• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideyle konuşmak istemiyorum

Denizasafhayalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
2.462
3.338
63
Uzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.

Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok kv kişisi her aradığında oğlunu soruyor ne yapıyor diye şunu sattı mi bunu sattı mı abartısız her aradığında iki günde bir bunları soruyor oğlunu arıyor ama o açmıyor beni arıyor namaz kıldım camiye gitti mi diye namaza başladn mı kılacağım varsa bile kılmak istemiyorum.
En son eşime ben artık bunaldım cevabını bilmediğim soruları sorup duruyor annen ya bana ne yaptığını anlat ben söyleyeyim yada ona söyle bana sormasın dedim benim tansiyonum çıkıyor bu yaşta gözüme kan oturuyor (28) eşim kıyameti koparttı bir anda benden ne istiyorsunuz diye ilk defa birşey için serzenişte bulunmuştum sustum. Sonra annesini aramış oda beni aramamaya başladı annen aramıyor dedim sayende aramaz artık dedi bana iyi dedim bir ay aramadı iki kere aradım açmadı bayramda aradım konuştuk ve bana yine aynı şeyleri sordu.
Artık aramıyorum mesaj atıyor yine oğlunu soruyor onu arıyor beni istiyor bana yine şunu sattı mı bunu sattı mı diye soruyor ben yoruldum arkadaşlar konuşmak istemiyorum cumartesi günü mesaj atmış kahveye gitti dedim eşim için bu çıktı birde şimdi diyor dün gece saat 11 de yine yazmış ne yapıyorsunuz diye cevap vermedim aramayın siz aramayın yazmış ne yapacağım ben

Bırakın cevap vermeyin gitsin oğlunu darlasın. Ona ulaşamıyorsa yapacak bir şey yok.
Açmıyor o bana ara diyor mecbur arıyorum ya tuvalette diyorum bir bahane uyduruyorum yoruldum artık açık açık anne bak ben bilmiyorum oğlun bana söylemiyor strese giriyorum ben bebeğimi kaybettim benim hayatım zaten zor artık ne olur yeter dedim hala aynı

Açmıyor o bana ara diyor mecbur arıyorum ya tuvalette diyorum bir bahane uyduruyorum yoruldum artık açık açık anne bak ben bilmiyorum oğlun bana söylemiyor strese giriyorum ben bebeğimi kaybettim benim hayatım zaten zor artık ne olur yeter dedim hala aynı
O zaman eşinize diyeceksiniz ben senin sekreterin miyim git kendi ananı kendin ara bana ne diyip kestirip atın konuyu .Ne demek mecbur arıyorum. Kendisi annesiyle muhatap olmayıp siz sesinizi çıkarmadıkça sizin üstünüze görev yüklemiş.

Uzun zamandır çok bunaldigimi alttan aldığımı hissediyorum ama hayatım o kadar zorlu gidiyor ki sineye çektiğim herşey moralimi inanilmaz bozmaya başladı zaten kendimi öldürmenin günah olduğunu bilerek yaşıyorum.

