• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıtların montaj olduğunu en büyük kanıtı

ya bi de şu var nasıl montaj olcak anlamıyorum ki.
adamın kendi sesi paralardan bahsediyor, nasıl montaj olabilir :9: nerden alıp da montajlıcaklar :27:
Ses mühendisleri bile kopyala yapıştır yapmış yahu :) Bi biz anlayamadık montaj olduğunu :)

Ya gerçekten çok komik ,bırakın ALLAH aşkına ,öyle bile olsa bu sadece çalanı çırpanı ilgilendirir ,o onun suçudur ,ne AKPARTİnin ne Başbakanın .Gemiciklere gelince herkeste var o gemiciklerden .Siyasette olup da yemeyen mi var ,sizler de bunu görün artık .
Sadece çalan çırpanı mı ilgilendirir? Yahu BİZİM PARALARIMIZ gidiyor. Hadi benimkileri düşünmeyin :) ama sizin paralarınızı çalıp çırpıyor. Adam sizin hakkınızı yiyor. Oldu o zaman, o yesin bu yesin biz de sesimizi çıkarmayalım, öyle mi? Bu zihniyet yüzünden bunlar insanların tepesine çıkıyor iyice. Vallahi gidin elden verin paralarınızı, böyle olmuyor.

aynen hepsine katiliyorum ama anlatamiyoruz neden bu adamin dedikleri hep carpiliyor :)
aynen yazdiginiz gibi a deyince b anlasiliyor sebeb?
montaj degil diye kabul etmis evet ama hangi kaseti???
ve aciklamasinida yapmis sizler hep tek tarafli dinlerseniz okursaniz sonuclari bu olur, haa bak kabul etti, ama neyi kabul etti???

birde tapmak deneme ALLAH askina??? kimler neye taptigi ap acik ortada beni daha fazla yazdirmayin :)
hükümetin yaptiklarini inkar etmemek, anlatmak mi tapmak oluyor???
ltf baska fanatiklerle bizleri karistirmayin evet asiriya kacanlar var ama biz demiyoruz basbakanin hiiic hatasi olmadi diye suda gercek
hatasiz kul olmaz... ama yaptiklarinida inkar etmek de olmaz... neyse o

ve ben bu videoda da sadece bir kasetten bahsettigini konustugunu görüyorum...

[video]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/erdogan-dan-aydin-dogan-ses-kaydi-aciklamasi[/video]

Kimler neye tapıyormuş, şu kısmı bi açıklar mısınız?

Gündem hakkında yorum yapmak için gündemi daha sıkı takip etmek gerek . Bazen elma ile armutlar aynı sepette yorum yapılıyor .

Başbakan kasetleri kabul etti , daha ne savunuluyor ki deniliyor .

Başbakanın kabul ettiği konuşma 2 adettir.

Adalet Bakanı aracılığı ile yargıya müdahale ettiği konuşma ve Milgem ihalesi konuşması .

Bu konuşmalarda haklıdır , haksızdır yorumunu yapmıyorum şuan , sadece kabul ettiği 2 konuşmanın altını çiziyorum .

Ayrıca Erdoğanın kendi sesi işte nasıl montaj olabilir ki deniliyor hala ; küçücük bir örnek , bu kaset olaylarından hemen sonra Kılıçdaroğluna uygulandı , montaj yapmak çok kolayı göstermek için .Kendi sesinden kasetlerin montaj olduğunu , Helal olsun Başbakana olayın üzerine nasıl da gitti diyen bir Kılıçdaroğu kaseti :52:

http://www.youtube.com/watch?v=tQ5dtlNQ89w

Not:Kasetlerin montaj olup olmadığı konusundaki fikrimin hala değişmediğini de belirteyim . Bilmiyorum , bilmediğim içinde teşhis koyamıyorum . Ama siyasete ve siyasilere bakış açımı tamamen değiştiren bir süreç olduğunu söyleyebilirim şimdilik .

