Kayıp Şehir Kanal D

Bayılıyorum bu diziye yaa..İhsan'ın işini yinr baltaladı Ethem yaa ama İhsan da kaşındı ne vardı adamın arabasına vuracak orada ya kız ya geleceğiydi boşverecekti kız ona yar olmaz zaten geleceğine bakacaktı. Şimdi bu işte olmayacak kapılar kapandı İhsan'a. Ameliyat olup böbreğini veren çocuğa da kızı vrmeyecekler bence herşey böbreği alana kadardı o kaynana da kızını o aileye verecek göz yok. Gökçe Bahadır yeteneğini konuşturmuş Yaprak dökümünden daha çok beğendim bu rolünü.

irfannnnnnn yamuk yaptın aysele bak bu olmadısen diğerlerinden farklıydın hani sen ayseli gerçekten seviyordun hani :26lmadı bence

Ah İrfan nolcak sana şimdii :18:
tamda yerinde bitirdiler bölümü ya bekle şimdi bi hafta daha (tabi doğurmazsam o zamana kadar )

Bu arada Sezen Aksu'nun şarkısı da müthiş ya cuk diye oturmuş diziye

cok heyecanli ya fragmanda cikmaz daha
kucuk kardes'in hisleri inanilmaz kuvvetli cok etkilendim

gökçe bahadır için izlemeye başlamıştım ama dizi hoşuma gitti hem hayat kadınları var diye de işi cinselliğe bağlamamaları beni mutlu etti

oyunculuklar muhteşem.. anne hariç. onun hala karakterine tam oturduğunu sanmıyorum. gökçe de ilk bölümde biraz sendeledi ama şimdi mükemmel oynuyor.. hiç beklemezdim valla helal..

cok övdüler bu diziyi, bugun 1 bölümüne basliyorum bakalim
ALLAHIM kendimi dizikolik biri gibi hissediyorum
halbukisi alakasi yok, izledigim 3-5-6-18 dizi var alt tarafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…