- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
çok sık değil de arada bir söyleyebilirsiniz
ve ilk söylediğinizde bi arkadaşın da dediği gibi
prensesinizi çok iyi gözlemlerseniz neden diyemediğini bi nebze olsun anlamış olursunuz
yani siz öyle dediğinizde mahcup bi hal ve utangaçlıkla karışık bir kırmızılık sezerseniz yanaklarında
o da söylemek istiyor ama bir türlü utancından söyleyemiyor demektir
fakat yüzü ekşir ve memnuniyetsiz bir hal alırsa size ''anne''demek istemiyordur ki bu pek de olası değil
öyle olsa idi telefonda yada mesajda ''anne'' diye bir hitap tercih etmezdi
konuyla alakasız olacak ama kaç yaşındasınız ve mesleğiniz nedir acaba:26:
Elbette canım, vücut diliyle mesajlar göndeririz birbirimize ama prensesimin sancılarını görmeye de daha fazla dayanamayacağım.
Bu gidişle gerçek iletişimimizi tel'le gerçekleştireceğiz galiba. Telefonda veya mesajda o bana annecim ben ona annecim
diye sürdüreceğiz konuşmalarımızı.

Bence de çabalıyor civcivim. Oy hiç kıyamam ona.

Ahahaha günlerdir pekçok soruyu hiç düşünmeden kolayca yanıtladım da, son soru defalarca yutkunmama sebep oldu.

Yanıt vermeme hakkımı kullansam seni üzmüş olurmuyum estalmuscum.

3 gün sonra nişanım var nasıl dicem diye kara kara düşünüyorum şimdiden :18:
demek istemememden falan değil kesinlikle, seve sever dicem ama çekiniyorum işte
alışkın değilim sonuçta başka bir kadına anne demeye
bakalım nasıl olcak :18:
x teyze diye hitap etmeye alışığım şuan için, nasıl alışçam bakalım
Oy oy Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Sonsuz mutluluklar dilerim.
Kara kara düşündüğünü kendi annen biliyor mu tatlım? Onun önerilerini merak ettim.
hayırrr diyemiyorum anneöyle özellikle dediğim bişeyde yok abla,teyze gibi :) 1 yıllık evli olucam 3 ay sonra,eşim nişanlandıgımızdan beri anne baba diyebiliyor bizimkilere.ama ben daha başaramadım :/
Bu durum kayınvalidenle iletişimini etkiliyor mu canım, sıkıntı yaratıyor mu?