How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kayinvalideye anne demek asamasi ?

normik

Sen sen ol, ben olma’!’
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
318
213
123
İstanbul
Arkadaşlar sizlere merak ettiğim.bir soruyu sorayim. Nasipse yakinda nisanim var. Yalniz annesine hep siz diye hitap ediyorum. Bu anne asamasina ne zaman geçiliyor ? Annem nisanlaninca dersin diyor da erken mi sizce ? Bilemedim ben ?

Arkadaşlar sizlere merak ettiğim.bir soruyu sorayim. Nasipse yakinda nisanim var. Yalniz annesine hep siz diye hitap ediyorum. Bu anne asamasina ne zaman geçiliyor ? Annem nisanlaninca dersin diyor da erken mi sizce ? Bilemedim ben ?

Ben teyze dıyordum :KK70::KK70::KK70:Ama ıs resmıyete donusunce ıste nişan ,nikah falan bir bakıyorsunuz kendiliğinden söyleniyor.Hem anne gibi hissediyorsunuz ve anne demek hoşunuza gidiyor.O yüzden merak etmeyin nişanla birlikte canı gönülden anne diyeceksiniz..:KK39::KK39:

Bizimde 2 hafta sonra nişanımız var ben teyze diyordum bir iki kere "ne teyzesi aaa anne de artık" dedi. Güldüm sadece yine teyze dedim baktım bozuluyor sanki gıcıklığına yapıyormuşum gibi oluyordu artık anne diyorum hem o çok seviniyor hem benim içim daha kolay ısındı ona. Yani bence bunun bir zamanı yok. İş ciddiyete bindikten sonra her hangi bir zaman oluverir. Kayınvaliden sana sinyali yollar zaten.:KK45::D Baktın hiç bişi demiyor isteme olmadıysa istemeden sonra diyebilirsin. İsteme olduysa bu aralar demeye çalış. Ağzın alışsın biran evvel. :cool:

Bizimde 2 hafta sonra nişanımız var ben teyze diyordum ki kere "ne teyzesi aaa anne de artık" dedi. Güldüm sadece yine teyze dedim babuyor sanki gıcıklığına yapıyormuşum gibi oluyordu artık anne diyorum hem o çok seviniyor hem benim içim daha kolay ısındı ona. Yani bence bunun bir zamanı yok. İş ciddiyete bindikten sonra her hangi bir zaman oluverir. Kayınvaliden sana sinyali yollar zaten.:KK45::D Baktın hiç bişi demiyor isteme olmadıysa istemeden sonra diyebilirsin. İsteme olduysa bu aralar demeye çalış. Ağzın alışsın biran evvel. :cool:
Ben teyze dıyordum :KK70::KK70::KK70:Ama ıs resmıyete donusunce ıste nişan ,nikah falan bir bakıyorsunuz kendiliğinden söyleniyor.Hem anne gibi hissediyorsunuz ve anne demek hoşunuza gidiyor.O yüzden merak etmeyin nişanla birlikte canı gönülden anne diyeceksiniz..:KK39::KK39:

Öyle mi dersiniz, demek boyle oluyor :) ben cok merak ediyorum o asamayi :) benim de nasipse mart sonu isteme nisan bir arada olcak heralde o aralik baslarim sanirim o zaman.. O zaten bana kizim diyor bu isaret olmali :))

kendiliğinden gelişiyor canım bende uzun bir süre teyze ve anne kelimesini beraber kullanmıştım ama kendi yaklaşımıyla ,davranışıyla sağolsun anne dememi kolaylaştırdı birde önemli olan nişanlının da ailene aynı yaklaşımda olması o zaman daha rahat söylersin sende onun ailesine. bizimki isteme oldu ertesi gün bizimkilere anne baba demeye başladı :) kendini sıkma yani ayıp olacak diyede düşünme

nışanlımda bende hiç sıkıntı yapmadan hemen dedik. eğer bir kere o aşamayı atlarsanız hemen alışırsınız. Bir kere söyleyemeyince sonra demeye çok zorlananları biliyorum. isteme olduktan sonra diyiverip kurtulun :KK22:

Uzun yıllardır ben eşimin ailesini eşim de benim ailemi tanıdığı için başlarda çok zorlandık. Amca teyze gırla gitti, her amca teyze dediğimizde de kahkahalar koptu utandırıldık:KK70:Sonra sonra ikimiz de alıştık şimdi rahat rahat söylüyoruz. 6 buçuk yıl sonunda nişanlanınca alışkanlıktan dolayı söylemesi zor oluyor :rolleyes:

Bİzde sözümüzden sonra ben diyemesemde nişanlım hemen dedi ve bana örnek oldu sağolsun.kayınvalideme ilk söylediğimde çok utanmıştım. ayrılırken sarılırken kapattım gözlerimi görüşürüz anne dedim sessizce babayada selam söylersin dedim açtım gözlerimi :) çok zorlanıyorsan sende böyle yap:) ama bi an önce söylenmesi taraftarıyım çünkü diyemedikçe dahada zorlanıyorsun.

