üç aylık hamileyim ve diyebilirim ki en büyük desteğim kayınvalidem,
kendi annem yanımda değil, herhalde olsaydı o da bundan fazlasını yapamazdı diye düşünüyorum bazen,
bebekten çok beni düşünüyor inanıyorum,
yazlığa gideceklerdi erteledi üç ayım bitsin zor zamanlarımda yanımda olsun diye,
yemeğe çağırır özellikle arar sorar canın ne istiyor kızım diye,
bazen çok mahcup oluyorum ama o hep yüce gönüllü,
annem birken iki oldu,
Allah gerçekten başımızdan eksik etmesin onu.
el fida çok şanslısın canım gerçektende allah aranzıı bozmasın canım .. benimksii ben kendim sütlaç yapmak için süt istedimde canım çekiyo die satıcagını söledi yollamadıı.. sankişi bsim her istedigimiz hemen oluyomuydu dedi bana..
Ahhhh ahhh Sehercim sen konuşunca kendimi goruyorum resmen..Soyleyecek cok söz bırakmıyosun bana..Ben de hic istemiyorum dogumda gelmesini..İnsan bir kere arar yaa..Resmen kendi kendine küstü kadın bana..Ben de bana özel boyle yaptıgını biliyorum. Cunku 3 tane kızı var kayınvaldemin ve onları yere göğe sığdıramıyor..Dogumda neler olucak cidden cok merak ediyorum. Ama annem bile artık ben varken gelmesin lutfen demeye basladı..Sen affedebilirsin ama benim evladıma yaptı bu kadar ben affedemem kusura bakma diyor bana..Gelir de abuk bisey yapar annem de dayanamaz laf söyler diye cok korkuyorum..OFFFFFFFFFFFFFFFFFyok canım kendii evlatlarına böle deil.. bennim saten okadına karşıı içim geçtii daha anne bile demiyorum ... sogudum iice bıktım desem yerii. eşimede sölüyorum sakına diyorum yok ben bakıcam torunlarıma diyerekten diyorum gelmesin dogumda diyorum annem var benim diyorum.. oo bende ne bırakıyosa dedimm ilerde benden onları alıcak bundan emin olsun dedim .. ama benim ailem okadar iki ben onu bile yapamam vicdanım el vermez bunları yapmaya.. ben onu allah ıslah etsin diyorum başka da bişi demiyorum... bana etmedigini bnırakmadıı..
Ahhhh ahhh Sehercim sen konuşunca kendimi goruyorum resmen..Soyleyecek cok söz bırakmıyosun bana..Ben de hic istemiyorum dogumda gelmesini..İnsan bir kere arar yaa..Resmen kendi kendine küstü kadın bana..Ben de bana özel boyle yaptıgını biliyorum. Cunku 3 tane kızı var kayınvaldemin ve onları yere göğe sığdıramıyor..Dogumda neler olucak cidden cok merak ediyorum. Ama annem bile artık ben varken gelmesin lutfen demeye basladı..Sen affedebilirsin ama benim evladıma yaptı bu kadar ben affedemem kusura bakma diyor bana..Gelir de abuk bisey yapar annem de dayanamaz laf söyler diye cok korkuyorum..OFFFFFFFFFFFFFFFFF
Benim kayınvalidem herşeyiyle ilgileniyor torununun şiimdiden kapı süsü takı yastıkları nevresimleri dünde evime geldi temizliğime yardımcı oldu..Minnettarım ona,zamanında kendisi çok çektiği için gelinlerine çektirmek istemiyor.
elacıgım çok haklısın bende sen gibi düşünüyorum ... valla bana göre bundan sonra konuştukları kadar fatura ödicekler.... benim eşimde evin en büyügü ondan sonrakide 25 yaşinda ama eşim evli ve ayrı olmasına ragmen hala onları kambur gibi taşıyo sorunlarını çözüyoo .... eşim evimize bulaşik mak. aldı hamişligin ilk aylarında ikiz oldugu için düşük tehlikem vardı.. beni geçiyomuş millete millet keyfinirahatını biliyo.. bulaşık mak. alıyomuş demiş.. halbuki onlarda koltuk takımı aldılar yanii. benim aldıgım hep onların gözüne çöp gibi batıyoo... dükkanımız var kaynatamla eşim ortak açtılar... biz ne alsak onların gözüne batıyo onlar alınvca hiçç bişi olmuy ama .. ama işli de yürüten hep benim eşim bide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?