler bizler çok genciz ,bu yolun daha yarısını yaşamadık bile ,yaşayan insanlar zaten herşeyi bildiklerinden gidip oylarını o yüzde elli denen kesim olarak atıyor ..Malesefki zamane gençliği de böyle ordan burdan okuyarak siyasi fikir geliştiriyor ..Milletinin AKPARTİYe oy vermiş kesimini cahil cühela olarak gören bir kesimle benim anlaşmam mümkün değil zaten .Hakeza herkesin aklı ,fikri ,sağduyusu var .Bu millet öyle yüce bir milletki herşeyin farkında .Farkında olmayanlara ise ne söyleseniz boş ..Asıl bravo onlara gelsin ..
Ha ses mühendislerine gelince ,o kayıtları kopyalayanların ses mühendisleri onlar ,tabiki öyle rapor verecekler

Son düzenleyen: Moderatör:

görmeden,bilmeden ezbere yolsuzluk var diyoruz öyle mi?
sizin gözünüz hakikaten kör galiba :96:

İçi para dolu ayakkabı kutularını, banka kasalarını,villaları, gemicikleri ve daha nicelerini görmemiş, görmüyor olamazsınız. :26:

ya bi de şu var nasıl montaj olcak anlamıyorum ki.
adamın kendi sesi paralardan bahsediyor, nasıl montaj olabilir :9: nerden alıp da montajlıcaklar :27:

İçi para dolu ayakkabı kutularını, banka kasalarını,villaları, gemicikleri ve daha nicelerini görmemiş, görmüyor olamazsınız. :26:

Ya gerçekten çok komik ,bırakın ALLAH aşkına ,öyle bile olsa bu sadece çalanı çırpanı ilgilendirir ,o onun suçudur ,ne AKPARTİnin ne Başbakanın .Gemiciklere gelince herkeste var o gemiciklerden .Siyasette olup da yemeyen mi var ,sizler de bunu görün artık .

görmüyorlar işte baksana, adam haşaa peygamber gibi bi ilah olmuş gözlerinde bunların

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
aglancak haldeyızde bu yorumlara sadece gulebılıyorum :)))
özgür hür iradeye sahibiz hepımız kım neyı gormek ıstıyosa onu gorsun
allah aklı fıkrı vermıs ....kullanıp kullanmamak ......

tabi canım herkes yiyor Erdoğan da yesin bunda ne var :9:

geçenlerde bi arkadaşımın annesi CHPye oy verirsen onun günahını öbür dünyada çekersi tarzında bi laf etmişti birine.
o zaman Erdoğana oy verenlerin vebali ne olacak, sanki çok iyi bi partiymiş gibi AKP'ye oy veren ahirette cezasını çekmicekmiş baksana :52:

Son düzenleme:
yoo sadece siz görebiliyorsunuz herşeyi .AKPARTİye oy verenlere olmadık hakaretleri edenler düşünsün öncelikle neyi ne kadar gördüğünü.. Bu millet yazılanlardan çizilenlerden öğrenmedi hiçbirşeyi .Bu millet yarım asırdır görerek ,iliklerine kadar yaşayarak öğrendi siyaseti .Sziler bizler çok genciz ,bu yolun daha yarısını yaşamadık bile ,yaşayan insanlar zaten herşeyi bildiklerinden gidip oylarını o yüzde elli denen kesim olarak atıyor ..Malesefki zamane gençliği de böyle ordan burdan okuyarak siyasi fikir geliştiriyor ..Milletinin AKPARTİYe oy vermiş kesimini cahil cühela olarak gören bir kesimle benim anlaşmam mümkün değil zaten .Hakeza herkesin aklı ,fikri ,sağduyusu var .Bu millet öyle yüce bir milletki herşeyin farkında .Farkında olmayanlara ise ne söyleseniz boş ..Asıl bravo onlara gelsin ..
Ha ses mühendislerine gelince ,o kayıtları kopyalayanların ses mühendisleri onlar ,tabiki öyle rapor verecekler

Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim size, ben ordan burdan okuyarak siyasi fikir geliştirmiyorum. Hukuk öğrencisiyim, doğal olarak böyle konuların içindeyim. Ayrıca gençler artık düşündüğünüzden de zeki. Evet, eskiden apolitik gençlerdik, ama gezi olaylarında her gencin bilinçli olarak sokaklara döküldüğünü düşünüyorum.(Provokatörler hariç.)

