- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 29
-
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
Merhaba, tabiki sadece bu çayla değil.ben bu çayı değil ama ananaslı yeşil çay var ondan ıcerek zayıfladım acıkcası ,kaysı form ıcerek mı gunde ıkı kez bu sekılde zayıfladınız neler yedıgınızıde yazarmısınız herangı bır dıyet uyguladınız mı
Ben içiyorum kabızlık sorunu yaşamamak düzenli wc çıkmak amaçlı.. Çok memnunum sindirim sorunumu düzeltti herkese tavsiye ediyorum. Kilo vermek için her gün wc çıkmak şart bu çay da zayıflamak için katkı sağlıyor.
Gerçekten de bağırsak vücudun 2. beyni ... Ben doğadan kullanıyorum çok memnunum lipton aşırı tatlı geldi bayıyordu beni içemiyordum. Normalde çayı şekersiz içiyorum bunun etkisi de olabilir ama doğadan'ın tadı daha güzel ve daha etkili geldi bana günde 2-3 kere çıktığımda oluyor. Bazen içmiyorum kabız oluyorum af edersin içince 2-3 saate rahat çıkıyorum wcMerhaba bağırsak vücudun 2. Beyini derlerdi de inanmazdım
Bende ciddi sindirim sistemi mağduruyum ilaç kullanacak seviyede
Eğer özelden kullandığınız çayın markasını paylaşırsanız müteşekkir olurum
Özelden yazın demişsiniz ama dikkatimden kaçmış buradan yazmış oldum artık :/Merhaba bağırsak vücudun 2. Beyini derlerdi de inanmazdım
Bende çok marka denedim.Merhaba bağırsak vücudun 2. Beyini derlerdi de inanmazdım