- 30 Eylül 2022
- 2.462
- 3.338
- 63
- Konu Sahibi Denizasafhayalim
-
Kv ye ben söyledim zaten bilmiyordum diye eşime de sitem ettim artık ne olur annen sürekli soruyor ya sen bana anlat ben bileyim ya sen söyle onlara dedim sinirlendi gözü döndü bir anda satmadım şu kadar sattım işte duruyor satıyorum zamanla daha ne diye soruyorlar diye delirdi bana bağırıp çağırdı baya anlamadı sonra annesini aramış ne dediyse kadın aramadı eşimde artık sayende aramaz dedi bana sanki ben yanlış yapmışım sanki ben ara bozmuşum konumuna geldim bir anda buna rağmen umursamadım ama yine aynı başa döndüksevmem bu lafı ama yazacağım
ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz sizde :)
eşinizin batırıp çıkaracağı belliyken neden ona söyletiyorsunuz ki siz söyleseydiniz direk anne bana sorma diye
sonra neden böyle oldu diyorsunuz
Sürekli kestirip atıyorum artık rahatsız oluyorum çok gönülsüz konuşuyor oda bende ama kimse geri adım atmıyor baya bir süre bulunduğumuz şehre gelip gidecekler ve ben sürekli bana geleceklerini düşünüyorum elimden hiç birşey gelmiyor geldiklerinde bile huzurum kalmıyor eşim doğru düzgün yanlarında oturmuyor odaya gidiyor benim kardeşlerim bir süredir benim yanımda kalıyor o yüzden sesimi çıkaramıyorum gelmelerine ne yapayım siz söyleyin soğuk konuşmama rağmen sürekli açmamama rağmen bu şekildesende onun anlatmak istedigine ilgim bilgim yok de gec ama bazi insanlara ne söylersen söyle arsiz oluyorlar zerre empatisi olsa senin istemedigini bunu yapmazda empati anlayis yoksununada fazla nefesini yorma kisadan kes at 7 kat yabanci olsa iletisim kopartirsin biterde yakin olunca üstelik esinin annesiyse idare edeceksin artik onun anladigi dilden
Aramıyor diye sormam sen birşey mi dedin demek içindi oda sayende aramaz artık deyip benim üstüme atti bende hiç bir şekilde umursamadım aramadım bir ay konuşmadık ama bayramda aradım işteE aramamış işte siz tekrar niye arıyorsunuz bir de eşinize artık annen aramıyor diye soruyorsunuz..
Tekrar aramasını sağlamışsınız.
Hiç cevap vermeyin evliliğinizden memnun değilseniz de hazır çocuk yokken boşanın.
Ben o kadar sirtlandim ki herşeyi eşimin bile babasıyla arası düzeldi benle evlendikten sonra ama artık çok yoruldum gerçekten çok elimden hiç birşey gelmiyor şuaneşinizin kafası bıraz çalısıyorsa orta yolu bulması lazım,
kötüü olacak bırseyı esınızın soylemeyecegınden emın olamnız lazım aslında ....
Belkide o kadar sırtlanmamak lazım herşeyi birde bunu deneyin..Ben o kadar sirtlandim ki herşeyi eşimin bile babasıyla arası düzeldi benle evlendikten sonra ama artık çok yoruldum gerçekten çok elimden hiç birşey gelmiyor şuan
Sattıysa parasını ne yaptı o ne oldu bu ne oldu bitmiyor ki sorusu bitmiyorrr yalan söylemekte olmuyorSattı nı dediği şeylere evet sattı diyin. Kahve alışkalnlığına laf etti ben de rahatsızım evet diyin. Kapayın. Az önce kayınvalidem aradı bana kızını anlatıyor he he dedim geçtim ne diyim . Malesef bazen hepimiz bunalıyoruz ama eğer normalde sevdiğiniz ve kırmak istemediğiniz biriyse soru cevap gibi konuşup kapatın. Oğluna sorarsa da aaa ben sattın sanıyordum deyip geçin. Eşiniz işin kolayını bulmuş üstüme geliyorsunuz deyip geçiyor. Siz de böyle davranın o halde.
