Kayıp Şehir Kanal D

[video=youtube_share;zhOBnoa7ofk]http://youtu.be/zhOBnoa7ofk[/video]

inanmıyorum kadirle aysel:26:

aysel kadire mi vurulcak acaba :26: bakislari bi tuhaf fragmanda. etkilenmis gibi

Evet, ilk 5 bölümü izlemis bulunmaktayim.
O kadar övgüden sonra beni "wowww" diye saskinliga düsüren tek sey Gökce Bahadirin Oyunculugu oldu.
Resmen Level atlamis, asmis hatun kendini. Vucutta yapmis afet olmus. Bu rol ona cuk diye oturmus, veya kendine oturtmus... asiri begendim.

Dizide diger sevdigim kisiler kadir ve zehra, konunun farkligi ve gunumuz sorunlarina deginmesi

ama bu sorunlarin sayisi fazla olunca biraz yorucu bi senaryo olusmus sanki... Fuhus, Apaci, Fakirlik, Torpil, Bas Örtüsü, Irkcilik... vs vs derken dert cümbüsü olmus.
Anneyi hic sevmedim, bana kesinlikle kendini feda eden iyi yürekli bi anneyi degil
cocuklarini kendi mali gibi gören, anlayissiz, despot ve gestapo gibi bi hatun algisi yaratiyor.
Karakter ya havada kalmis, yada böyle olmasi gerekiyorsada gereginden fazla antipatik yazilmis.
Hele hastanedeki o sahnelerde iyice cileden ciktim... " O böbrek BENIIIM"... Toplumumuzda cocuklarin ayri bi birey degil, annenin babanin mali gibi görülmesi ve
organ bagisina olan bu önyarginin altini bu sekilde cizmeleri cok talihsiz olmus.
Kadinin duygusal ve o arabesk konusmalarla dolu sahneleri bile asiri itici geliyor ve öne sariyorum.

Bir daha ki bölümünü sabirsizlikla bekleyecegim bi dizi degil, ama denk gelirsem baska dizilere tercih ederim yinede....

şok oldum ya aysel kadirden hoşlandı
irfan anlarsa yer hepsini

şok oldum ya aysel kadirden hoşlandı
irfan anlarsa yer hepsini

canım kadirden hoşlanmadı..kadirin kendisini koruması hoşuna gitti..zaten irfanla ailesi kendisini istemez diye birlikte olmuyor..kadirin bu şekilde davranması hoşuna gitti o kadar..alemsiniz valla hemen yazdınız senaryoyu,gerçi hoş ilk başta bende öyle sandım..tamam kız hayat kadını ama o kadarda değil dimi ama kalkıpta sevdiğinin kardeşine göz dikecek kadar

Kanal D'nin başarılı dizilerinden olan Kayıp Şehir'de başrol oynayan Gökçe Bahadır, dizinin 8. bölümünde çırıl çıplak küvete girecek!:26:

canım biz seneryo yazmıyoruz zaten bölüm çıkmadı ki tahminde bulunuyoruz,seninkide bir nevi tahmin sonuçta

aysel irfanı da sevmiyor ki hoşlanma sadece
fragmanda bakışlarından belliydi
kadir irfandan farklı temiz niyetli dürüst bir çocuk
tahminde bulunmak en doğal hakkımız ayrıca

Gökçe İrfanı sevmiyor da hoşlanmıyor da. Arkadaş olarak görüyordu o İrfanı ama şans vermeyi de düşünüyordu belki de ancak o gece yaptığı teklif herşeyi yıktı ama Kadir İrfan'dan daha saf temiz. Bakışları baya alıcı gözüyle gibiydi. Bence Aysel ondan baya baya alışacak ama Kadir'den pek karşılık bulamayacak. İrfan anlayacak ve kardeş kavgası olacak bu aşikar.

Şimdiden haftaya cumayı bekliyorum yaa.. Bence artık Ethem İrfan'ın peşini bırakacak. Ethem kardeşini eve bırakacak zaten Aysel'in dediklerini düşünüyordu. İrfan kendi kuyusunu kendisi kazacak. Aysel'in ona yüz vermemesinden dolayı serseriliğe başlayacak içki falan bitirecek kendisini. Belki de Aysel iyiden iyiye Kadir'den hoşlanacak onun diğer erkeklerden farklı olduğunu görecek çünkü. Bakalım neler olacak.

Ethem çocuğun kurtardı da İrfan barınağa geçti. ya polisler yakalarsa İrfan*ı?

Kadir, Zehra*dan hoşlanıyor sanıyordum yine de umutluyum. Ayselle ilişkisi olacağını sanmam

anne karakterineyse hale ısınamadım. başka biri oynasa daha iyi olurdu sanki... durmadan oğlunu dolduruyor mendebur karı

ayyyyyyy bu nasıl anne ya
gıcık oldum

Kizlar kimse dikkat etmedimi,ethem sadoyu kurtardi guya ama cocuga silah tutturdu,o silahtan bisey cikicak gibi geliyo bana..
Bu irfan safi hangi kampi ne icin birakicak acaba aysel icinse mal mal mal derim valla.hesabini kesin diyodu cunku başkan.

o bölümü göremedim.....

bence aysel için bırakacak gibi ..tabi öle olursa mal deriz olur biterrr

netten izledim. o gelinin annesiyle irfanın annesi düşman başına

illa o meryem karısı kıskanç, huysuz şey oğlun sevmiş işte ne kaynanalık yapıyosun

ben en çok ayselle irfanın ilişkisini merak ediyorum. aysel aşık olduğuna göre artk çalışamaz, irfandan da para almaz. ee nasıl geçinecek?

kadir e gelince... bence o başkasına aşık. şiir defteri eskiden beridir var çünkü... ee kim peki? var bu çocukta bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…