- 30 Eylül 2022
- 2.462
- 3.338
- 63
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
-
Öyle bir hale geldi ki hayatım ozellikle son senem çok zor geçiyor benim için eşimi seviyorum düzelmeye başladı birşeyler Allah evlat nasip etti 3. Tüp bebekte kalbi durdu malesef sonra sağlıklı olduğunu kız bebek olduğunu öğrendim hamile olsaydım hala şu kadar olurdu bu kadar olurdu diye düşünmeden kendimi alamıyorum gün geçtikçe azalır sandığım acı tokat gibi çarpıyor her gün yüzüme kardeşlerim yanımda bu sene giderler diye düşünürdüm eşimin işi sebebiyle kaldılar arada kaldım toparlayamadm sorumluluklarım arasında boğuluyorum anlayan kimsem yok malesef yokNeler yaşadın, kimleri kaybettin bilemem ama önce kendin için yaşayacaksın. Emin ol şu anda kimler için fedakarlık yapıyorsan gün gelir onlarda el olur.
Bende çok kayıplar verdim, bende çok çaresiz kaldım, bende çok kendini bilmeyen insanlarla mücadele ettim ama hiç baskaları yüzünden ölmeyi düşünmedim
Ne deyim hakkında hayırlısı
Sayı olarak bilmiyorum kaç tane sattığını sürekli soramiyorum adamda bunaldı arada kaldım hep bende normal konuşayım diyorum illa soruyor illa birşey söylüyor kafama takıyorum sanırım artık umursamam lazımBu şekilde ilerlerseniz daha çok uğraşırsınız, siz ne şiş yansın ne kebap modunda ilerlemek istiyorsunuz ama öyle bir hayat yok maalesef rahatsız oluyorsanız tepki koymuşsunuz devamını getireceksiniz yada hergun konuşup rapor vermeye devam ediceksiniz ve şikayet etmeyeceksiniz.
Sizin kayinvalide den daha büyük sorununuz var eşinizin ne aldığını ne sattığını nasıl bilmezsiniz, düzgün gitmiyormus zaten alttan alıyorum demişsiniz, lütfen bu evliliğe bari siz çocuk yapmayın
Allah kolaylık versinÖyle bir hale geldi ki hayatım ozellikle son senem çok zor geçiyor benim için eşimi seviyorum düzelmeye başladı birşeyler Allah evlat nasip etti 3. Tüp bebekte kalbi durdu malesef sonra sağlıklı olduğunu kız bebek olduğunu öğrendim hamile olsaydım hala şu kadar olurdu bu kadar olurdu diye düşünmeden kendimi alamıyorum gün geçtikçe azalır sandığım acı tokat gibi çarpıyor her gün yüzüme kardeşlerim yanımda bu sene giderler diye düşünürdüm eşimin işi sebebiyle kaldılar arada kaldım toparlayamadm sorumluluklarım arasında boğuluyorum anlayan kimsem yok malesef yok
Kiyamet kopacak bir durum yok siz fazla dramatize ediyorsunuz olayları.Eşimi arıyor bu defa o da açmıyor mesaj atıyor gelin telefonu açmıyor diye kıyamet bu defa kopuyor anlamıyor ki
Umursamam lazım gerçekten ben abartmıyorum onu anliyorum şuan iyi geline kimse madalya takmıyor gönül kirmayayim aman iyi olayım diye diye anam ağladı haklısınızKiyamet kopacak bir durum yok siz fazla dramatize ediyorsunuz olayları.
Ya kadının kendi oğlu açmıyor size ne diyebilir ki ?
Bir şey diyecekse oğluna desin sizlik bi durum yok.
Belli ki bosbogaz fazla meraklı insanlar bunlar.
Kendi oğlu bile mesafesini sınırını çizmiş.
Siz sırf iyi gelin olmak uğruna o sınırı aşmasına izin vermişsiniz malesef hata sizde de var.
