Arkadaşlar sizlere merak ettiğim.bir soruyu sorayim. Nasipse yakinda nisanim var. Yalniz annesine hep siz diye hitap ediyorum. Bu anne asamasina ne zaman geçiliyor ? Annem nisanlaninca dersin diyor da erken mi sizce ? Bilemedim ben ?
Bizimde 2 hafta sonra nişanımız var ben teyze diyordum ki kere "ne teyzesi aaa anne de artık" dedi. Güldüm sadece yine teyze dedim babuyor sanki gıcıklığına yapıyormuşum gibi oluyordu artık anne diyorum hem o çok seviniyor hem benim içim daha kolay ısındı ona. Yani bence bunun bir zamanı yok. İş ciddiyete bindikten sonra her hangi bir zaman oluverir. Kayınvaliden sana sinyali yollar zaten.Baktın hiç bişi demiyor isteme olmadıysa istemeden sonra diyebilirsin. İsteme olduysa bu aralar demeye çalış. Ağzın alışsın biran evvel.
Ben teyze dıyordumAma ıs resmıyete donusunce ıste nişan ,nikah falan bir bakıyorsunuz kendiliğinden söyleniyor.Hem anne gibi hissediyorsunuz ve anne demek hoşunuza gidiyor.O yüzden merak etmeyin nişanla birlikte canı gönülden anne diyeceksiniz..
Uzun yıllardır ben eşimin ailesini eşim de benim ailemi tanıdığı için başlarda çok zorlandık. Amca teyze gırla gitti, her amca teyze dediğimizde de kahkahalar koptu utandırıldıkSonra sonra ikimiz de alıştık şimdi rahat rahat söylüyoruz. 6 buçuk yıl sonunda nişanlanınca alışkanlıktan dolayı söylemesi zor oluyor
Benden bir tane daha :)))) Alışırsın canım. 2 ayın sonunda normale döndük bizde. Nikahım oldu düğünü bekliyorum evlendiğimizde 7 yıl dolmuş olacak :)Konu başlığı ilgimi çekmişti de vallahi bu yorum kadar değil!
Alın benden de o kadar diyorum. 7 sene sonra nişanlandık. O insanlara 6 senedir amca teyze diyorum. Nişanlanalı 1,5 ay oldu şuan ki aşama fecii :d Resmen hitap edemiyorum. Nişanlım hoop diye diyiverdi . E o benimkilerle yıllardır haşır neşir değil ondan kolay oldu herhalde.
Hatta nişan sonrası onlara gittiiğimde babasının "Nasılsın kızım?" sorusuna gülücükle karışık iyiyiim siz nasılsıııız " demiştimde. Görümcüceğim kahkahayı patlatmıştı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaz baba desen diyemezsin napcaksın sen diye. Babası da yok canım artık amca mı kaldı dedi
Ay ne dertliymişim meğer. Hayır 7 senelik sevgilimden nişanlım diye bahsetmek bile komik geliyoken sen kalk anne baba de! Vallahi çok müşkül durumdayım. Yoğun baskı sonucu bi yerde bende başlarım inşallah
İnşallah yaa. Bir kere çıksa ağzımdan gerisi gelecek de bakalım n zaman başaracağımBenden bir tane daha :)))) Alışırsın canım. 2 ayın sonunda normale döndük bizde. Nikahım oldu düğünü bekliyorum evlendiğimizde 7 yıl dolmuş olacak :)
Evet canım tayin meselesi yüzünden nikahımız oldu, ayrı şehirlerdeyiz düğün için şafak sayıyoruz son 110 :)İnşallah yaa. Bir kere çıksa ağzımdan gerisi gelecek de bakalım n zaman başaracağım
Eh evlisin sen yani. Hayırlı olsun canımm :)
Ohh çabucak geçer inşallah :) Sen bana fark atmışsın bayaEvet canım tayin meselesi yüzünden nikahımız oldu, ayrı şehirlerdeyiz düğün için şafak sayıyoruz son 110 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?