Ses mühendisleri bile kopyala yapıştır yapmış yahu :) Bi biz anlayamadık montaj olduğunu :)

Sadece çalan çırpanı mı ilgilendirir? Yahu BİZİM PARALARIMIZ gidiyor. Hadi benimkileri düşünmeyin :) ama sizin paralarınızı çalıp çırpıyor. Adam sizin hakkınızı yiyor. Oldu o zaman, o yesin bu yesin biz de sesimizi çıkarmayalım, öyle mi? Bu zihniyet yüzünden bunlar insanların tepesine çıkıyor iyice. Vallahi gidin elden verin paralarınızı, böyle olmuyor.

herseyi cok iyi anlamis gibi yapiyorsunuz bunu nasil anlayamadiniz anlasilmiyacak ne var :)
erdogani yaptiklarini anlatanlara sevenlere vs. tapmak diyorsunuz degilmi???
o halde günlük hayatinizda esiniz dostunuz cocugunuz vs. kisilerede tapmis olmuyormusunuz???
hamd olsun bizim Taptigimiz sadece bir RABBIMIZ var...

ve ayrica videoda izledinizmi diger kasetler icin o konusmasinda montaj degil demis mi??

aslinda biz burda nekadar konussak da bos ALLAHcc vadi öylede böylede yerine gelecek hemen hemen her yerde zulum karisiklik
beklenen tez gelir insaALLAH, bu dünya hayati cekilmez oldu...

zaten diger müslüman devletlerine bakin ne haldeler ve türkiyeyi de düsmanlar o duruma getirmek istiyorlar ap acik ortada...

Gündem hakkında yorum yapmak için gündemi daha sıkı takip etmek gerek . Bazen elma ile armutlar aynı sepette yorum yapılıyor .

Başbakan kasetleri kabul etti , daha ne savunuluyor ki deniliyor .

Başbakanın kabul ettiği konuşma 2 adettir.

Adalet Bakanı aracılığı ile yargıya müdahale ettiği konuşma ve Milgem ihalesi konuşması .

Bu konuşmalarda haklıdır , haksızdır yorumunu yapmıyorum şuan , sadece kabul ettiği 2 konuşmanın altını çiziyorum .

Ayrıca Erdoğanın kendi sesi işte nasıl montaj olabilir ki deniliyor hala ; küçücük bir örnek , bu kaset olaylarından hemen sonra Kılıçdaroğluna uygulandı , montaj yapmak çok kolayı göstermek için .Kendi sesinden kasetlerin montaj olduğunu , Helal olsun Başbakana olayın üzerine nasıl da gitti diyen bir Kılıçdaroğu kaseti :52:

http://www.youtube.com/watch?v=tQ5dtlNQ89w

Not:Kasetlerin montaj olup olmadığı konusundaki fikrimin hala değişmediğini de belirteyim . Bilmiyorum , bilmediğim içinde teşhis koyamıyorum . Ama siyasete ve siyasilere bakış açımı tamamen değiştiren bir süreç olduğunu söyleyebilirim şimdilik .

evet canim bizde onu anlatmaya calisiyoruz ama adam ne dese hee tamm montaj degilmis noktalandi...
konusmasinin linki verdim izlerlerse insaALLAH anlasilir hangi kaset icin montaj degil dedigi...

tekrardan linki aktariyorum

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/erdogan-dan-aydin-dogan-ses-kaydi-aciklamasi

herseyi cok iyi anlamis gibi yapiyorsunuz bunu nasil anlayamadiniz anlasilmiyacak ne var :)
erdogani yaptiklarini anlatanlara sevenlere vs. tapmak diyorsunuz degilmi???
o halde günlük hayatinizda esiniz dostunuz cocugunuz vs. kisilerede tapmis olmuyormusunuz???
hamd olsun bizim Taptigimiz sadece bir RABBIMIZ var...

ve ayrica videoda izledinizmi diger kasetler icin o konusmasinda montaj degil demis mi??

aslinda biz burda nekadar konussak da bos ALLAHcc vadi öylede böylede yerine gelecek hemen hemen her yerde zulum karisiklik
beklenen tez gelir insaALLAH, bu dünya hayati cekilmez oldu...

zaten diger müslüman devletlerine bakin ne haldeler ve türkiyeyi de düsmanlar o duruma getirmek istiyorlar ap acik ortada...