[QUOTEmüstakbel gzeli, post: 39097427, member: 81698"]Bİzde sözümüzden sonra ben diyemesemde nişanlım hemen dedi ve bana örnek oldu sağolsun.kayınvalideme ilk söylediğimde çok utanmıştım. ayrılırken sarılırken kapattım gözlerimi görüşürüz anne dedim sessizce babayada selam söylersin dedim açtım gözlerimi :) çok zorlanıyorsan sende böyle yap:) ama bi an önce söylenmesi taraftarıyım çünkü diyemedikçe dahada zorlanıyorsun.[/QUOTE]
Benim mustakbel nisanlim pek diyecek gibi gözükmüyor yakin zamanda :) sanirim ilk ben derim ve hemen nisan e

Aman ne biçim.gitmiş zaten telde hic beceremiyorum. Sanirim ben de hemen denen dugunr yakin derim diyecektim sonra. Ama gerçekten şuan düşününce bile utaniyorum o ilk deyiş anini :KK23::KK22:

Bence bir an önce söyle zorlaşabilir.. ilk olarak tel ile demen daha kolay olur.. Ben sözlenince dedim anne diye :KK55: Alıştım şimdi... ama annemin yanında anne diyemiyorum kayın valideme o_O

Uzun yıllardır ben eşimin ailesini eşim de benim ailemi tanıdığı için başlarda çok zorlandık. Amca teyze gırla gitti, her amca teyze dediğimizde de kahkahalar koptu utandırıldık:KK70:Sonra sonra ikimiz de alıştık şimdi rahat rahat söylüyoruz. 6 buçuk yıl sonunda nişanlanınca alışkanlıktan dolayı söylemesi zor oluyor :rolleyes:

Konu başlığı ilgimi çekmişti de vallahi bu yorum kadar değil! :D
Alın benden de o kadar diyorum. 7 sene sonra nişanlandık. O insanlara 6 senedir amca teyze diyorum. Nişanlanalı 1,5 ay oldu şuan ki aşama fecii :d Resmen hitap edemiyorum. Nişanlım hoop diye diyiverdi . E o benimkilerle yıllardır haşır neşir değil ondan kolay oldu herhalde.

Hatta nişan sonrası onlara gittiiğimde babasının "Nasılsın kızım?" sorusuna gülücükle karışık iyiyiim siz nasılsıııız " demiştimde. Görümcüceğim kahkahayı patlatmıştı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaz baba desen diyemezsin napcaksın sen diye. Babası da yok canım artık amca mı kaldı dedi :D
Ay ne dertliymişim meğer. Hayır 7 senelik sevgilimden nişanlım diye bahsetmek bile komik geliyoken sen kalk anne baba de! Vallahi çok müşkül durumdayım. Yoğun baskı sonucu bi yerde bende başlarım inşallah :D

Konu başlığı ilgimi çekmişti de vallahi bu yorum kadar değil! :D
Alın benden de o kadar diyorum. 7 sene sonra nişanlandık. O insanlara 6 senedir amca teyze diyorum. Nişanlanalı 1,5 ay oldu şuan ki aşama fecii :d Resmen hitap edemiyorum. Nişanlım hoop diye diyiverdi . E o benimkilerle yıllardır haşır neşir değil ondan kolay oldu herhalde.

Hatta nişan sonrası onlara gittiiğimde babasının "Nasılsın kızım?" sorusuna gülücükle karışık iyiyiim siz nasılsıııız " demiştimde. Görümcüceğim kahkahayı patlatmıştı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaz baba desen diyemezsin napcaksın sen diye. Babası da yok canım artık amca mı kaldı dedi :D
Ay ne dertliymişim meğer. Hayır 7 senelik sevgilimden nişanlım diye bahsetmek bile komik geliyoken sen kalk anne baba de! Vallahi çok müşkül durumdayım. Yoğun baskı sonucu bi yerde bende başlarım inşallah :D
Benden bir tane daha :)))) Alışırsın canım. 2 ayın sonunda normale döndük bizde. Nikahım oldu düğünü bekliyorum evlendiğimizde 7 yıl dolmuş olacak :)

Benden bir tane daha :)))) Alışırsın canım. 2 ayın sonunda normale döndük bizde. Nikahım oldu düğünü bekliyorum evlendiğimizde 7 yıl dolmuş olacak :)
İnşallah yaa. Bir kere çıksa ağzımdan gerisi gelecek de bakalım n zaman başaracağım :D
Eh evlisin sen yani. Hayırlı olsun canımm :)

Vay be benden daha dertlileri varmis :KK48: Allahtan ben hiiiic oyle bir durumda degilim dedim valla:) bizim size gore coook yeni yani 7 yil nerde 9 ay nerdee :) anne babasina da hic teyze amca demedim hep siz siz, birden samimiyete cevircem ins.:KK49: annemde onun annesi de nisandan sonra denmeye baslanir agiz alisir dugune kadar demis.. Simdi nisani bekliyorum bakalim nasil olcak ilk deyis:D:-)

İnşallah yaa. Bir kere çıksa ağzımdan gerisi gelecek de bakalım n zaman başaracağım :D
Eh evlisin sen yani. Hayırlı olsun canımm :)
Evet canım tayin meselesi yüzünden nikahımız oldu, ayrı şehirlerdeyiz düğün için şafak sayıyoruz son 110 :)

kızlar ben nişanlıyım ama teyze diyorum şu an ve düğünden sonra da anne demeyi düşünmüyorum ya

Kendiliğinden oluyor. Demen gereken zamanı anlıyorsun kayınvalidenin yakalaşimiyla. Ben evlendıkten sonra dedim

Back