• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıtların montaj olduğunu en büyük kanıtı

MeysaNur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
1.272
105
123
Kocaeli
Ferhat Esnek'in haberi

17 Aralık operasyonunun yapıldığı gün Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları gündemdeki yerini koruyor.
AK Parti'nin ABD'de bir ses stüdyosunda incelettiği ses kaydının montaj olduğunun ortaya çıkmasından sonra TRT de kayıtların üzerinde oynanıp servis edildiğini açıkladı.
Ses kayıtlarına bir yalanlama da AK Parti'nin Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış isimlerinden İsmail Karaosmanoğlu'ndan geldi.

Haber 7'ye konuşan Karaosmanoğlu, servis edilen kayıtlardan 3 nolu tapenin saatinde 'Başbakanımızın dibindeydim' diyerek kaydın montaj ve hayal ürünü olduğunu söyledi.
'17 Aralık günü Başbakanımızın Ankara'dan Konya'ya yaptığı ziyarette yanındaydım' diyen Karaosmanoğlu, kayıtta iddia edilen saatte neler yaşandığını dakika dakika şöyle anlattı:

devami: http://www.haber7.com/guncel/haber/1131934-kayitlarin-montaj-oldugunu-en-buyuk-kaniti

Bildiğim kadarıyla ABD'den gelen açıklama ' biz böyle bir sonuca varmadık olmuştu''
Onun başbakanın yanında olması neyi kanıtlıyor anlamadım? kesin kanıt diyince bende dedim kendilerini gerçekten akladılar.

Haberdeki 3 merciden 1.si olan stüdyo böyle bir incelemenin yapılmadığını, tamamen yalan olduğunu bütün dünyaya açıkladı.
2. ve 3. kaynak ise doğrudan AKP tarafından beslenen, mecaz yapmıyorum, tüm parasını ve kadrolarını AKP ile dolduran 2 kaynak. Biri zaten partinin resmen üyesi. Dalga mı geçiyorsunuz anlayamadım, buna karşılık dünyadaki bütün ses mühendisleri, kayıt stüdyoları, yetkin merciler tarafından montaj değil iddiaları var. Bunlara karşılık partinin resmi bir üyesi dibindeydim demiş öyle mi? Saçmalığın böylesi.

ben de bugün kayıtların kesinlikle montaj olmadığını okumuştum:ssz:

Ya adam kendi agzi ile itiraf etmedi mi telefonlarim herseyim dinleniyor diye.simdi ortaya cikti.allah bizi devletimize zarar vermek isteyenlerden ve onlarin yandaslarindan korusun.ya adami mesih yapmis biat ediyorsunuz.ortaya ne ciksa yalan diyorsunuz.daha gecen aylarda kabatas olayi yalan cikti ispatlandi.allahim akil fikir versin

Ferhat Esnek'in haberi

17 Aralık operasyonunun yapıldığı gün Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları gündemdeki yerini koruyor.
AK Parti'nin ABD'de bir ses stüdyosunda incelettiği ses kaydının montaj olduğunun ortaya çıkmasından sonra TRT de kayıtların üzerinde oynanıp servis edildiğini açıkladı.
Ses kayıtlarına bir yalanlama da AK Parti'nin Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış isimlerinden İsmail Karaosmanoğlu'ndan geldi.

Haber 7'ye konuşan Karaosmanoğlu, servis edilen kayıtlardan 3 nolu tapenin saatinde 'Başbakanımızın dibindeydim' diyerek kaydın montaj ve hayal ürünü olduğunu söyledi.
'17 Aralık günü Başbakanımızın Ankara'dan Konya'ya yaptığı ziyarette yanındaydım' diyen Karaosmanoğlu, kayıtta iddia edilen saatte neler yaşandığını dakika dakika şöyle anlattı:

devami: http://www.haber7.com/guncel/haber/1131934-kayitlarin-montaj-oldugunu-en-buyuk-kaniti

Bozacinin sahidi siraci heee

Biz de öyle olmadığını biliyoruz nedense.

Son düzenleme:
O çok güvendikleri Amerika'dan bile kesinlikle montaj değildir diye haber geldi. Asıl montajın Akp mitinglerinde yapıldığını biliyoruz zaten. Darısı göremeyenlerin başına.

Ha o mitinglerin nasıl doldurulduğunu da biliyoruz, bunu söylemeyi unutmuşum :)

he yaw kömür makarna meselesi mi :))) artik cogu insan dogalgaz kulaniyor hükümet sayesinde :)
birakin ALLAH askina artik makarnalari peki bu hükümet parkistan vs. devletlerinede mi makarna dagitiyor da
Basbakanin yolarina güller saciyorlar :)))

bu ara kömürcülere bi göz at insaALLAH :)

[video=youtube;Yorrf30Z6oM]http://www.youtube.com/watch?v=Yorrf30Z6oM[/video]

Başbakan bile montaj demekten vazgeçti, AKP'liler hala montaj ve dublaj diyor. Arkadaşlar çok geride kalıyorsunuz, o bölümü geçtik çoktan :)

ben de bunu söyleyecektim, "montaj" hükümsüzdür, şimdi yeni söylem "zekat" ve " onlar suriye yardım parasıydı"

gündemi geriden takip etmemek gerek...

he yaw kömür makarna meselesi mi :))) artik cogu insan dogalgaz kulaniyor hükümet sayesinde :)
birakin ALLAH askina artik makarnalari peki bu hükümet parkistan vs. devletlerinede mi makarna dagitiyor da
Basbakanin yolarina güller saciyorlar :)))

bu ara kömürcülere bi göz at insaALLAH :)

[video=youtube;Yorrf30Z6oM]http://www.youtube.com/watch?v=Yorrf30Z6oM[/video]

Ay yok ben kömür demeyecektim ki :) Ama hadi güzel hatırınız için kömürleri de ekleyelim bunlara :) Mesela en komiği, elektriği olmayan köye beyaz eşya dağıtılmasıydı.

