Kız İsteme Kayınvalideyle tanışmaaaaa :)))

Bende bi kot gömlek giyyim diyorum spor giyinen brym öyle sıkır sıkır olamam yemek konusndada iştahm zaten yok bide onlarla nasıl yerim bilmyorm belkde heycndan yemege vururum kendmi
Bende pol paça kot pantolonla buz mavişi bi sweet giymiştim çok uçuk renkte ve yine uçuk renkte pembiş superga ayakkabı pembiş küpeler ojeler baya sevimliydim yiyemiyosun kii çekiniyosun ya dökersem ya bişi olursa diye hep bi kuruntuuuu

Benim de erkek arkadaşıma "Ayağında çorap yok üşütüceksin çorap getiriyim mi sana" demem dönüm noktası olmuş
Ahahah sen direk gönülleri fethetmişsin Ben ona utanırdım Ama yemeği tabağında bırakınca yemicekmisin ye demiştim annesinede hiçbişi yemiyo diye şikayet bile etmiştim

Ay yazık degl mi biz kızlara yaaa bende kıs oldugu için bide yozgat malum bilenler vardr:) dar paça kot kot gömlek sisme mont havaya göredde ayakkabı secym canm

Bende arkadaş ortamında güleryüzlymde o gn nolcak blmyom

Bol pacada pek gymedm ama o gn gysemmi napsam yaa
Bende normalde sadece dar paça kısa bilek giyerim ama ne biliyim o gün yok ya dedim nolcak sanki vardı 1 tane güzel bi bol paçam yeni almama da gerek kalmadı lazım olur belki diye almıştım önceden oldu da lazım çok edepli gösteriyo bacak popo falan gizleniyo malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…