• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideyle konuşmak istemiyorum

E kötü olmak istemiyorsanız devam edin kadının zırvalıklarını dinlemeye. Madem bu kadar önemli sizin için. Kötü olsanız bile siz haklı olduğunuz için içiniz rahat olmalı oysaki.
Haklısınız aslında bende bunun farkındayım ama yapamıyorum aman o kırılmasın aman o üzülmesin boğulacak gibi oluyorum çoğu zaman e şimdi mesaj atmış akşam cevap vermedim şimdi ne yapacağım ne olacak ne diyeceğim diye kendi kendime stres oluyorum

Uzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.

Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok kv kişisi her aradığında oğlunu soruyor ne yapıyor diye şunu sattı mi bunu sattı mı abartısız her aradığında iki günde bir bunları soruyor oğlunu arıyor ama o açmıyor beni arıyor namaz kıldım camiye gitti mi diye namaza başladn mı kılacağım varsa bile kılmak istemiyorum.
En son eşime ben artık bunaldım cevabını bilmediğim soruları sorup duruyor annen ya bana ne yaptığını anlat ben söyleyeyim yada ona söyle bana sormasın dedim benim tansiyonum çıkıyor bu yaşta gözüme kan oturuyor (28) eşim kıyameti koparttı bir anda benden ne istiyorsunuz diye ilk defa birşey için serzenişte bulunmuştum sustum. Sonra annesini aramış oda beni aramamaya başladı annen aramıyor dedim sayende aramaz artık dedi bana iyi dedim bir ay aramadı iki kere aradım açmadı bayramda aradım konuştuk ve bana yine aynı şeyleri sordu.
Artık aramıyorum mesaj atıyor yine oğlunu soruyor onu arıyor beni istiyor bana yine şunu sattı mı bunu sattı mı diye soruyor ben yoruldum arkadaşlar konuşmak istemiyorum cumartesi günü mesaj atmış kahveye gitti dedim eşim için bu çıktı birde şimdi diyor dün gece saat 11 de yine yazmış ne yapıyorsunuz diye cevap vermedim aramayın siz aramayın yazmış ne yapacağım ben
sordugu zaman ogouna sor ben bilmiyorum de bi sure sonra yakani birakir kaynana ciyanlardan cok yuvada huzur yok hele ogularida anacisa iyice insanin huzurunu bozuyolar

Kp bana da böyle yapıyordu soruyordu sürekli biriktirin biriktirin o zaman çalışmıyordum bir gün tak etti baba lütfen artır yeter biriktirmek kolay mı sanıyorsun bana para verdiğini mi düşünüyorsun ekmek alacak para bulamıyorum ben bazen ne olur oglunla konuş dedim sonra bana bozuldu he öyle mi tamam dedi uzun bir süre konuşmadık işe girdim biraz zaman geçti yine aynı biriktirin biriktirin artık kayınpedei hiç bir şekilde aramiyorm oda aramıyor yüz yüze gelince normal konuşuyor ama kayinvalideyle de öyle olursa ben kötü gelin olacağım gözlerinde
E ol ne farkeder kim yaranmista sen yaranacaksin. İnan kendi ruh sagligin daha önemli bırak baskalari ne derse desin. İnsanlar işine yaramadigi kişileri hep kötüler zaten

Sizin asıl probleminiz fazla umursamak bence. Evinizle ilgilenin. Ararsa açmayın. Tekrar aramayın. Gelin olarak görevinizi yapın bayramda seyranda. Aradınız da açmıyor mu? Açmasın. Ben aradim o açmadı dersiniz biter gider. Siz ne yardan geçiyorsunuz ne serden. Aranız aynı anda hem çok iyi hem de kötü olamaz.

beni arama benim bi bilgim yok ne yapti ne satti hicbirseyden haberim yok direk oglunu ara böyle seylere ayiracak ne zamanim var nede sinirim diye söyle yada bilmiyorum ne söylerse bilmiyorum de bi zaman sonra kendisi istemeyecek aramak
Bir senedir aynı muhabbet tam bi sene her aradığında elindekini sattı mı diye soruyor yav satıyor işte azar azar satmasa ne yapacaksın yemin ederim kötü olmak istemiyorum ama söyledim anne yeter artık ne olur sorma bilmiyorum oğlun bana anlatmıyor sorunca beni tersliyor benim zaten huzurum yok yeter diyorum aylar geçiyor yine aynı birilerinin bana sitem etmesinden de nefret ediyorum yok aramayın beni siz aramayın diyor yav aramiyorum işte aramıyorum ne olacak ben umrunda bile değilim ki kadının benle alakalı hiç birşey yok sorduğu

Sizin asıl probleminiz fazla umursamak bence. Evinizle ilgilenin. Ararsa açmayın. Tekrar aramayın. Gelin olarak görevinizi yapın bayramda seyranda. Aradınız da açmıyor mu? Açmasın. Ben aradim o açmadı dersiniz biter gider. Siz ne yardan geçiyorsunuz ne serden. Aranız aynı anda hem çok iyi hem de kötü olamaz.
Aradım açmadı dedim artık aramayacagim bir ay görüşmedik bayramda aradım üstün körü bayram kutladim bir kaç gün sonra baktım gene aynı şeyleri soruyor bilmediğimi bile bile ben artık dayanamıyorum anne bak çok yoruldum oğlun böyle böyle yapıyor bana anlatmıyor diyorum bosansan ne olacak gittiğin yer daha mı iyi olacak idare et diyor huzurum olmadığını bile bile dertleri beni kullanmak ipleri tamamen kopartmakta istemiyorum eşimle zaten sallantıda herşey