Size sadece gülüyorum, çünkü boşa konuştuğumun farkındayım artık :)
Ha ben özellikle MeysaNur hanım, Erdoğan'a tapıyor demedim ama onu ilahlaştıran ve ona tapan insanları da biliyorum. Atatürk'e taptığımızı falan iddia ediyor olabilirsiniz, bunlara alıştık zaten. Yalnız şöyle bir söz vardı; 'Birilerine göre ya Allah'a ya da Atatürk'e tapmalısın, ama Allah'a şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenek de var.'

İyi günler.

Kim çaldıysa zehir zıkkım olsun ama bu kadar genellemeci yaklaşıma da yeter artık .
Oturmuş hesap kitap biçme peşindesiniz.
Bu ülke yıllardır soyuluyor önce onların hesabını dökün buraya da sıra Başbakana gelsin bakalım
Biz kime ne vereceğimizi çok iyi biliriz ,sizden öğrenecek değiliz.

kimse hükümetin yaptıklarını inkar etmiyor, biz hakkımızı arıyoruz sadece ve gözlerinizin açılması için sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz ( umutsuz olsak da)
ben hakkımı helal etmiyorum Erdoğan'a ve hakkımı yiyen herkese !
onu başımıza getiren,hala daha savunan sizlere de !!
Ben de bir çok kişiye hakkımı helal etmiyorum .
Bu ülkeden Müslümanlığı silip atmaya ,sadece kendi istediği düzeni kurmaya çalışanlara ,ergenekoncu yapılanmaya ,cunataya destek veren tüm askerlere ,miti kullanarak ülkeyi kaosa sokanlara , sadece kendi istediği gibi yaşamak isteyenlere zamanında türlü işkenceler edenlere ,28Şubatçılara ,koalisyon hükümetlerine ,hakkım zehir zıkkım olsun .
Ve bunları şuursuzca savunanlara da hakkımı helal etmiyorum !!

valla canım ben sizin kadar iyimser bakamıyorum eğer bu insanlar bulundukları mevkilerle çeplerini dolduruyorlarsa ve bunu senden benden çalarak yapıyorlarsa bunu sadece çalanın çırpanı ilgilendirir diyemiyorum çünkü benide ilgilendiriyor. Başbakan kişisel olarak çalmıyor olabilir belki haklı olabilirsiniz ama çalanın arkasında bu bir gerçek bütün emniyetin, savcıların görev yerleri değişti ve çalanlar çırpanlar ellerini kollarını sallaya sallaya çıktılar aklandıklarını sanarak.
Evet geçmiştede çok yemişler, bu günde yiyiyorlar ben bunları görebiliyorum görebildiğim için bu gidişe bir dur diyelim diyorum :D yoksa tıpkı sizin düşündüğünüz gibi düşünürdüm aman canım herkes yiyiyor aman canım boşver derdim.
Neyse polemiğe girmek düşüncesinde değilim sadece bir soru sordum ve gerçekten görmediğinizi anladım.
Siz çok eğleniyorsunuz belliki allah neşenizi daim etsin ama ben memleketim için endişeliyim. Neyse hayırlı günler size.
Yolsuzluk iddiaları var ,ispatlanmış bir şey yok daha ortada ,daha hiçbirşey ispatlanmadan yolsuzluk yapıldı denmesi çok ilginç ve komik .
İspatlansın o zaman ben de sizin kadar lanet okurum ,bir komplonun oyunu ise bunlar ve sizler günah alıyorsanız da aldığınız vebali siz düşünün.
Gözünüz görmeden ve ispatlanmadan sadece konuşulan paylaşılan yalan yanlış haberlerden bu derece söylemler söylemek ,o kişinin günahına girmektir.
Ben ispatlanmış olduğu halde savunmuyorum ki ,savunanlar da benim gibi .
Bir ispat gösterin biz de lanet olsun diyelim,ha ispatınız yoksa Başbakanın kuyusunu kazmak isteyenlerin çıkardığı kasetler de montajlar da beni hiç ama hiç tatmin etmiyor .Bu Başbakana olan sonsuz bağlılığımdan değil ,İnancımdan ileri gelir.
Benim inancım da ispatlanana kadar bir insana haksız yere itham etmek vebal almaktan başka bir şey değildir.
Siz yedikleri ispatlanmadığı halde aldığınız vebali düşünün bu kadar düşünceli iseniz.
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim size, ben ordan burdan okuyarak siyasi fikir geliştirmiyorum. Hukuk öğrencisiyim, doğal olarak böyle konuların içindeyim. Ayrıca gençler artık düşündüğünüzden de zeki. Evet, eskiden apolitik gençlerdik, ama gezi olaylarında her gencin bilinçli olarak sokaklara döküldüğünü düşünüyorum.(Provokatörler hariç.)