Genciz diye gerçekleri görmüyor da değiliz, siz göremediyseniz o sizin probleminiz. Şimdi başa dönüp de Erdoğan'ın insanları nasıl kısıtlamaya çalıştığını anlatamayayım isterseniz.

Ne güzel, ses mühendisleri hakkında da bilginiz varmış. Hepsinin yanındaydınız sanırım :)

Size ne söylesem değişmeyecek, keşke giden bir tek sizin paralarınız emekleriniz olsaydı. İnanın o zaman bu kadar üzülmezdim.

Daha fazla anlatıp da kendimi yoramayacağım, o yüzden iyi günler ;)

aynen hepsine katiliyorum ama anlatamiyoruz neden bu adamin dedikleri hep carpiliyor :)
aynen yazdiginiz gibi a deyince b anlasiliyor sebeb?
montaj degil diye kabul etmis evet ama hangi kaseti???
ve aciklamasinida yapmis sizler hep tek tarafli dinlerseniz okursaniz sonuclari bu olur, haa bak kabul etti, ama neyi kabul etti???

birde tapmak deneme ALLAH askina??? kimler neye taptigi ap acik ortada beni daha fazla yazdirmayin :)
hükümetin yaptiklarini inkar etmemek, anlatmak mi tapmak oluyor???
ltf baska fanatiklerle bizleri karistirmayin evet asiriya kacanlar var ama biz demiyoruz basbakanin hiiic hatasi olmadi diye suda gercek
hatasiz kul olmaz... ama yaptiklarinida inkar etmek de olmaz... neyse o

ve ben bu videoda da sadece bir kasetten bahsettigini konustugunu görüyorum...

[video]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/erdogan-dan-aydin-dogan-ses-kaydi-aciklamasi[/video]

Ya gerçekten çok komik ,bırakın ALLAH aşkına ,öyle bile olsa bu sadece çalanı çırpanı ilgilendirir ,o onun suçudur ,ne AKPARTİnin ne Başbakanın .Gemiciklere gelince herkeste var o gemiciklerden .Siyasette olup da yemeyen mi var ,sizler de bunu görün artık .

valla canım ben sizin kadar iyimser bakamıyorum eğer bu insanlar bulundukları mevkilerle çeplerini dolduruyorlarsa ve bunu senden benden çalarak yapıyorlarsa bunu sadece çalanın çırpanı ilgilendirir diyemiyorum çünkü benide ilgilendiriyor. Başbakan kişisel olarak çalmıyor olabilir belki haklı olabilirsiniz ama çalanın arkasında bu bir gerçek bütün emniyetin, savcıların görev yerleri değişti ve çalanlar çırpanlar ellerini kollarını sallaya sallaya çıktılar aklandıklarını sanarak.
Evet geçmiştede çok yemişler, bu günde yiyiyorlar ben bunları görebiliyorum görebildiğim için bu gidişe bir dur diyelim diyorum :D yoksa tıpkı sizin düşündüğünüz gibi düşünürdüm aman canım herkes yiyiyor aman canım boşver derdim.
Neyse polemiğe girmek düşüncesinde değilim sadece bir soru sordum ve gerçekten görmediğinizi anladım.
Siz çok eğleniyorsunuz belliki allah neşenizi daim etsin ama ben memleketim için endişeliyim. Neyse hayırlı günler size.

kimse hükümetin yaptıklarını inkar etmiyor, biz hakkımızı arıyoruz sadece ve gözlerinizin açılması için sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz ( umutsuz olsak da)
ben hakkımı helal etmiyorum Erdoğan'a ve hakkımı yiyen herkese !
onu başımıza getiren,hala daha savunan sizlere de !!

Son düzenleme:
Back