Çok kolay bosanin demek ama yapamıyorum gidebileceğim yapabileceğim hiç birşey yok calisiyorum ama yetmez ki aile evim yok kardeşlerim yanımda onları bırakamam kendilerini toparlayana kadar en azından seviyorum ama sevginin yetmediğinin farkındayım kendimi sadece işe ve eve vermiş durumdayım başka hiç bir şey yokE aramamış işte siz tekrar niye arıyorsunuz bir de eşinize artık annen aramıyor diye soruyorsunuz..
Tekrar aramasını sağlamışsınız.
Hiç cevap vermeyin evliliğinizden memnun değilseniz de hazır çocuk yokken boşanın.
Oğluna sor ben sekreteri değilim de.Ne manyak insanlar var yaaaaUzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.
Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok kv kişisi her aradığında oğlunu soruyor ne yapıyor diye şunu sattı mi bunu sattı mı abartısız her aradığında iki günde bir bunları soruyor oğlunu arıyor ama o açmıyor beni arıyor namaz kıldım camiye gitti mi diye namaza başladn mı kılacağım varsa bile kılmak istemiyorum.
En son eşime ben artık bunaldım cevabını bilmediğim soruları sorup duruyor annen ya bana ne yaptığını anlat ben söyleyeyim yada ona söyle bana sormasın dedim benim tansiyonum çıkıyor bu yaşta gözüme kan oturuyor (28) eşim kıyameti koparttı bir anda benden ne istiyorsunuz diye ilk defa birşey için serzenişte bulunmuştum sustum. Sonra annesini aramış oda beni aramamaya başladı annen aramıyor dedim sayende aramaz artık dedi bana iyi dedim bir ay aramadı iki kere aradım açmadı bayramda aradım konuştuk ve bana yine aynı şeyleri sordu.
Artık aramıyorum mesaj atıyor yine oğlunu soruyor onu arıyor beni istiyor bana yine şunu sattı mı bunu sattı mı diye soruyor ben yoruldum arkadaşlar konuşmak istemiyorum cumartesi günü mesaj atmış kahveye gitti dedim eşim için bu çıktı birde şimdi diyor dün gece saat 11 de yine yazmış ne yapıyorsunuz diye cevap vermedim aramayın siz aramayın yazmış ne yapacağım ben
Çok ağır ve gürültülu bir işte çalışıyorum evde işim zaten bitmiyorKendine hızla bir meşgale edinip telefon acmamalarini buna bahane et. Çalışmak olur, bir kursa gitmek olur, online eğitim olur. Eğitimdeyim açamıyorum, konuşamıyorum, vaktim yok dersin.
Oğlunda çok umrunda yaOğluna sor ben sekreteri değilim de.Ne manyak insanlar var yaaaa
Başkası için kendini öldürmekte ne demek?Uzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.
Düzgün giden evliliğin yoksa alacaksın eşini ve kv.ni karşına rahatsız olduğun durumları çatır çatır konuşacaksın.Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok
AramayacaksınızUzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.
Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok kv kişisi her aradığında oğlunu soruyor ne yapıyor diye şunu sattı mi bunu sattı mı abartısız her aradığında iki günde bir bunları soruyor oğlunu arıyor ama o açmıyor beni arıyor namaz kıldım camiye gitti mi diye namaza başladn mı kılacağım varsa bile kılmak istemiyorum.
En son eşime ben artık bunaldım cevabını bilmediğim soruları sorup duruyor annen ya bana ne yaptığını anlat ben söyleyeyim yada ona söyle bana sormasın dedim benim tansiyonum çıkıyor bu yaşta gözüme kan oturuyor (28) eşim kıyameti koparttı bir anda benden ne istiyorsunuz diye ilk defa birşey için serzenişte bulunmuştum sustum. Sonra annesini aramış oda beni aramamaya başladı annen aramıyor dedim sayende aramaz artık dedi bana iyi dedim bir ay aramadı iki kere aradım açmadı bayramda aradım konuştuk ve bana yine aynı şeyleri sordu.
