Kayınvalidenin herşeye karışması

Minnakhatunkisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
10
0
86
36
Merhaba kızlar yeni uyeyim ve konuyu nereye açacağımı bilmiyorum neyse ben konuya geliyim sözlüyüm kızlar sevgilimi çok seviyorum ve bu ayın sonun da nişanımız var salon da ben sade beyaz elbise giymek istiyorum böyle güzel ağır gösteriliş sevgilim sen ne istersen giy diyor ama kayinvalidem izin vermiyor sürekli karışıyor kabarık nişanlık giy yok saçını böyle yok şöyle yap sözlüme diyorum kaç yaşındayım ben karışmasın bana benim nisanım diyorum ama sevgilim annesine bi şey diyemiyor arada kalıyor kıyamıyorum da ne yapmalıyım

tek derdiniz bu olsun
mutluluklar

herşeye karışma deyince ucuzuna kaçmak için uğraşıyor
hayır o değil ben seçip alacağım diyecek sanıyorum
genel olarak eski kafalıların hepsi kabarık olması şart gözüyle bakıyor bu yüzden söylüyordur

tek derdiniz bu olsun
mutluluklar

herşeye karışma deyince ucuzuna kaçmak için uğraşıyor
hayır o değil ben seçip alacağım diyecek sanıyorum
genel olarak eski kafalıların hepsi kabarık olması şart gözüyle bakıyor bu yüzden söylüyordur
Teşekkür ederim canım
Valla canım gerçekten öyle sırf sözlümü çok sevdiğim için katlanıyorum bazı şeylere şu nisan olup bi bitseydi diyorum ama daha sonra düğün var mart gibi düğün yapmayı düşünüyoruz o zmn ne sıkıntılar açacak

Merhaba kızlar yeni uyeyim ve konuyu nereye açacağımı bilmiyorum neyse ben konuya geliyim sözlüyüm kızlar sevgilimi çok seviyorum ve bu ayın sonun da nişanımız var salon da ben sade beyaz elbise giymek istiyorum böyle güzel ağır gösteriliş sevgilim sen ne istersen giy diyor ama kayinvalidem izin vermiyor sürekli karışıyor kabarık nişanlık giy yok saçını böyle yok şöyle yap sözlüme diyorum kaç yaşındayım ben karışmasın bana benim nisanım diyorum ama sevgilim annesine bi şey diyemiyor arada kalıyor kıyamıyorum da ne yapmalıyım
Ayni benim kaynanam... ilk baştan net olursan o da ona göre davranır. Elbise konusunda benim tercihim bu de sustur. Git elbiseni al giy. Kimseye bir şey danışmak zorunda değilsin

Ayni benim kaynanam... ilk baştan net olursan o da ona göre davranır. Elbise konusunda benim tercihim bu de sustur. Git elbiseni al giy. Kimseye bir şey danışmak zorunda değilsin
Tamam canım sözlüm ile konuştum daha doğrusu tartıştık benim günüm dedim karışmasını istemiyorum dedim eğer her şeye karışacaksa bitirelim bu işi dedim sizin karşınızda çocuk yok dedim. O da haklısın falan filan dedi bitirelim dediğim için çok korktu ben annemle konuşurum karışmaz dedi kızlar bakalim görecez artik

Back
X