Her neyse, konudan sapmayayım şimdi :)

Ah bu gemicikler, Emine Erdoğan'ın sahip olduğu markalar, özelleştirilen yerler, yolsuzluktan içeri giren bakan oğulları, verilen rüşvetler... Bunların hepsi montaj yahu.
Gezi'de türbanlı bacısına saldırmışlardı Kabataş'ta. Sonra görüntüler ortaya çıktı geçenlerde. Açıklayacağım dediği, ama bi türlü açıklayamadığı, aylaar sonra ortaya çıkan görüntüler. Hani içinde saldırı olmayan görüntüler. Onlar da montaj, değil mi?

Camide bira içtiler diye Allah'ıım günlerce anlattı da durdu. Aynı teraneler, aynı laflar, onu da açıklayacaktı. İmam bile ben görmedim öyle bir şey dedi. Yok ama, Erdoğan söyledi bi kere. İçilmediyse bile o saatten sonra içilmiş kabul edilmeliydi, imam sürgün edildi. Görüntüler bi türlü gelmedi. Bi süre sonra elinde kola olan bi çocuğun fotoğrafı çıktı ortaya, ama o da montaj sanırım, değil mi?

Ali İsmail Korkmaz'ın görüntüleri zaten montaj, hiç tartışmıyorum bak :)

Ama adamlar yemişler, doymamışlar. O paraları nasıl saklayacaklarını bilememişler, ayakkabı kutularında paralar çıkmış. Ayy, pardon o paralar da montajdı yaa, unuttum ben. :)

Benim daha yorum yapmama gerek yok, sizlere iyi akşamlar ;)

$1897712_282361808555018_109671815_n.jpg

İki yıl önce doğalgazı olmadığı için hayatına son veren bir anne.Biraz vicdan...Birazcık...

Hı hı kesin öyledir bize gerçekleri gösterdiğiniz için teşekkürler, yazık adamlara iftara atıyorlar.:1:

Ay yok ben kömür demeyecektim ki :) Ama hadi güzel hatırınız için kömürleri de ekleyelim bunlara :) Mesela en komiği, elektriği olmayan köye beyaz eşya dağıtılmasıydı.

Her neyse, konudan sapmayayım şimdi :)

Ah bu gemicikler, Emine Erdoğan'ın sahip olduğu markalar, özelleştirilen yerler, yolsuzluktan içeri giren bakan oğulları, verilen rüşvetler... Bunların hepsi montaj yahu.
Gezi'de türbanlı bacısına saldırmışlardı Kabataş'ta. Sonra görüntüler ortaya çıktı geçenlerde. Açıklayacağım dediği, ama bi türlü açıklayamadığı, aylaar sonra ortaya çıkan görüntüler. Hani içinde saldırı olmayan görüntüler. Onlar da montaj, değil mi?

Camide bira içtiler diye Allah'ıım günlerce anlattı da durdu. Aynı teraneler, aynı laflar, onu da açıklayacaktı. İmam bile ben görmedim öyle bir şey dedi. Yok ama, Erdoğan söyledi bi kere. İçilmediyse bile o saatten sonra içilmiş kabul edilmeliydi, imam sürgün edildi. Görüntüler bi türlü gelmedi. Bi süre sonra elinde kola olan bi çocuğun fotoğrafı çıktı ortaya, ama o da montaj sanırım, değil mi?

Ali İsmail Korkmaz'ın görüntüleri zaten montaj, hiç tartışmıyorum bak :)

Ama adamlar yemişler, doymamışlar. O paraları nasıl saklayacaklarını bilememişler, ayakkabı kutularında paralar çıkmış. Ayy, pardon o paralar da montajdı yaa, unuttum ben. :)

Benim daha yorum yapmama gerek yok, sizlere iyi akşamlar ;)

Aaah, olurmu öyle, sonuçta basbakanimiz yol yapti, köprü yapti! Yapmak zorundami? O parayi sadece yiyebilirdide, bak yine birseyler yapti, hangi basbakan daha köprü, yol yapti? :ssz:

Simdi ciddi konusacagim. Bügün bir akp milletvekili 17 aralik için söyle konustu: "insanlarin günah isleme özgürlügüne müdahale edildi".

http://www.odatv.com/n.php?n=insanlarin-gunah-isleme-ozgurlugune-mudahale-0503141200

Yani gerçekten ak parti bile inkar etmiyor fakat halk halen inkar içinde. Tipki Hitler zamaninda, herkesin kamplarin oldugunu biliyordu fakat o kamplarda neler oldugunu bilmek istemiyordu. Ne de olsa Hitler sayesinde ekonomi düzelmiste, ülke iyiye gidiyordu (ki savas kisa dönem için ekonomiye yararlidir, uzun dönemde ekonomi için çok kötüdür). Bu ayni seyleride artik ak partililer diyor. Ülke iyiye gidiyorda millet bozmak istiyor. Yahu ne iyisi? Türkiyede hersey satildi, birsürü dis borç var,.. kisa zamanda bu ekonomi çöker fakat o zaman ak parti basti olmayak ve ne yazikki o dönemde basta olan kisiler suçlanacak.

Son düzenleme:
Back