Kendinize haftada bir gün ve saat belirleyin mesela Çarşamba 12.30 da kv ile 5 dk konuşacağım gibi.
Bu saatlerde arayın konuşun kapatın.
Başka zamanlarda ve saatlerde sizi ararsa da açmayın mesajları görmezden gelin.
O 5 dk da anne nasılsın iyi misin hal hatır sormaya aradım bizde iyiyiz deyip kapatın.
Yani onun artık istediği zaman size ulaşmamayi öğrenmesi lazım.
Ya kısmen benimkide böyle biliyo musun. Ama ben uzak duruyorum ya da soğuk cevaplar veriyorum bı yerden sonra bi duruluyor. Hayır anlamıyorum madem bu kadar düşkünlerdi evlendirmeselermis. Bırakmıyorlar ki insanların kendi düzeni olsun. Kime ne adamın alıp sattigindan eşi olarak belki sen bile sormuyorsundur. Böylelerine laf anlatmak o kadar zor ki. Tek çözüm uzak ve soğuk davranmak. He tartışılır mi evet ama zten eş kişisi ile ara bozuk olunca daha çıkılmaz bi hal alır. Annesinin telefonunu açmayan adam bı anda yerlere göklere çıkarır vay sen niye annemle tartıştın diye. Çok üzücü bı durum ya anne kız gibi olabilmek varken uzak durmayı tercih etmek ama insanı mecbur bırakıyorlar.Uzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.
Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok kv kişisi her aradığında oğlunu soruyor ne yapıyor diye şunu sattı mi bunu sattı mı abartısız her aradığında iki günde bir bunları soruyor oğlunu arıyor ama o açmıyor beni arıyor namaz kıldım camiye gitti mi diye namaza başladn mı kılacağım varsa bile kılmak istemiyorum.
En son eşime ben artık bunaldım cevabını bilmediğim soruları sorup duruyor annen ya bana ne yaptığını anlat ben söyleyeyim yada ona söyle bana sormasın dedim benim tansiyonum çıkıyor bu yaşta gözüme kan oturuyor (28) eşim kıyameti koparttı bir anda benden ne istiyorsunuz diye ilk defa birşey için serzenişte bulunmuştum sustum. Sonra annesini aramış oda beni aramamaya başladı annen aramıyor dedim sayende aramaz artık dedi bana iyi dedim bir ay aramadı iki kere aradım açmadı bayramda aradım konuştuk ve bana yine aynı şeyleri sordu.
Artık aramıyorum mesaj atıyor yine oğlunu soruyor onu arıyor beni istiyor bana yine şunu sattı mı bunu sattı mı diye soruyor ben yoruldum arkadaşlar konuşmak istemiyorum cumartesi günü mesaj atmış kahveye gitti dedim eşim için bu çıktı birde şimdi diyor dün gece saat 11 de yine yazmış ne yapıyorsunuz diye cevap vermedim aramayın siz aramayın yazmış ne yapacağım ben
Valla bı akrabam bana şöyle demişti önce iyi olup sonra kötü olacagina baştan kötü ol.. o kadar haklı bı cümle ki. İyi olmak zorunda değilsin. Merak ettiklerini oğlu ile halletmeli saygısızlık yap demiyorum ama rapor vermek zorunda değilsin açıkça söyle tavrını belli et hiçte takma kafana değmez yaniUmursamam lazım gerçekten ben abartmıyorum onu anliyorum şuan iyi geline kimse madalya takmıyor gönül kirmayayim aman iyi olayım diye diye anam ağladı haklısınız
Gerçekten mecbur birakiyorlar başta anlamamışim ben zaman gectikce artmış şiddeti yeni yeni fark ediyorum ah şimdiki aklım olsaydı gerçekten hep iyi olmaya çalıştıkça daha çok daha çok istemişler verdikçe vermek zorunda kalmışım bakalım ne olacakYa kısmen benimkide böyle biliyo musun. Ama ben uzak duruyorum ya da soğuk cevaplar veriyorum bı yerden sonra bi duruluyor. Hayır anlamıyorum madem bu kadar düşkünlerdi evlendirmeselermis. Bırakmıyorlar ki insanların kendi düzeni olsun. Kime ne adamın alıp sattigindan eşi olarak belki sen bile sormuyorsundur. Böylelerine laf anlatmak o kadar zor ki. Tek çözüm uzak ve soğuk davranmak. He tartışılır mi evet ama zten eş kişisi ile ara bozuk olunca daha çıkılmaz bi hal alır. Annesinin telefonunu açmayan adam bı anda yerlere göklere çıkarır vay sen niye annemle tartıştın diye. Çok üzücü bı durum ya anne kız gibi olabilmek varken uzak durmayı tercih etmek ama insanı mecbur bırakıyorlar.
