How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kayinvalideye anne demek asamasi ?

="extrönce , post: 39216516, member: 581309"]Aa eveet :KK9: Bi yandan uzun, başka bi yandan kısa bir zaman vallahi :D Ahh şu hazırlıklar yetişse hemmen gelsin tarih valla :)[/QUOTE]
Ev
Aa eveet :KK9: Bi yandan uzun, başka bi yandan kısa bir zaman vallahi :D Ahh şu hazırlıklar yetişse hemmen gelsin tarih valla :)
Biraz once anneme sarildim agladim agladim :KK42::) zor bir surec ya, bol stresli, bol duygusal gecisli. Allah kolaylastirsin hayirlastirsin bizlere..

ay benim de dilim dönmüyor hala ya.5 aylık nişanlıyız hala anne diyemiyorum, yurt dışında yaşamasının avantajını yaşıyorum allahtan da ayda yılda bir mesajlaşıyoruz onda bile isminden sonra anne yazıyorum sade anne yazamıyorum. konuşurken sizli bizli konuşuyorum. yok anacım yok dilim anne demeye varmıyor. :)

bende 4 aylık nişanlıyım ama diyemedim daha yaa üstelik kadın istedi ve de çok mutlu olacak duyunca biliyorum e bi problemimizde yok seviyorum kendisini:KK53: amma nazlıyım. velhasıl uzadıkça uzuyor de gitsin kurtul baştan.

bende 4 aylık nişanlıyım ama diyemedim daha yaa üstelik kadın istedi ve de çok mutlu olacak duyunca biliyorum e bi problemimizde yok seviyorum kendisini:KK53: amma nazlıyım. velhasıl uzadıkça uzuyor de gitsin kurtul baştan.
tamamiyle aynı durum o anne kelimesi çıkmıyor ağzımdan. gecen tatile gidiyordu iyi yolcululardemek için görümcemi aradı sadece orda anneme slm söyleyin derim sonra bnde yine tık yok. ne olcak bizim halimizz ahh ahhh. ama en azından yalnız değilmiş:KK45:

Haha ne çok ben varmış burada yahu :D Vallahi durum aynen anlattığın gibi. Söylesem çok sevinecek e benim de kendisiyle hiçbir sorunum yok aksine severim de ama gel gelelim ki çıkmıyor ağızdan :) 7 sene teyze demişim bir anda nasıl anne olsun diyorum da anlatamıyorum ki arkadaş. Ahh bi kere söylense gerisi gelir heralde yaa :)
="extrönce , post: 39216516, member: 581309"]Aa eveet :KK9: Bi yandan uzun, başka bi yandan kısa bir zaman vallahi :D Ahh şu hazırlıklar yetişse hemmen gelsin tarih valla :)
Ev

Biraz once anneme sarildim agladim agladim :KK42::) zor bir surec ya, bol stresli, bol duygusal gecisli. Allah kolaylastirsin hayirlastirsin bizlere..[/QUOTE]
Ayy.. Gerçekten öyle.. Ben de annem babam uyuduktan sonra bi duygusala bağlıyorum ki sorma.. Şimdi ben nasıl bırakıcam onları diyorum.. Gerek varmıydı diyorum :D Ama sevdiğemleyken de bir an önce zaman geçsin de kuralım düzenimizi istiyorum. Şaşkına döndük vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah... Zor gerçekten..

Ben hep teyze derdim nisandan sonra nisanlim anne dedi hemen ben diyemedim bigün kayinvalidem aradı gelinimi bir arayayim dedim dedi pat diye anne deyiverdim arkasından bende ama çok utanmistim bir an önce söyleyip alışmak en iyisi

Bende teyze diyordum. Sözümüzün ertesi günü ailemle onlara gittik. İçeri girince elini öptüm hosbulduk x teyze dedim. Teyzemii dedi durdurdu anne diyene kdr bekletti sokmadı içeri
Sevimsiz şey

Bende teyze diyordum. Sözümüzün ertesi günü ailemle onlara gittik. İçeri girince elini öptüm hosbulduk x teyze dedim. Teyzemii dedi durdurdu anne diyene kdr bekletti sokmadı içeri
Sevimsiz şey
Cok hossun yaa:) final cumlesi gulumsetti hakikaten :)

Ayy.. Gerçekten öyle.. Ben de annem babam uyuduktan sonra bi duygusala bağlıyorum ki sorma.. Şimdi ben nasıl bırakıcam onları diyorum.. Gerek varmıydı diyorum :KK70: Ama sevdiğemleyken de bir an önce zaman geçsin de kuralım düzenimizi istiyorum. Şaşkına döndük vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah... Zor gerçekten..[/QUOTE]

Resmen ikilemimi anlatmışsın :KK54: ama napalim hem aglarim hem giderim modunda olcaz galiba biz de bu surecte:KK48: bu gelinlerin hali ne zor ya pek cok seyde bir problem, erkeklere hava hos gibi :)