Genciz diye gerçekleri görmüyor da değiliz, siz göremediyseniz o sizin probleminiz. Şimdi başa dönüp de Erdoğan'ın insanları nasıl kısıtlamaya çalıştığını anlatamayayım isterseniz.

Ne güzel, ses mühendisleri hakkında da bilginiz varmış. Hepsinin yanındaydınız sanırım :)

Size ne söylesem değişmeyecek, keşke giden bir tek sizin paralarınız emekleriniz olsaydı. İnanın o zaman bu kadar üzülmezdim.

Daha fazla anlatıp da kendimi yoramayacağım, o yüzden iyi günler ;)
Hukukçu olmanız bu işler içerisinde olmanızı gerektirmiyor.O sizin mesleğiniz sadece .
Ne demişler çok okuyan değil çok yaşayan bilir diye.
Bir mesele üzerinde yaşayan kadar bilmeniz sözkonusu olamaz .Bu iş hukuk kitabında yazanlara benzemez.
Teori başka pratik başka.
Erdoğan dönemi Türkiye tarihinde adalaet ve hoşgörünün zirveye çıktığı bir dönemdir .Anlatmanıza gerek yok ,biz adaletsizlikleri de ikna odalarını da yaşadık ,kendini hümanist sanıp bugün Başbakana saldıranların ikna odalarındaki işkencelerini de biliriz ,sokaklarda arkamızdan Fadime Şahin diye taciz edilmelerimizi de .Hala bana ne anlatmaya çalışıyorsunuz.
Bir dönemler bu ülkede başını örtmek en büyük gericilik olarak görülüyordu ,mahalle baskısının en alasını biz yaşadık ,bırakın o zamanları şimdi bile yaşıyoruz ,hatta AKPARTİ iktidarda olmasına rağmen .
Neden çünkü bizi böyle itham eden zihniyet hala değişmedi de ondan ,kendini hümanist sanıp da bizi taciz etmeye çalışan zihniyet ,kendini elitist olarak gördüğünden bizim aklımız fikrimiz yokmuş gibi hala yaftalamaya devam ediyor .
Ben her zaman heryerde söylediğim sonsözümle size cevap vereyim .
Bizler 28 Şubatı unutmadık unutmayacağız .:ssz:

görmüyorlar işte baksana, adam haşaa peygamber gibi bi ilah olmuş gözlerinde bunların

sizlerin de kimi peygamber gördüğü belli ..Siz kendi peygamber gördüklerinizin hesabını verin ,bizimkini değil ,Hakeza hak önünde herkes kendi hesabını verecek .

Basbakan mil-gem fb kongresi ve aydın doğan davası ile ilgili konuşmalarini kabul etti. Ve daha da vahimi bunda ne var? dedi. Başbakan olmak nüfuzunu kullanarak her şeye karışıp kendi buyundurugu altında olmasını saglamak değildir. Bilmeyenlere duyurulur.

