Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.o 40 yaşında olduğuna göre sende 18 yaşında falansın bulmuş küçük cahil gelini ezdikçe eziyo
eşinde süs görevimi görüyo benim eşimin düşük tehlikesi var, yeni doğum yaptı lohusa diyemiyomu
Çok iyi anlıyorum seni ben suan kv yüzünden boşanma arifesinde yim lafını esirgeme eşinin yanında ii konuş arkadan kv kötü davran onlar başka dilden anlamıyorArkadaslar ben birbucuk senelik evliyim kayinvalidemle 2 katli bievde oturduk ustte o altta ben simdi tasindilar beraberken her evisi yapacaginda aksamdan yarin erken gel temizlik yapalim derdi bide sabah hadi artk der gibi cagri atardi hic bensiz is yapmazdi herseye tamam deyip yapardm benim dusuk tehlikem vardi ve buna ragmen boyle olmaz merdivenleri sirayla yikayalim bu boyle olmaz demisti hemde ocak ayinda buz gibi havada yine tmm dedim sezeryanla dogum yaptm doguma gitmeden bi gece once oturup pogaca yaprak sarma borek yaptik saat kaclara kadar misafirlere veririm diye doguma yorgun uykusuz gittim.. Neyse daha anlatmadigim bisuru sey.. Ben 10 gunluk dogum yaptim tasindilar beraber topladk esyalari ben bir gun onlarda kalip esyalari yerlestirdk zaten agrimda oldugu icin eve geldk o hafta icinde esimin kardesi askere gidecekti o evi bilmezler diye benim evime geldi misafirler eglence duzenlediler bi oncekigun bahcede yine benim evimde ve kynvalidem misafir gibi aksam geldi gece gitti tasinirken kullanmadigi herseyi burda birakti ustkatada baska birileri ituracagi icin cati katoni onun evini ben bebegimle temizledim aglaya aglaya dalga gecer gibi sanadazahmet oldu ama dedi simdi de her haftasonu bize kalmaya geliyorlar misafir gibi sadece bebegimi seviyo ama ben onlara her gittigimde once temizlik sonra hamurisi yapiyoruz o dlaba koysunda misafir gelince zorlanmasin diye ve tum bunlara ragmen esime aglamis tasinirken yardim etmedi yemegimi yapsa yeterdi diye oglumun evine cekinerek geliyorum istemeduigi belli diye.. Esimin babaannesi kynvalideme kizim niye boyle yaptiniz kiz Yeni dgum yapti deyince o pisligide o twmizlesin demis. Daha 40 yasinda ve ben cok yoruldm yiprandim ne yapmaliyim
Başta hata yapmışsınız. Ne münasebet ev temizlemeler, doğum öncesi poğaça, börek yapmalar. Hep daha fazlasını isteyip asla tatmin olmayan bir kayınvalideye hemde, kıymet bilse neyse diyeceğim o da yok.Arkadaslar ben birbucuk senelik evliyim kayinvalidemle 2 katli bievde oturduk ustte o altta ben simdi tasindilar beraberken her evisi yapacaginda aksamdan yarin erken gel temizlik yapalim derdi bide sabah hadi artk der gibi cagri atardi hic bensiz is yapmazdi herseye tamam deyip yapardm benim dusuk tehlikem vardi ve buna ragmen boyle olmaz merdivenleri sirayla yikayalim bu boyle olmaz demisti hemde ocak ayinda buz gibi havada yine tmm dedim sezeryanla dogum yaptm doguma gitmeden bi gece once oturup pogaca yaprak sarma borek yaptik saat kaclara kadar misafirlere veririm diye doguma yorgun uykusuz gittim.. Neyse daha anlatmadigim bisuru sey.. Ben 10 gunluk dogum yaptim tasindilar beraber topladk esyalari ben bir gun onlarda kalip esyalari yerlestirdk zaten agrimda oldugu icin eve geldk o hafta