Aradım açmadı dedim artık aramayacagim bir ay görüşmedik bayramda aradım üstün körü bayram kutladim bir kaç gün sonra baktım gene aynı şeyleri soruyor bilmediğimi bile bile ben artık dayanamıyorum anne bak çok yoruldum oğlun böyle böyle yapıyor bana anlatmıyor diyorum bosansan ne olacak gittiğin yer daha mı iyi olacak idare et diyor huzurum olmadığını bile bile dertleri beni kullanmak ipleri tamamen kopartmakta istemiyorum eşimle zaten sallantıda herşey
Açmayın bir kaç gün sonra telefonu. Niye açıyorsunuz

E aramamış işte siz tekrar niye arıyorsunuz bir de eşinize artık annen aramıyor diye soruyorsunuz..
Tekrar aramasını sağlamışsınız.
Hiç cevap vermeyin evliliğinizden memnun değilseniz de hazır çocuk yokken boşanın.

Sattı nı dediği şeylere evet sattı diyin. Kahve alışkalnlığına laf etti ben de rahatsızım evet diyin. Kapayın. Az önce kayınvalidem aradı bana kızını anlatıyor he he dedim geçtim ne diyim . Malesef bazen hepimiz bunalıyoruz ama eğer normalde sevdiğiniz ve kırmak istemediğiniz biriyse soru cevap gibi konuşup kapatın. Oğluna sorarsa da aaa ben sattın sanıyordum deyip geçin. Eşiniz işin kolayını bulmuş üstüme geliyorsunuz deyip geçiyor. Siz de böyle davranın o halde.

Hiç bir şekilde aramadı normalde ramazanda arardı mesela ben kötü olacak birşey söylemedim sadece bana artık bunları sormasın dedim ama eşimin ne dediğini bilmiyorum işte o yüzden sordum
eşinizin kafası bıraz çalısıyorsa orta yolu bulması lazım,
kötüü olacak bırseyı esınızın soylemeyecegınden emın olamnız lazım aslında ....

Sattı nı dediği şeylere evet sattı diyin. Kahve alışkalnlığına laf etti ben de rahatsızım evet diyin. Kapayın. Az önce kayınvalidem aradı bana kızını anlatıyor he he dedim geçtim ne diyim . Malesef bazen hepimiz bunalıyoruz ama eğer normalde sevdiğiniz ve kırmak istemediğiniz biriyse soru cevap gibi konuşup kapatın. Oğluna sorarsa da aaa ben sattın sanıyordum deyip geçin. Eşiniz işin kolayını bulmuş üstüme geliyorsunuz deyip geçiyor. Siz de böyle davranın o halde.
evet valla aynen oyle, bende cok cektım ılk 5-6 ay bu dır dırlardan,
ama burda eş cok onemli.. uzerıme gelıyorsunuz ıle yırtamaz ..
bende suan arıynca anlatıyo bende dogru evet aynen dıyıp kapatıyorum napıyım ..

Anlatamadım kendimi ben aramamasi sorun değil canıma minnet ama eşimin beni kötü göstermiş farklı söylemiş olabileceğini düşündüm kalp kırmak değildi niyetim o arayıp bağırıp çağırmış ben açıklamak istedim açmadı bir daha aramadım şuan yine başladı ama mesaj atıyor gelecek ay sürekli olduğumuz şehre gelecekler illa haftanın belli günleri göreceğim tamamen kesip atma durumum olmuyor olsa oda sorun değil ama hem yüz yüze bakıp hem kötü olmak istemiyorum
sevmem bu lafı ama yazacağım
ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz sizde :)
eşinizin batırıp çıkaracağı belliyken neden ona söyletiyorsunuz ki siz söyleseydiniz direk anne bana sorma diye
sonra neden böyle oldu diyorsunuz

Bir senedir aynı muhabbet tam bi sene her aradığında elindekini sattı mı diye soruyor yav satıyor işte azar azar satmasa ne yapacaksın yemin ederim kötü olmak istemiyorum ama söyledim anne yeter artık ne olur sorma bilmiyorum oğlun bana anlatmıyor sorunca beni tersliyor benim zaten huzurum yok yeter diyorum aylar geçiyor yine aynı birilerinin bana sitem etmesinden de nefret ediyorum yok aramayın beni siz aramayın diyor yav aramiyorum işte aramıyorum ne olacak ben umrunda bile değilim ki kadının benle alakalı hiç birşey yok sorduğu
sende onun anlatmak istedigine ilgim bilgim yok de gec ama bazi insanlara ne söylersen söyle arsiz oluyorlar zerre empatisi olsa senin istemedigini bunu yapmazda empati anlayis yoksununada fazla nefesini yorma kisadan kes at 7 kat yabanci olsa iletisim kopartirsin biterde yakin olunca üstelik esinin annesiyse idare edeceksin artik onun anladigi dilden

Amann bırakın sorsun dur oğluna veriyorum anne de veya her aradığında açma valla işim vardı sunu yapıyodm geri arayamadım dersin namazı sorması kötü bisey dehilki sanki ne zaman uyısturcu kullanacaksın diye soruyor. Bu kadar umursama bizde Kayınvalide adayıyız he de gec neden bu kadar takıyorsun ki

kötü gelinin evine gelinmez aklınızı kullanın :)
ne yaparsanız yapın yaranamayacaksınız
eltiniz var mı? veya bekar kaynınız?
Tek oğlan bu çok kötü işte imayla karışık yaşlanınca bana bakmazsın falan diyor bende Allah düşürmesin diyorum çok farklı ya gerçekten anlamıyorum bazen inanılmaz iyiler ama çoğu zaman ben nelere katlanıyorum diyorum

Back