Kayıp Şehir Kanal D

aynen yaa.... cok suratsız, ezik....... iş arkadası dedi ya hic öpüşmediniz diye ben bu bölüm Zehra'nın Kadir'e yaklasacagını ama Kadir'in istemiyceni düsünüyorum.

aynen yaa.... cok suratsız, ezik....... iş arkadası dedi ya hic öpüşmediniz diye ben bu bölüm Zehra'nın Kadir'e yaklasacagını ama Kadir'in istemiyceni düsünüyorum.

bu zehrada azdımı naptı iş arkadaşı öpüşme diyince hemen yüzü gülüyor kızın

slm ya ben yinede zehraya üzülüyorum keşke hiç başlamasaydı kadirde kızı yarı yolda bırakıcak üzüldüm bende sinir olmaya başladım ama aysele bayılıyorum süper oynuyor yaa hele kadirin arkasından nasıl gitti çorbacıyaa :)

ay evet yaaaa o kadar söylendi kimse bana emir veremez diye sonra tırın tırın gitti

Son düzenleme:
[video=youtube;JTk_UesxvJM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JTk_UesxvJM[/video]

Galiba kadirle ayseli yakıştıramayan bi'tek benim.Bence irfanla aysel daha çok yakışıyorlar.Kadir de çok dengesiz davranıyor,ethemin evine girip ayselin evine falan bakması çok saçmaydıNe yapmak istediğini bilmiyor resmen

YENİ fragmanda zehrayı gördünüzmü nasıl kadiri öpmek istiyor ama kadir öpmicek onu bakında görün şu zehrayı diziden çıkarsınlar gıcık oluyorum o kıza ya

YENİ fragmanda zehrayı gördünüzmü nasıl kadiri öpmek istiyor ama kadir öpmicek onu bakında görün şu zehrayı diziden çıkarsınlar gıcık oluyorum o kıza ya

ben demedim mi canımmmmm kadir tabi ki öpmücekk.. cünkü o Aysel'e asık...

wuuuuuuu nasıl da bakıyorlar birbirlerineee

[video=youtube;p_SlXy6Eiu0]http://www.youtube.com/watch?v=p_SlXy6Eiu0[/video]

çok heyecanlıııııı Beren seyredelim bir kere daha canım

[video=youtube;zPsyPIlcxKg]http://www.youtube.com/watch?v=zPsyPIlcxKg[/video]

of akşam olsun ya

olsun canım sende internetten izlersin işin mi var bugün neden geç gidiyorsun

eveet, hemen aksam olsun ve bol Kadir&Aysel'li bölüm olsun..

kursum var canım hoca 9 da bırakıcam demişti normalde 9 bucukta bitiyor ama beşiktaştan eve gitmem 1 saati bulur insallah 9 da cikariz.....

eveet, hemen aksam olsun ve bol Kadir&Aysel'li bölüm olsun..

kursum var canım hoca 9 da bırakıcam demişti normalde 9 bucukta bitiyor ama beşiktaştan eve gitmem 1 saati bulur insallah 9 da cikariz.....

evet kadir aysel sahneleri olsun olsun:)
inşallah yetişirsin canım bende 7 de evde olucam soyun dökün yemek hazırla derken saat 9::30 oluyor

çok güzel bir bölümdü çok gelelim yorumuma
zehranın annesi resmen hırsızlık yapıp ayselin çantasından anahtarı aldı birde yüzsüz yüzsüz soruyor bu anahtar ne diye?
zehra kaç kez öpmeye yeltendi kadiri ama kadir istemedi çünkü kadir aysele aşık
aysel bence kararsız irfanın ayagı kırıldıgı için evde ona bakarken gözleri doldu çünkü irfan çok seviyor onu onunda aklı karışık
şu sehere gıcık oldum ulan bir erkek için anneni o kadar üzmeye değer mi?
ismailin karısına ne demeli boğazlı kazak giymiş kar yagmur var sokakta açık ayakkabıyla dolaşıyor o kıza niyeyse sinir oluyorum
hele ki zehranın dudak bükmeleri beni öldürüyor ya
birde bu dizinin saatini değiştire değiştire izleyicisi kalmıcak bakın görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…