CADIARZUkızlar bişey söliyeyimmi gölge etmesinler başka ihsan istemezzzzzzzzzz:sm_cool:
Sehercim bu söylediginde o kadar haklısın ki..Aynı lafları ben de cok soylemek istiyorum ama işte sadece istiyorum gibime gelior..Ailelerimiz bizi b konuda o kadar saygılı yetiştirmiş ki biz buyuklerimize ne yazık ki saygısızlık edemiyoruz..Aslında hakedene hakkettigi gibi davranabilmeyi bende cok isterdim..Ben eminiim bebegim dogduktan sonra onun oglumu kucagına alması bile cok agır gelicek..Ama ne yazık ki bisey diyemicem diye de korkuyorum...kışcıgım haklsıın işte bend edogumdan sonra öle dicem onlara gölge etmeyin dicem sanki bu zaman kadar sizmi vardınız benim yanımda yormayın kendinizi bu kadar dicem alıştırmadınız beni böle dicem ben kendi işimi annemle ve eşimle birlikte yaprım dicemm bebekelrim dogunca.. sonuçta onları ben sizden daha ii düşünüyorum dicem...klava:
Yani eger bende sizde kalıcam yardım edicem derse yok gerek yok diyebilirsem ne mutlu bana..Ama işte ben hep boyle dicem derim ama genelde diyemem..Yani nasıl diyecegimi bilemiyorum sanırm..O zaman gelsin gorucem heralde durumu..İnsallah kimseye sormadan gelip yerleşmez benim eve..yoo canım kucgına alır benim yanımda kalamas niçin güveneyim ben ona bana güven vermediki...öper koklar okadar ama başka bişi olmicak..
benim kayınvalidem 2 numara.onlara gittiğimizde hal hatır sorar okadar 7.ayım bitti daha birgün arayıpta nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor diye sormadı.bende artık onu aramıyorum.dediğim gibi onlara gittiğimizde hal hatır soruyoruz okadar.dogumdada sadece gözünaydına gelir sanırım.okadar.yanımdada inş annem kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?