- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
Ses mühendisleri bile kopyala yapıştır yapmış yahu :) Bi biz anlayamadık montaj olduğunu :)ya bi de şu var nasıl montaj olcak anlamıyorum ki.
adamın kendi sesi paralardan bahsediyor, nasıl montaj olabilir nerden alıp da montajlıcaklar
Sadece çalan çırpanı mı ilgilendirir? Yahu BİZİM PARALARIMIZ gidiyor. Hadi benimkileri düşünmeyin :) ama sizin paralarınızı çalıp çırpıyor. Adam sizin hakkınızı yiyor. Oldu o zaman, o yesin bu yesin biz de sesimizi çıkarmayalım, öyle mi? Bu zihniyet yüzünden bunlar insanların tepesine çıkıyor iyice. Vallahi gidin elden verin paralarınızı, böyle olmuyor.Ya gerçekten çok komik ,bırakın ALLAH aşkına ,öyle bile olsa bu sadece çalanı çırpanı ilgilendirir ,o onun suçudur ,ne AKPARTİnin ne Başbakanın .Gemiciklere gelince herkeste var o gemiciklerden .Siyasette olup da yemeyen mi var ,sizler de bunu görün artık .
aynen hepsine katiliyorum ama anlatamiyoruz neden bu adamin dedikleri hep carpiliyor :)
aynen yazdiginiz gibi a deyince b anlasiliyor sebeb?
montaj degil diye kabul etmis evet ama hangi kaseti???
ve aciklamasinida yapmis sizler hep tek tarafli dinlerseniz okursaniz sonuclari bu olur, haa bak kabul etti, ama neyi kabul etti???
birde tapmak deneme ALLAH askina??? kimler neye taptigi ap acik ortada beni daha fazla yazdirmayin :)
hükümetin yaptiklarini inkar etmemek, anlatmak mi tapmak oluyor???
ltf baska fanatiklerle bizleri karistirmayin evet asiriya kacanlar var ama biz demiyoruz basbakanin hiiic hatasi olmadi diye suda gercek
hatasiz kul olmaz... ama yaptiklarinida inkar etmek de olmaz... neyse o
ve ben bu videoda da sadece bir kasetten bahsettigini konustugunu görüyorum...
[video]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/erdogan-dan-aydin-dogan-ses-kaydi-aciklamasi[/video]
Kimler neye tapıyormuş, şu kısmı bi açıklar mısınız?