Son düzenleme:
ABD`de bir ses stüdyosu incelemis. (Daha önce de böyle bir haber attilar ortaya, teee ABD`lerden adamlar düzeltin sunu diye bas bas bagirmak zorunda kaldi. Zan altinda birakildilar.) Ayrica stüdyo kimin stüdyosu necidir kimdir, bilen? :D:D:D:D

Sonra TRT var isin icinde. TRT yalanladiysa zaten kesin montajdir. Yahu TRT devlet eliyle hükümete calisan kendinden gecmis bir kanal.

Sonra da AKP Genclik Kollari Baskan`i aciklama yapiyor. :D

Ücü bir arada, cidden ne kadar inandirici duruyorlar.

Bende size diyorum ki ayakkabı kutuları, para kasaları, villalar, gemiler bunlar ispat değil mi?
(kafamdan mı uyduruyorum ben yani bunları). iddialar kanıtlancak kanıtlanmasınada buna müsade ediliyor mu?
kasetlerin montaj olup olmadığıyla ilgili bişey söylemiyorum montajda olabilir teknoloji buna müsade ediyor o yüzden kimsenini günahını almıyorum.
Eğer düşüncelerimde haksızsam daha doğrusu taraflıysam ve iftira atıyorsam birilerine zaten bu vebalin sorumluluğu benim olsun kabul ediyorum benim içim rahat.

Kim çaldıysa zehir zıkkım olsun ama bu kadar genellemeci yaklaşıma da yeter artık .
Oturmuş hesap kitap biçme peşindesiniz.
Bu ülke yıllardır soyuluyor önce onların hesabını dökün buraya da sıra Başbakana gelsin bakalım
Biz kime ne vereceğimizi çok iyi biliriz ,sizden öğrenecek değiliz.

Ben de bir çok kişiye hakkımı helal etmiyorum .
Bu ülkeden Müslümanlığı silip atmaya ,sadece kendi istediği düzeni kurmaya çalışanlara ,ergenekoncu yapılanmaya ,cunataya destek veren tüm askerlere ,miti kullanarak ülkeyi kaosa sokanlara , sadece kendi istediği gibi yaşamak isteyenlere zamanında türlü işkenceler edenlere ,28Şubatçılara ,koalisyon hükümetlerine ,hakkım zehir zıkkım olsun .
Ve bunları şuursuzca savunanlara da hakkımı helal etmiyorum !!

Yolsuzluk iddiaları var ,ispatlanmış bir şey yok daha ortada ,daha hiçbirşey ispatlanmadan yolsuzluk yapıldı denmesi çok ilginç ve komik .
İspatlansın o zaman ben de sizin kadar lanet okurum ,bir komplonun oyunu ise bunlar ve sizler günah alıyorsanız da aldığınız vebali siz düşünün.
Gözünüz görmeden ve ispatlanmadan sadece konuşulan paylaşılan yalan yanlış haberlerden bu derece söylemler söylemek ,o kişinin günahına girmektir.
Ben ispatlanmış olduğu halde savunmuyorum ki ,savunanlar da benim gibi .
Bir ispat gösterin biz de lanet olsun diyelim,ha ispatınız yoksa Başbakanın kuyusunu kazmak isteyenlerin çıkardığı kasetler de montajlar da beni hiç ama hiç tatmin etmiyor .Bu Başbakana olan sonsuz bağlılığımdan değil ,İnancımdan ileri gelir.
Benim inancım da ispatlanana kadar bir insana haksız yere itham etmek vebal almaktan başka bir şey değildir.
Siz yedikleri ispatlanmadığı halde aldığınız vebali düşünün bu kadar düşünceli iseniz.

