Valla simdeden böyleym o gün düşüp bayılırm heraldebzide öyle yapacz canım 3müz olcaz falan ama cok gerginim ne giymiştn bide neler konusmstnz anlatablrmsn braz [/QU
benim de heyecan 1 hafta önceden başlamıştı. hatta nişanlım ortada bişi yok senin yüzünden bende heycan yaptım filan demiştibiz kışın tanışmıştık hava çok soğuktu bu nedenle güzel bi triko giymiştim altına siyah pantolon şal takmıştım. klasik deildim ama şıktı :) sen nasıl bi ortamda tanışcaksın ona göre düşünelim kıyafetini
Ya bir yemek yada bi kafede kahveye falan gideriz canım ev pek terchm degl kalabalık olsn basbasa stres artar
ha bide güler yüzlü olmaya çalış sürekli tebessüm et kesinlikle artı puan:):)
ha bide güler yüzlü olmaya çalış sürekli tebessüm et kesinlikle artı puan:):)
Benim de erkek arkadaşıma "Ayağında çorap yok üşütüceksin çorap getiriyim mi sana" demem dönüm noktası olmuş
Ya bir yemek yada bi kafede kahveye falan gideriz canım ev pek terchm degl kalabalık olsn basbasa stres artar
aynen :) ya zaten sohbet bi başlıyo işte kaç kardeşsiniz annenler nasıl filan sonra annesi biraz oğlundan bahsediyofalan filan sanki böle uzun zamandır tanışıyo gibi oluyosunuz heyecan yok oluyo:) bence de giy kot gömlek pantolon ceket tamamdır makyajın doğal olsun fıstık gibi olursun
Bende pol paça kot pantolonla buz mavişi bi sweet giymiştim çok uçuk renkte ve yine uçuk renkte pembiş superga ayakkabı pembiş küpeler ojelerBende bi kot gömlek giyyim diyorum spor giyinen brym öyle sıkır sıkır olamamyemek konusndada iştahm zaten yok bide onlarla nasıl yerim bilmyorm belkde heycndan yemege vururum kendmi
aynen :) ya zaten sohbet bi başlıyo işte kaç kardeşsiniz annenler nasıl filan sonra annesi biraz oğlundan bahsediyofalan filan sanki böle uzun zamandır tanışıyo gibi oluyosunuz heyecan yok oluyo:) bence de giy kot gömlek pantolon ceket tamamdır makyajın doğal olsun fıstık gibi olursun
Çok saol canım benm yardımın için :) hemen cıkıp söyle hanım hanmck bi gömlek kot alym
Ahahah sen direk gönülleri fethetmişsin Ben ona utanırdımBenim de erkek arkadaşıma "Ayağında çorap yok üşütüceksin çorap getiriyim mi sana" demem dönüm noktası olmuş
Bende pol paça kot pantolonla buz mavişi bi sweet giymiştim çok uçuk renkte ve yine uçuk renkte pembiş superga ayakkabı pembiş küpeler ojelerbaya sevimliydim yiyemiyosun kii çekiniyosun ya dökersem ya bişi olursa diye hep bi kuruntuuuu
Çok saol canım benm yardımın için :) hemen cıkıp söyle hanım hanmck bi gömlek kot alym
ne demek canım benimm:13:eminim herşey çook güzel geçicek merak etme. akşam eve geldiğinde erkek arkadışından bi mesaj gelicek şaşırma. :) herşey çok güzeldi annem seni çok sevdi die
Tam tersi suratında o gülen ifadeyle pişmiş kelle gibi sırıtıp kasılıp kalıyosunKasılmazsam insallah canım aklmda benmde ama :))
ne demek canım benimm:13:eminim herşey çook güzel geçicek merak etme. akşam eve geldiğinde erkek arkadışından bi mesaj gelicek şaşırma. :) herşey çok güzeldi annem seni çok sevdi die
Ayyy insallahh tek temennim o canım benm ya
Tam tersi suratında o gülen ifadeyle pişmiş kelle gibi sırıtıp kasılıp kalıyosun
Tam tersi suratında o gülen ifadeyle pişmiş kelle gibi sırıtıp kasılıp kalıyosun
Bende dar paça giycektim gayet açık da bi aile ama yapmıyım dedim şimdi işi tehlikeye atmak istemedim.Ay yazık degl mi biz kızlara yaaabende kıs oldugu için bide yozgat malum bilenler vardr:) dar paça kot kot gömlek sisme mont havaya göredde ayakkabı secym canm
Bol pacada pek gymedm ama o gn gysemmi napsam yaaBende dar paça giycektim gayet açık da bi aile ama yapmıyım dedim şimdi işi tehlikeye atmak istemedim.
Ay yok çok sevimli bulmuşlar öyle şoka girdim kalakaldım diye doğal gelmiş yaniAyy oda pek fena ne yılışık kız derler
Ay yok çok sevimli bulmuşlar öyle şoka girdim kalakaldım diye doğal gelmiş yanihep böyle güzel güzel gülüyomu diye ama ben normalde de çok güleryüzlüyüm hep ilk intiba o oluyo insanlarda ama etkili dimekki.
Bende normalde sadece dar paça kısa bilek giyerim ama ne biliyim o gün yok ya dedim nolcak sanki vardı 1 tane güzel bi bol paçam yeni almama da gerek kalmadı lazım olur belki diye almıştım önceden oldu da lazımBol pacada pek gymedm ama o gn gysemmi napsam yaa
Erkek arkadaşın destek çıkrsa çabucacık geçeer hiçbişi olmıcak gör bitek komik anılar işteBende arkadaş ortamında güleryüzlymde o gn nolcak blmyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?