Uzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.
Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok kv kişisi her aradığında oğlunu soruyor ne yapıyor diye şunu sattı mi bunu sattı mı abartısız her aradığında iki günde bir bunları soruyor oğlunu arıyor ama o açmıyor beni arıyor namaz kıldım camiye gitti mi diye namaza başladn mı kılacağım varsa bile kılmak istemiyorum.
En son eşime ben artık bunaldım cevabını bilmediğim soruları sorup duruyor annen ya bana ne yaptığını anlat ben söyleyeyim yada ona söyle bana sormasın dedim benim tansiyonum çıkıyor bu yaşta gözüme kan oturuyor (28) eşim kıyameti koparttı bir anda benden ne istiyorsunuz diye ilk defa birşey için serzenişte bulunmuştum sustum. Sonra annesini aramış oda beni aramamaya başladı annen aramıyor dedim sayende aramaz artık dedi bana iyi dedim bir ay aramadı iki kere aradım açmadı bayramda aradım konuştuk ve bana yine aynı şeyleri sordu.
Artık aramıyorum mesaj atıyor yine oğlunu soruyor onu arıyor beni istiyor bana yine şunu sattı mı bunu sattı mı diye soruyor ben yoruldum arkadaşlar konuşmak istemiyorum cumartesi günü mesaj atmış kahveye gitti dedim eşim için bu çıktı birde şimdi diyor dün gece saat 11 de yine yazmış ne yapıyorsunuz diye cevap vermedim aramayın siz aramayın yazmış ne yapacağım ben