[KiOTE="2KediAnnesi, post: 39301138, member: 539631"]Bende teyze diyordum. Sözümüzün ertesi günü ailemle onlara gittik. İçeri girince elini öptüm hosbulduk x teyze dedim. Teyzemii dedi
Sevimsiz şey
Hehe neyseki atlatmışsın :) kiz niye öyle diyorsun müstakbel annene, ama çok utanmissindir o an, yüzünde zoraki bir siritik gülümseme 'ihim şey he evet Anne tabi ehe' :KK22:

[="normik, post: 39304474, member: 488518"]Ayy.. Gerçekten öyle.. Ben de annem babam uyuduktan sonra bi duygusala bağlıyorum ki sorma.. Şimdi ben nasıl bırakıcam onları diyorum.. Gerek varmıydı diyorum :KK70: Ama sevdiğemleyken de bir an önce zaman geçsin de kuralım düzenimizi istiyorum. Şaşkına döndük vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah... Zor gerçekten..[/QUOTE]

Resmen ikilemimi anlatmışsın :KK54: ama napalim hem aglarim hem giderim modunda olcaz galiba biz de bu surecte:KK48: bu gelinlerin hali ne zor ya pek cok seyde bir problem, erkeklere hava hos gibi :)[/QUOTE]

Vallahi ne dogru sozmus su hem aglarim hem giderim :D Doganin kanunu istee, gunu gelinceyasanmasi gereken hem zor hem guzel bi olay bu surec.. İnsallah hepimiz en guzelini, en hayirlisini yasariz. :)

Vallahi ne dogru sozmus su hem aglarim hem giderim Doganin kanunu istee, gunu gelinceyasanmasi gereken hem zor hem guzel bi olay bu surec.. İnsallah hepimiz en guzelini, en hayirlisini yasariz. :)
Ayy.. Gerçekten öyle.. Ben de annem babam uyuduktan sonra bi duygusala bağlıyorum ki sorma.. Şimdi ben nasıl bırakıcam onları diyorum.. Gerek varmıydı diyorum :KK70: Ama sevdiğemleyken de bir an önce zaman geçsin de kuralım düzenimizi istiyorum. Şaşkına döndük vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah... Zor gerçekten..

Resmen ikilemimi anlatmışsın :KK54: ama napalim hem aglarim hem giderim modunda olcaz galiba biz de bu surecte:KK48: bu gelinlerin hali ne zor ya pek cok seyde bir problem, erkeklere hava hos gibi :)[/QUOTE]

3-4 senedir tanıyorum k.validemi 7 aydır da nişanlıyım hiç demedim, hala demiyorum teyze de demiyorum ama ;)

Arkadaşlar sizlere merak ettiğim.bir soruyu sorayim. Nasipse yakinda nisanim var. Yalniz annesine hep siz diye hitap ediyorum. Bu anne asamasina ne zaman geçiliyor ? Annem nisanlaninca dersin diyor da erken mi sizce ? Bilemedim ben ?
07.03.2015 de istemeye gelicekler. annesiyle telefonda konuşurken bi sizli konuşuyorum bi teyze diyorum şimdilik bu şekilde karışık gidiyor :) anne demek benim için çok zor olur alışmam lazım sözden sonra elini öperken anne derim :)

Bizim soz ve nişan aynı gun oldu biz nişanla beraber demeye basladıkk

Zaten herkes surekli op annenin elini gec annenin yanina otur babanin yanina diye diye surekli anne baba demelisiniz msji veriyordu

Ben ilk kez telefonda soyledim telefonu efendim anne diye actim xxx babama da selamlar diyerek kapattim

Arada sirada teyze amca kaciyor agizlarimizdan o da 6 yilin aliskanligi

Zaten bir yerden sonra amca teyze demek tuhaf kaciyor ve "siz" diye de hitap edemiyosun cok resmi oluyor mecbur kaliyosun anne babadan baska kelime kullanamiyorsun hitap icin

Anne babalar da surekli oglum kizim yavrum dedikleri icin bir yerden sonra alisiyorsun

Yani nişanlanalı 9 ay oldu ama ne karşı taraftan ne de benden böyle bir atak gelmedi :) Ben siz napıyorsunuz vs diye genel konuşuyorum telefonda kayınvalide de güzelim canım fln diyor öyle geçinip gidiyoruz... Belki anlatan bazı arkadaşlar gibi anne de artık gibi bir sıcaklık samimiyet görseydim diyebilirdim. Kendi kendime hadi şimdi anne - baba diyeyim demekle olmuyor :-/ Bir keresinde annesi nişanlım ve ben beraberken nişanlım 'Bak gelinin de sana şunu yapmış..' tarzı bir olay anlatmaya başlamıştı, kayınvalidem de dur daha gelinim olmadı demişti :cool: ne denir ki yani düğünden sonra bakarız artık :)

Back