• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kayınvalideyle tanışmaaaaa :)))

Valla simdeden böyleym o gün düşüp bayılırm heralde:52: bzide öyle yapacz canım 3müz olcaz falan ama cok gerginim :D ne giymiştn bide neler konusmstnz anlatablrmsn braz :16:[/QU

benim de heyecan 1 hafta önceden başlamıştı. hatta nişanlım ortada bişi yok senin yüzünden bende heycan yaptım filan demişti:1::1:biz kışın tanışmıştık hava çok soğuktu bu nedenle güzel bi triko giymiştim altına siyah pantolon şal takmıştım. klasik deildim ama şıktı :) sen nasıl bi ortamda tanışcaksın ona göre düşünelim kıyafetini :34:

Ya bir yemek yada bi kafede kahveye falan gideriz canım ev pek terchm degl kalabalık olsn basbasa stres artar:52:

Ya bir yemek yada bi kafede kahveye falan gideriz canım ev pek terchm degl kalabalık olsn basbasa stres artar:52:

aynen :) ya zaten sohbet bi başlıyo işte kaç kardeşsiniz annenler nasıl filan sonra annesi biraz oğlundan bahsediyo:34: falan filan sanki böle uzun zamandır tanışıyo gibi oluyosunuz heyecan yok oluyo:) bence de giy kot gömlek pantolon ceket tamamdır makyajın doğal olsun fıstık gibi olursun :16::16:

Bende bi kot gömlek giyyim diyorum spor giyinen brym öyle sıkır sıkır olamam :1: yemek konusndada iştahm zaten yok bide onlarla nasıl yerim bilmyorm belkde heycndan yemege vururum kendmi:52:
Bende pol paça kot pantolonla buz mavişi bi sweet giymiştim çok uçuk renkte ve yine uçuk renkte pembiş superga ayakkabı pembiş küpeler ojeler :D baya sevimliydim :D yiyemiyosun kii çekiniyosun ya dökersem ya bişi olursa diye hep bi kuruntuuuu :52:

aynen :) ya zaten sohbet bi başlıyo işte kaç kardeşsiniz annenler nasıl filan sonra annesi biraz oğlundan bahsediyo:34: falan filan sanki böle uzun zamandır tanışıyo gibi oluyosunuz heyecan yok oluyo:) bence de giy kot gömlek pantolon ceket tamamdır makyajın doğal olsun fıstık gibi olursun :16::16:

Çok saol canım benm yardımın için :) hemen cıkıp söyle hanım hanmck bi gömlek kot alym :1:

Benim de erkek arkadaşıma "Ayağında çorap yok üşütüceksin çorap getiriyim mi sana" demem dönüm noktası olmuş :9:
Ahahah sen direk gönülleri fethetmişsin Ben ona utanırdım :1: Ama yemeği tabağında bırakınca yemicekmisin ye demiştim annesinede hiçbişi yemiyo diye şikayet bile etmiştim:37:

Bende pol paça kot pantolonla buz mavişi bi sweet giymiştim çok uçuk renkte ve yine uçuk renkte pembiş superga ayakkabı pembiş küpeler ojeler :D baya sevimliydim :D yiyemiyosun kii çekiniyosun ya dökersem ya bişi olursa diye hep bi kuruntuuuu :52:

Ay yazık degl mi biz kızlara yaaa :1: bende kıs oldugu için bide yozgat malum bilenler vardr:) dar paça kot kot gömlek sisme mont havaya göredde ayakkabı secym canm :1:

Ay yok çok sevimli bulmuşlar öyle şoka girdim kalakaldım diye doğal gelmiş yani :D hep böyle güzel güzel gülüyomu diye :D ama ben normalde de çok güleryüzlüyüm hep ilk intiba o oluyo insanlarda ama etkili dimekki. :D

Bende arkadaş ortamında güleryüzlymde o gn nolcak blmyom :14::1:

Bol pacada pek gymedm ama o gn gysemmi napsam yaa :1:
Bende normalde sadece dar paça kısa bilek giyerim ama ne biliyim o gün yok ya dedim nolcak sanki vardı 1 tane güzel bi bol paçam yeni almama da gerek kalmadı lazım olur belki diye almıştım önceden oldu da lazım :D çok edepli gösteriyo bacak popo falan gizleniyo malum:37:

Back