Tarihlerimiz yakinmis canim benimde nasipse 202Ohh çabucak geçer inşallah :) Sen bana fark atmışsın baya Bende şafak 214
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarihlerimiz yakinmis canim benimde nasipse 202Ohh çabucak geçer inşallah :) Sen bana fark atmışsın baya Bende şafak 214
Tarihlerimiz yakinmis canim benimde nasipse 202
Biraz once anneme sarildim agladim agladim :) zor bir surec ya, bol stresli, bol duygusal gecisli. Allah kolaylastirsin hayirlastirsin bizlere..Aa eveet Bi yandan uzun, başka bi yandan kısa bir zaman vallahi Ahh şu hazırlıklar yetişse hemmen gelsin tarih valla :)
tamamiyle aynı durum o anne kelimesi çıkmıyor ağzımdan. gecen tatile gidiyordu iyi yolcululardemek için görümcemi aradı sadece orda anneme slm söyleyin derim sonra bnde yine tık yok. ne olcak bizim halimizz ahh ahhh. ama en azından yalnız değilmişbende 4 aylık nişanlıyım ama diyemedim daha yaa üstelik kadın istedi ve de çok mutlu olacak duyunca biliyorum e bi problemimizde yok seviyorum kendisini amma nazlıyım. velhasıl uzadıkça uzuyor de gitsin kurtul baştan.
Haha ne çok ben varmış burada yahu Vallahi durum aynen anlattığın gibi. Söylesem çok sevinecek e benim de kendisiyle hiçbir sorunum yok aksine severim de ama gel gelelim ki çıkmıyor ağızdan :) 7 sene teyze demişim bir anda nasıl anne olsun diyorum da anlatamıyorum ki arkadaş. Ahh bi kere söylense gerisi gelir heralde yaa :)bende 4 aylık nişanlıyım ama diyemedim daha yaa üstelik kadın istedi ve de çok mutlu olacak duyunca biliyorum e bi problemimizde yok seviyorum kendisini amma nazlıyım. velhasıl uzadıkça uzuyor de gitsin kurtul baştan.
Ev="extrönce , post: 39216516, member: 581309"]Aa eveet Bi yandan uzun, başka bi yandan kısa bir zaman vallahi Ahh şu hazırlıklar yetişse hemmen gelsin tarih valla :)
Cok hossun yaa:) final cumlesi gulumsetti hakikaten :)Bende teyze diyordum. Sözümüzün ertesi günü ailemle onlara gittik. İçeri girince elini öptüm hosbulduk x teyze dedim. Teyzemii dedi durdurdu anne diyene kdr bekletti sokmadı içeri
Sevimsiz şey
Hehe neyseki atlatmışsın :) kiz niye öyle diyorsun müstakbel annene, ama çok utanmissindir o an, yüzünde zoraki bir siritik gülümseme 'ihim şey he evet Anne tabi ehe'Bende teyze diyordum. Sözümüzün ertesi günü ailemle onlara gittik. İçeri girince elini öptüm hosbulduk x teyze dedim. Teyzemii dedi durdurdu anne diyene kdr bekletti sokmadı içeri
Sevimsiz şey
Ayy.. Gerçekten öyle.. Ben de annem babam uyuduktan sonra bi duygusala bağlıyorum ki sorma.. Şimdi ben nasıl bırakıcam onları diyorum.. Gerek varmıydı diyorum Ama sevdiğemleyken de bir an önce zaman geçsin de kuralım düzenimizi istiyorum. Şaşkına döndük vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah... Zor gerçekten..
07.03.2015 de istemeye gelicekler. annesiyle telefonda konuşurken bi sizli konuşuyorum bi teyze diyorum şimdilik bu şekilde karışık gidiyor :) anne demek benim için çok zor olur alışmam lazım sözden sonra elini öperken anne derim :)Arkadaşlar sizlere merak ettiğim.bir soruyu sorayim. Nasipse yakinda nisanim var. Yalniz annesine hep siz diye hitap ediyorum. Bu anne asamasina ne zaman geçiliyor ? Annem nisanlaninca dersin diyor da erken mi sizce ? Bilemedim ben ?