Ben kendi anneme bile sınır çizdim.Umursamam lazım gerçekten ben abartmıyorum onu anliyorum şuan iyi geline kimse madalya takmıyor gönül kirmayayim aman iyi olayım diye diye anam ağladı haklısınız
Mesaj atınca cevap vermek zoruma gidiyor vermeyince üzülüyorum haksızlık mı yapıyorum saygısızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum ama asil saygısızlığı yapan onlar bence şuan söylediğim halde ciddiye alınmadım aramıyorsinuz diye sitem ediyor arasam burnumdan geliyor bakalım ne olacakValla bı akrabam bana şöyle demişti önce iyi olup sonra kötü olacagina baştan kötü ol.. o kadar haklı bı cümle ki. İyi olmak zorunda değilsin. Merak ettiklerini oğlu ile halletmeli saygısızlık yap demiyorum ama rapor vermek zorunda değilsin açıkça söyle tavrını belli et hiçte takma kafana değmez yani
Vallahi kendi annemle konuşmuyorum çoğu zaman aynı dediginiz gibi anne derdim var ben kimsenin derdini çekemem diyorum çoğu zaman açmıyorum kv oğluna yazıyor oğluda beni arada bırakıyor işteBen kendi anneme bile sınır çizdim.
Sürekli arayıp dedikodu yapıp şikayet ettiği için.
Esinizi anlıyorum o nedenle belli ki adam bunaliyor yoksa niye annesiyle konuşmasın?
Sizde konuşmak zorunda değilsiniz.
Çok merak ediyorsa oglunu konuşmanın başka bir yolunu bulacak üslubunu düzeltecek bı zahmet.
Canım öyle oluyor ben evlendigim zamandan beri mesafeli davranıyorum. İlk beni eleştirdi herkes ama şimdi hak veriyorlar. Eltim diyor ki keşke bende senin gibi yapsaydım çocuk yetiştirmesinden tut çöpe attığı eşyasına kadar yorum yapılıyor. Tabi bu konularda evet mesafe koymak iyi ama eslerinde etkisi büyük dengeyi onların sağlaması lazımGerçekten mecbur birakiyorlar başta anlamamışim ben zaman gectikce artmış şiddeti yeni yeni fark ediyorum ah şimdiki aklım olsaydı gerçekten hep iyi olmaya çalıştıkça daha çok daha çok istemişler verdikçe vermek zorunda kalmışım bakalım ne olacak
Sen napsan yaranamazsin sıkıntı yaratacak bişey illaki bulacaklar çünkü oğulları ile iletişimleri yok sen arada kalıyorsunMesaj atınca cevap vermek zoruma gidiyor vermeyince üzülüyorum haksızlık mı yapıyorum saygısızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum ama asil saygısızlığı yapan onlar bence şuan söylediğim halde ciddiye alınmadım aramıyorsinuz diye sitem ediyor arasam burnumdan geliyor bakalım ne olacak
Yüzyüze gelseniz bile daha temkinli konuşurlar sana karşı daha güzel işte. Ama sen kendini böyle sayıp ezdirirsen kendini yer bitirir durursunYüz yüze geleceğiz bize gelip kalacaklar edecekler ne yapacak bilmiyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?