Herşeyi alttan alıyorum düzgün giden bir evliliğim yok kv kişisi her aradığında oğlunu soruyor ne yapıyor diye şunu sattı mi bunu sattı mı abartısız her aradığında iki günde bir bunları soruyor oğlunu arıyor ama o açmıyor beni arıyor namaz kıldım camiye gitti mi diye namaza başladn mı kılacağım varsa bile kılmak istemiyorum.
En son eşime ben artık bunaldım cevabını bilmediğim soruları sorup duruyor annen ya bana ne yaptığını anlat ben söyleyeyim yada ona söyle bana sormasın dedim benim tansiyonum çıkıyor bu yaşta gözüme kan oturuyor (28) eşim kıyameti koparttı bir anda benden ne istiyorsunuz diye ilk defa birşey için serzenişte bulunmuştum sustum. Sonra annesini aramış oda beni aramamaya başladı annen aramıyor dedim sayende aramaz artık dedi bana iyi dedim bir ay aramadı iki kere aradım açmadı bayramda aradım konuştuk ve bana yine aynı şeyleri sordu.
Artık aramıyorum mesaj atıyor yine oğlunu soruyor onu arıyor beni istiyor bana yine şunu sattı mı bunu sattı mı diye soruyor ben yoruldum arkadaşlar konuşmak istemiyorum cumartesi günü mesaj atmış kahveye gitti dedim eşim için bu çıktı birde şimdi diyor dün gece saat 11 de yine yazmış ne yapıyorsunuz diye cevap vermedim aramayın siz aramayın yazmış ne yapacağım ben
beni arama benim bi bilgim yok ne yapti ne satti hicbirseyden haberim yok direk oglunu ara böyle seylere ayiracak ne zamanim var nede sinirim diye söyle yada bilmiyorum ne söylerse bilmiyorum de bi zaman sonra kendisi istemeyecek aramak

E tam aramayi kesmis kv
Esinize annen aramiyor demissiniz?
Neden konuyu actiniz ki tekrardan?

O zaman eşinize diyeceksiniz ben senin sekreterin miyim git kendi ananı kendin ara bana ne diyip kestirip atın konuyu .Ne demek mecbur arıyorum. Kendisi annesiyle muhatap olmayıp siz sesinizi çıkarmadıkça sizin üstünüze görev yüklemiş.
Aman kötü olmasin aman sinirlenmesin diye diye bu hale geldi malesef artık usul usul uzaklaşıyorum fark edince zaten sürekli işim oluyor evde de saygısızlık yapmakta istemiyorum

Ben sizin ne istediğinizi anlamadım. Arasa dert aramasa dert. Aramıyormuş işte ne güzel istediğiniz olmuş bu sefer annen aramıyor diye şikayet etmişsiniz. Üstüne bir de kadını siz aramışsınız.
Hayır şikayet etmedim birşey mi söyledin diye sordum kötü olmak istemiyorum anlatmadı zaten ne söylediğini kandillerde aradım bende oda kendi halimize bırakmak istemiş sözde ama hala aynı soruları soruyor

Hiç bir şekilde aramadı normalde ramazanda arardı mesela ben kötü olacak birşey söylemedim sadece bana artık bunları sormasın dedim ama eşimin ne dediğini bilmiyorum işte o yüzden sordum
Yahu aramasin
Sana sorarsa da anne surekli bu tarz seyler sordugun icin ne seni arayasim geliyor ne de telefona bakasim
Oglun bile telefonlarini bana actiriyor dusun falan de yani
Kotu olmak istemiyorsan boyle icini yersin

Hayır şikayet etmedim birşey mi söyledin diye sordum kötü olmak istemiyorum anlatmadı zaten ne söylediğini kandillerde aradım bende oda kendi halimize bırakmak istemiş sözde ama hala aynı soruları soruyor

Kötü olmak istemiyorsunuz ama iyi olunca da böyle arayacak sürekli. Siz onu da istemiyorsunuz. Aramaları bitmişken kendiniz uğraşmışsınız resmen tekrar arasın diye. Kadının belli ki iletişim şekli bu.

Madem bu kadar bulanıyorsunuz, bırakın aramasın, kötü olun, ne kaybınız var? Kadın aramayınca da kendiniz arıyorsunuz, kaşınmışsınız resmen.
Anlatamadım kendimi ben aramamasi sorun değil canıma minnet ama eşimin beni kötü göstermiş farklı söylemiş olabileceğini düşündüm kalp kırmak değildi niyetim o arayıp bağırıp çağırmış ben açıklamak istedim açmadı bir daha aramadım şuan yine başladı ama mesaj atıyor gelecek ay sürekli olduğumuz şehre gelecekler illa haftanın belli günleri göreceğim tamamen kesip atma durumum olmuyor olsa oda sorun değil ama hem yüz yüze bakıp hem kötü olmak istemiyorum