Artık aramıyorum mesaj atıyor yine oğlunu soruyor onu arıyor beni istiyor bana yine şunu sattı mı bunu sattı mı diye soruyor ben yoruldum arkadaşlar konuşmak istemiyorum cumartesi günü mesaj atmış kahveye gitti dedim eşim için bu çıktı birde şimdi diyor dün gece saat 11 de yine yazmış ne yapıyorsunuz diye cevap vermedim aramayın siz aramayın yazmış ne yapacağım ben
Başkası için yaşıyorum ben çünkü kendim için hiç birşey yapmıyorum kardeşlerim için kocam için yaşıyorum ot gibi yaşayıp gidiyorum konuşuyorum anlamıyorlar yüz yüze gelecek olmasak umrumda olmaz ama böyle olunca ben utanıyorum ölmek istemem yaşadığım kayıpla alakalı kendime gelemiyorum unutamıyorum hala ama ölmüyorum herkesin gönlünü eyliyorum kendim için yaptığım hiç birşey yokBaşkası için kendini öldürmekte ne demek?
Düzgün giden evliliğin yoksa alacaksın eşini ve kv.ni karşına rahatsız olduğun durumları çatır çatır konuşacaksın.
Adam gibi ayrılmak varken ölmek neden?
Yaptım hepsini yaptım anne bak ben çok çalışıyorum çok işim var ev iş uğraşım bitmiyor oğlun bana hiç birşey anlatmaz sorsam cevap vermez sende biliyorsun Allah aşkına sorma ben stres oluyorum artık arada kalıyorum dedim güzellikle dedim olmadı gündüz oğlunu arasa açmıyor çalışıyor akşam kayinpeder evde oluyor biriyle konuşursa hoparlörü açtırıyor kv rahat rahat soramiyor o yüzden gündüz beni arıyor açmıyorum gece mesaj atıyor yine soruyor cevap vermiyorum sitem ediyor siştim vermeyeceğim cevap artık tavrim çok net ararsada ne aramadin ne cevap yazmadin derse deli taklidi yapacağım o noktoya geldimAramayacaksınız
Eşiniz ne güzel yolu bulmuş o kendi anasının telefonunu açmıyorsa ben hiç açmam. Sorarsa da duymamışım, işim vardı, komşuya indim telefonu evde unutmuşum, duştaydım, sütlü tatlı yapıyordum karıştırmasam topaklanıyor, 11de aramışsın uyuyorum o saatte vs vs.
Es kaza açtın eşinle ilgili sordu ben de bilmiyorum kendisini ara öğren
Neler yaşadın, kimleri kaybettin bilemem ama önce kendin için yaşayacaksın. Emin ol şu anda kimler için fedakarlık yapıyorsan gün gelir onlarda el olur.Başkası için yaşıyorum ben çünkü kendim için hiç birşey yapmıyorum kardeşlerim için kocam için yaşıyorum ot gibi yaşayıp gidiyorum konuşuyorum anlamıyorlar yüz yüze gelecek olmasak umrumda olmaz ama böyle olunca ben utanıyorum ölmek istemem yaşadığım kayıpla alakalı kendime gelemiyorum unutamıyorum hala ama ölmüyorum herkesin gönlünü eyliyorum kendim için yaptığım hiç birşey yok
Bende 8 seneyi devirdim yeni yeni kendime geliyorum sinir çizmeye çalışıyorum kötü olmadan yapamayacağım galibaKaç yıllık evliyim.Dönüp arkama bakıyorum gerçekten savaştan çıkmış yıllarım var.Yeri geldi terbiyesiz oldum yeri geldi deli.Sesimi kesip otursam efendi iyi gelin olacaktım belki ama ben sizin gibi ölmeyi düşünecek hale gelecektim eminim.Bir şeylerin yoluna yani benim için
Bu şekilde ilerlerseniz daha çok uğraşırsınız, siz ne şiş yansın ne kebap modunda ilerlemek istiyorsunuz ama öyle bir hayat yok maalesef rahatsız oluyorsanız tepki koymuşsunuz devamını getireceksiniz yada hergun konuşup rapor vermeye devam ediceksiniz ve şikayet etmeyeceksiniz.Hiç bir şekilde aramadı normalde ramazanda arardı mesela ben kötü olacak birşey söylemedim sadece bana artık bunları sormasın dedim ama eşimin ne dediğini bilmiyorum işte o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?