- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
şükür ki zeynep çemkirdiiii ismaile bak klasik türk erkeği moduu
işte kapııı
bu zehrayı anlamadım ben elektirik almış gibi ne oldu
acaba salak ethem gidipte kıza bişeymi dedi...
aman yaa sanki.dizi çok çabuk geçiyor gibi sürsi kısamı neee anında bitiyor
hakikatten ya... nerde o yüce sevgi, baglilik... iki dakikada sildi karisini, demen gibi annesi kilikli vicdansiz.
zeynebin annesine kiziyordum ama hakliymis kadin bu adamdan sana koca olmaz derken.
güzel bir bölümdü bende izledim yalnız anlayamadım zehra kadire neden surat yapıyor orayı kaçırmışım ve neden kadire hayır dedi salak bu kız ya.......ayselllllll seni tek geçerim afet süper oynuyorsun süper
kadirle zehra terasta konuşurken zehra babasının adı konsun falan dedigini anlattı kadir ise kendi evlerinin sorumlulugu falan bende dedi şimdi evlenemem evlilik işine girişemem dedi zehra kadire sen beni sevdiginden emin degilsin dedi bu yüzden hayır dedi zehra kadirin kendisini sevdigini düşünmüyor bende öyle düşünüyorum
Kayıp Şehir 13.Bölümde Neler Olacak Ufak Tüyolar :)
spoiler:
Ayselle ve Kadir Öpüşüyor
Aysel Herzamanki Takıldığı Meyhaneyi Satın Alıyor
Dede Eleniyi Buluyor
İsmailin karısı evden kaçıyor babasının metresi olan kadının evine
feysten alinti dimi
feysten alinti dimi
vuuuuuuwwwwww biz demiştik baştan dimii ama yaaaaaaaaaa yesssss
aysel kadir en klit durum bence dizi bundan sonra heycan içinde.....
zeynebinde kaçması normal......anası kılıklı iso gidip almazda gurur manyağı herif...
ülen ben bile varoşların çocuğuyum tarlabaşında oturmam koca ist. başka yermi yoktu.....
kızlar bir gazetede okudum en sesiz sadık duruyor yaa o neler yapacakmışş nelerrr kendi röprtajında okudum
merak ettim ne yapacakmis? spoiler olarak yazar misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?