Hukukçu olmanız bu işler içerisinde olmanızı gerektirmiyor.O sizin mesleğiniz sadece .
Ne demişler çok okuyan değil çok yaşayan bilir diye.
Bir mesele üzerinde yaşayan kadar bilmeniz sözkonusu olamaz .Bu iş hukuk kitabında yazanlara benzemez.
Teori başka pratik başka.
Erdoğan dönemi Türkiye tarihinde adalaet ve hoşgörünün zirveye çıktığı bir dönemdir .Anlatmanıza gerek yok ,biz adaletsizlikleri de ikna odalarını da yaşadık ,kendini hümanist sanıp bugün Başbakana saldıranların ikna odalarındaki işkencelerini de biliriz ,sokaklarda arkamızdan Fadime Şahin diye taciz edilmelerimizi de .Hala bana ne anlatmaya çalışıyorsunuz.
Bir dönemler bu ülkede başını örtmek en büyük gericilik olarak görülüyordu ,mahalle baskısının en alasını biz yaşadık ,bırakın o zamanları şimdi bile yaşıyoruz ,hatta AKPARTİ iktidarda olmasına rağmen .
Neden çünkü bizi böyle itham eden zihniyet hala değişmedi de ondan ,kendini hümanist sanıp da bizi taciz etmeye çalışan zihniyet ,kendini elitist olarak gördüğünden bizim aklımız fikrimiz yokmuş gibi hala yaftalamaya devam ediyor .
Ben her zaman heryerde söylediğim sonsözümle size cevap vereyim .
Bizler 28 Şubatı unutmadık unutmayacağız .:ssz:

sizlerin de kimi peygamber gördüğü belli ..Siz kendi peygamber gördüklerinizin hesabını verin ,bizimkini değil ,Hakeza hak önünde herkes kendi hesabını verecek .

Bende size diyorum ki ayakkabı kutuları, para kasaları, villalar, gemiler bunlar ispat değil mi? (daha ne olmalı sizin inanmanız için)
(kafamdan mı uyduruyorum ben yani bunları). iddialar kanıtlancak kanıtlanmasınada buna müsade ediliyor mu?
kasetlerin montaj olup olmadığıyla ilgili bişey söylemiyorum montajda olabilir teknoloji buna müsade ediyor o yüzden kimsenini günahını almıyorum.
Eğer düşüncelerimde haksızsam daha doğrusu taraflıysam ve iftira atıyorsam birilerine zaten bu vebalin sorumluluğu benim olsun kabul ediyorum benim içim rahat.

kimi peygamber görüyormuşuz saçma sapan yorumlar yapmayın beni tanımaadan. benim için peygamber Allah'ın peygamber olarak gönderdikleridir Hz. Muhammed (s.a.v.) dirrrr
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bende size diyorum ki ayakkabı kutuları, para kasaları, villalar, gemiler bunlar ispat değil mi? (daha ne olmalı sizin inanmanız için)

ya nesi ispat ,ayakkabı kutusu ,eee neyin ispatı ,para kasaları ,ee neyin ispatı ,hepsinde var bunlardan ,ne amaçla kullanıldığı belli mi ,ayrıca birşeyi karıştırmayın ,ayakkabı kutuları ispatlanmış olsa bu bakanların ayıbı ama herşeyin suçlusu sanki Başbakan ..ikisini birbirine karıştırıp durmayın lütfen ..
henüz herşey medyada hepsi bu ,yargı kararı çıkarın önüme de öyle konuşalım ,yoksa hepsi havada kalıyor ..

kimi peygamber görüyormuşuz saçma sapan yorumlar yapmayın beni tanımaadan. benim için peygamber Allah'ın peygamber olarak gönderdikleridir Hz. Muhammed (s.a.v.) dirrrr
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ozaman siz de bizi böyle itham etmeyin ,birini sevmek başka ,kendi fikrini söylemek başka ,benim peygamber olarak gördüğümü siz nerden uyduruyorsunuz ,kendinize söylenmesini istemediğiniz birşeyi başkasına da söylemeyin ozaman

Hukukçu olmam demek bu işin içinde olmam demek. Hukuk bir tek ceza vermeye yaramıyor, umarım farkındasınızdır. Biz derslerimizde bunları da tartışıyoruz, bunlar hakkında bilgi de ediniyoruz.