Kötü olmak istemiyorsunuz ama iyi olunca da böyle arayacak sürekli. Siz onu da istemiyorsunuz. Aramaları bitmişken kendiniz uğraşmışsınız resmen tekrar arasın diye. Kadının belli ki iletişim şekli bu.
İşte yüz yüze geleceğiz bizim aramiz çok iyiydi öncesinde ama artık ben dayanamaz oldum özellikle oğluyla iyi değilken bir de annesiyle uğraşmak istemiyorum başta çok iyi olup sonra en ufak mesafede en kötü ben oluyorum eşim ben hariç herkese inanılmaz iyi davranan bir adam bana gelince ben en kötü oluyorum

Anlatamadım kendimi ben aramamasi sorun değil canıma minnet ama eşimin beni kötü göstermiş farklı söylemiş olabileceğini düşündüm kalp kırmak değildi niyetim o arayıp bağırıp çağırmış ben açıklamak istedim açmadı bir daha aramadım şuan yine başladı ama mesaj atıyor gelecek ay sürekli olduğumuz şehre gelecekler illa haftanın belli günleri göreceğim tamamen kesip atma durumum olmuyor olsa oda sorun değil ama hem yüz yüze bakıp hem kötü olmak istemiyorum
E kötü olmak istemiyorsanız devam edin kadının zırvalıklarını dinlemeye. Madem bu kadar önemli sizin için. Kötü olsanız bile siz haklı olduğunuz için içiniz rahat olmalı oysaki.

Böyle zamanlarda yüzlerine söylemek daha doğru. Kayinpederimde eşime soramadigi onu darlayamadigi ne varsa bana söylüyordu beni darliyordu eşime anlatırım diye. Birgün bende patlama noktasında dedim bunların sorumlusu ben değilim oğlunun kendisine sor cevap alabilirsen ne ala. Ben biliyorum ama aracı gibi laf taşır gibi bikmistim yani. Bidahada darlamamislardi

Böyle zamanlarda yüzlerine söylemek daha doğru. Kayinpederimde eşime soramadigi onu darlayamadigi ne varsa bana söylüyordu beni darliyordu eşime anlatırım diye. Birgün bende patlama noktasında dedim bunların sorumlusu ben değilim oğlunun kendisine sor cevap alabilirsen ne ala. Ben biliyorum ama aracı gibi laf taşır gibi bikmistim yani. Bidahada darlamamislardi
Kp bana da böyle yapıyordu soruyordu sürekli biriktirin biriktirin o zaman çalışmıyordum bir gün tak etti baba lütfen artır yeter biriktirmek kolay mı sanıyorsun bana para verdiğini mi düşünüyorsun ekmek alacak para bulamıyorum ben bazen ne olur oglunla konuş dedim sonra bana bozuldu he öyle mi tamam dedi uzun bir süre konuşmadık işe girdim biraz zaman geçti yine aynı biriktirin biriktirin artık kayınpedei hiç bir şekilde aramiyorm oda aramıyor yüz yüze gelince normal konuşuyor ama kayinvalideyle de öyle olursa ben kötü gelin olacağım gözlerinde

Ters etki yapın arayın sürekli bugün bunu yaptık diye sabahtan ne yaptığınız anlatmaya başlayın
Yaptığım hiç birşey yok ki çalışıyorum akşama kadar eve gidiyorum yemek iş herşey benim üstümde yaptığım yemeğe veya işe laf ediyor bu defa çamaşır yıkıyorum makinaya atacam diyorum sürekli çamaşır mı yıkanır anne biz çalışıyoruz ya kirleniyoruz günlük değiştiriyorum diyorum çok değiştiriyormusuz yemek yapıyorum ona birşey söylüyor y benim renkli bir hayatım olsa anlatacağım arayıp ama yok anlayabileceğim hiç bir olayım yok gerçekten ot gibi yaşıyorum

Back