icinde esimin kardesi askere gidecekti o evi bilmezler diye benim evime geldi misafirler eglence duzenlediler bi oncekigun bahcede yine benim evimde ve kynvalidem misafir gibi aksam geldi gece gitti tasinirken kullanmadigi herseyi burda birakti ustkatada baska birileri ituracagi icin cati katoni onun evini ben bebegimle temizledim aglaya aglaya dalga gecer gibi sanadazahmet oldu ama dedi simdi de her haftasonu bize kalmaya geliyorlar misafir gibi sadece bebegimi seviyo ama ben onlara her gittigimde once temizlik sonra hamurisi yapiyoruz o dlaba koysunda misafir gelince zorlanmasin diye ve tum bunlara ragmen esime aglamis tasinirken yardim etmedi yemegimi yapsa yeterdi diye oglumun evine cekinerek geliyorum istemeduigi belli diye.. Esimin babaannesi kynvalideme kizim niye boyle yaptiniz kiz Yeni dgum yapti deyince o pisligide o twmizlesin demis. Daha 40 yasinda ve ben cok yoruldm yiprandim ne yapmaliyim
Eşiniz bu lafın üzerine bişey dememiş mi yani?Arkadaslar ben birbucuk senelik evliyim kayinvalidemle 2 katli bievde oturduk ustte o altta ben simdi tasindilar beraberken her evisi yapacaginda aksamdan yarin erken gel temizlik yapalim derdi bide sabah hadi artk der gibi cagri atardi hic bensiz is yapmazdi herseye tamam deyip yapardm benim dusuk tehlikem vardi ve buna ragmen boyle olmaz merdivenleri sirayla yikayalim bu boyle olmaz demisti hemde ocak ayinda buz gibi havada yine tmm dedim sezeryanla dogum yaptm doguma gitmeden bi gece once oturup pogaca yaprak sarma borek yaptik saat kaclara kadar misafirlere veririm diye doguma yorgun uykusuz gittim.. Neyse daha anlatmadigim bisuru sey.. Ben 10 gunluk dogum yaptim tasindilar beraber topladk esyalari ben bir gun onlarda kalip esyalari yerlestirdk zaten agrimda oldugu icin eve geldk o hafta icinde esimin kardesi askere gidecekti o evi bilmezler diye benim evime geldi misafirler eglence duzenlediler bi oncekigun bahcede yine benim evimde ve kynvalidem misafir gibi aksam geldi gece gitti tasinirken kullanmadigi herseyi burda birakti ustkatada baska birileri ituracagi icin cati katoni onun evini ben bebegimle temizledim aglaya aglaya dalga gecer gibi sanadazahmet oldu ama dedi simdi de her haftasonu bize kalmaya geliyorlar misafir gibi sadece bebegimi seviyo ama ben onlara her gittigimde once temizlik sonra hamurisi yapiyoruz o dlaba koysunda misafir gelince zorlanmasin diye ve tum bunlara ragmen esime aglamis tasinirken yardim etmedi yemegimi yapsa yeterdi diye oglumun evine cekinerek geliyorum istemeduigi belli diye.. Esimin babaannesi kynvalideme kizim niye boyle yaptiniz kiz Yeni dgum yapti deyince o pisligide o twmizlesin demis. Daha 40 yasinda ve ben cok yoruldm yiprandim ne yapmaliyim
Ewt cok yumusak yuzluyum hayir diyemiyorm bu haftasonuda beraberiz bak simdiden belli ustelik dogum gunum olmasina ragmen
Eşiniz bu lafın üzerine bişey dememiş mi yani?
Çok alıştırmışsınız kv nizi.Hep daha fazlasını istiyor.[/QUOTE
Demis cok sey soylemis ama anlamamis sacma sacma cevaplar vermis bu tasinma konusunda esim kizmis kacar gibi gittinizyardim edecegine karima deyince Baban dogumdan once tasinalim diyordu oyle mi yapsaydim diyormus