Şimdi bu kısmı geçtim, Akp döneminde adalet üst seviyeye çıkmış diyorsunuz da, o yüzden mi kadın cinayetleri aldı başını gitti? O yüzden mi küçüçük kıza onlarca kişi tecavüz ederken 'kızın rızası var' dendi? Evet, kendi çıkarlarının olduğu konularda adalet gerçekten işledi. Onun dışında ben çok da işleyen bi adalet sistemi göremiyorum, kusura bakmayın.

Size daha fazla söyleyebileceğim bir şey yok benim.

Yalnız sözlerinize de dikkat edin, insanların neye, kime inanıp inanmadığını bilemezsiniz. 'Kime taptığınızı biliyoruz', çok talihsiz bir cümle.
İyi günler.

ozaman siz de bizi böyle itham etmeyin ,birini sevmek başka ,kendi fikrini söylemek başka ,benim peygamber olarak gördüğümü siz nerden uyduruyorsunuz ,kendinize söylenmesini istemediğiniz birşeyi başkasına da söylemeyin ozaman

ben lafımı size özel söylemedim.. AKPyi savunanların geneli bu şekilde düşündüğü için söyledim.
Üstünüze alınmanız sizin sorununuz..

Son düzenleme:
ya nesi ispat ,ayakkabı kutusu ,eee neyin ispatı ,para kasaları ,ee neyin ispatı ,hepsinde var bunlardan ,ne amaçla kullanıldığı belli mi ,ayrıca birşeyi karıştırmayın ,ayakkabı kutuları ispatlanmış olsa bu bakanların ayıbı ama herşeyin suçlusu sanki Başbakan ..ikisini birbirine karıştırıp durmayın lütfen ..
henüz herşey medyada hepsi bu ,yargı kararı çıkarın önüme de öyle konuşalım ,yoksa hepsi havada kalıyor ..

Yazdıklarımın tek kelimesinde başbakanı suçladığımı söylemedim. (bu süreçte yaptıklarıyla zaten suçluyu arar gibi değil daha çok aklar gibi bir çabaya girdi dediğim bu sadece)
Bunların hiç biri sizin için bir anlam ifade etmiyorsa zaten şu dakkadan sonrakilerde hiç bir anlam ifade etmez.
Yargı kararı çıkartmak isterim bende önünüze tabiki ama malesef yargıda, poliste, medyada tarafsız değil :D
Ayrıca sizde bende diğer herkeste kk da yargı kararlarıyla konuşmuyor :D duygu ve düşüncelerini aktarıyorlar bu anlamda yargı kararı istemeniz biraz havada kaldı sanıyorum.

Konuyu görünce merakla hemen okumaya başladım.
Gündemi takip ediyorum nasıl kaçırdım bu haberi dedim ki bildiğimiz şeyler miş.
Montaj olmadığını hepsinin gerçek olduğunu akp li arkadaşlarımda düşünüyor ama napalım hepsi yapıyor en azından Tayyip Erdoğan hizmet getirdi diyorlar.
Bu nasıl mantık asla anlayamam o ayrı.
Sürekli dış güçler,iç güçler,paralel yapı,sayısını unuttuğum lobiler vs...herkes birşeyler yapıyor illede Başbakan gitsin istiyorlar.
Herkes kötü bir Başbakanımız iyi herkes ona yükleniyor:37::27:

https://www.youtube.com/watch?v=tQ5dtlNQ89w

Kılıçdaroğlu'nun şu konuşması montajın kanıtı olarak gösteriliyor da,bu konuşmanın montaj olduğu 100 metreden belli zaten dinlerken ayırdedemiyor musunuz?Cümle aralarında aynı sesler sürekli tekrar ediyor."Aha bakın ne kadar kolay montaj yapılıyor insanlara" diye bu kalitesiz montajı göstermek pek akıl işi değil söyleyeyim yani.

Ben montaj olduğunu dusunmuyorum. Olsaydı daha o aksam kanitlayip gördünüz mu darbe yapıyorlar diye ağlamaya baslarlardi.

Bir de su reklamlarda Atatürkun babasının evini restore etmişler. Vay anam vayyy. Var olan Atatürk heykellerine ilke ve inkılaplarina dokunma yeter.

Back