• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidemm :(

40 yas ne ya is yapamamak icin cokmu yasli sanki? Annem 58 yasinda hala kendisi cekip cevirir evini bizim yaptigimizi begenmez oyle alismis ki menisküs ameliyatli oldugu icin tam basamamasina ve nefes darligi olmasina ragmen.

Sizinki kaynanalik gorevini icra ediyor. Sizde azcik cirkeflesin. Bi tek o yavrunuz sizin caninizla es deger. Baska hic kimseye kendinizi kullandirmayin.

ailen yokmu canım senin annen yanına gelsin ... kızım lohusa bişey yapamaz desin bitti ....

Merhaba yusssram bende aynı evin içinde yaşıyorum odalarimiz karşılıklı ilk evlendigimiz sene bana ben utu yapmam gözüm gormuyor, evi supuremem kolum ağrıyor, toz almayı hiç sevmem dedi ve hiç bir işe yardım etmedi her hafta sonu gorumcem kaynim gelir kalırlar di plan yaparız eşimle sabah saat 7 den gelmisler pazar günü eşimle uyumak yatak keyfi yapmak isteriz yapamayiz odaya gorumcemin kızı dalar üstümüze çıkar di eltim hamile oldu canı içli kofte istemiş sipariş verdi yaptık akşam geldi yedi gitti hamile ya hiç bir iş yapmadı baktım bu böyle gitmez eşimle konustum ben bu eve hizmetcilik yapmaya gelmedim ben evliligimin tadını çıkaramıyorum hiç bir yere gidemiyorum buna bir çare bul yoksa ben çok mutsuz oluyorum dedim tabi ki gelinecek gidilecek ama herşeyin zamanı vakti var eşim annesiyle konuştu şimdi öyle zırt pirt gelmiyorlar bazen ararım çağırırım gelin kahvalti ya yemeğe çaya diye şimdi tam olmasada herşey yolunda sen çok taviz vermissin hep evet demissin biraz da hayır denmeli ama en başından artık olmaz çünkü alışmış kudurmustan beter derler senin ki de o hesap. şimdi birşey desen aaaa gelin beni istemiyor diye olay çıkar eşinde seni suçlu bulur senin yapacağın şey yavaş yavas hayır demen mesela kayınvaliden çağırdı gel temizlik yapalım dedi gitme güzel bir bahane bul esinede haber ver de ki canım annene temizliğe gidecektim falan geldi gidemedim pasta yaparken arada hamurlu ellerimle yeri elle ne bileyim sevmediği birşeyler yap ama pislik yap sonra cagirdimda gelmedi yap dedim de yapmadı olmasın cici ama seytan gelin ol kendi mutlulugun için anlatabildim mi canım sana kolay g

bu olanlara izin verdiğiniz için eşinize ve size kızdım ben
üzüldüm de
bence artık kendinizi kullandırmayın
üstelik bakıma, dinlenmeye en çok ihtiyacınız olduğu zamanlarda özellikle de, ne çok sabırlı ve yapıcı davranmışsınız

Kizlar esim bunlarin farkinda ve hep korur beni kizar annesine konusur mesela annesi ona agladiginda oda bisuru sey soylemis ben utandm millet bana karina yardim edecegine annenler niye kacti diye millet sorunca o kizin hakkini yiyemem ben diye kizmis ama anlamiyo biz gelcez yatmaya diye ariyo esimi isimiz var desede neysee diyo yine Geliyolar esimde sasirdi artik ne yapacagini

Ben bu kadar dayanamazdım sanırım.
Yardım sever olmak güzel bir şey de bir yerden sonra kullanılmakmış gibime geliyor.

Abartmamışsınız lakin taviz vermissiniz, hayır dememişsiniz. . Şimdi ben de olsam her dediğimi yapan insana sürekli bir şeyler söylerim. Insanogluyuz, usengeclikten insan kullanmayı çok severiz.
Öncelikle Hayır demeyi öğrenin. Sonuçta bu şekilde mutsuzsunuz. Hayir dediğiniz de mutsuz olacaksınız belki. Ama bu huzursuzluktan iyidir. Bir iki derken siz de alisirsiniz kayinvalidenizde.

Ewt hic boyle sessiz biri degilken boyle sustugum icin bende cok kiziyorm kendime hersey benim sucum biliyorum ben alistirdim ve artk hersey daha zor bende kendime aslima gelmeye calisiyorum

allahtann esin farkinda ve arkanda sende yavas yavas mesafe koy. bazi seyleri yapma gorme. aradigi zaman acma telefonu. cocugunla vakit gecir. onu bahane et. hayiri ogrensin bi zahmet.

ALLAH yaptiklarini yanina birakmaz merak etme..
Vicdansiz kadin.
Hayir yani niye bu kadar ezdiriyosun kendini can degil mi seninki?

Saygi diye basladi Sonrada alistirdigim icin yapamadim diyorum ya bende cok pismanim ama bisey kaybetmedim allah biliyo simdden sonra degismeye calisiyorum

Taviz tavizi dogurmus .
Sende onun kadar suclusun ..

Kimse seni zorlayamazdi , basta tavrini koymus olsan .

Ama yok kaynana Gel dese gitsen , git dese gitsen .
Aksini beklemen yanlis olurdu zaten...
Oyle alistirmissin kadini ..
Kadinda yuzsuz tabii. Isine geliyor ..

Ewt oyle zatten bende farkli dusunmuyorum ki o hatalari duzeltmeye calisiyorum daha faxl

sen alistirmissin canim doguma giderken ne pogacasi sarmasi Allahesen yahuuu...
kayinvalden dusuneydi onu falan hem on gunlukken niye kalktin ki agrim var bebek durmuyo falan deseydin
kayinvaldenden once sen suclusun bence biran once kendini toparla ve hizmetci olmadigini goster yoksa daha cokkk ezilirsin senn

Onda degikki hata sende neden bukadar taviz verdin bebeğinin canindan kiymetlimiydi dusuk tehlikesi varken is yaptin yada bebeginle geçireceğiniz vakitten kiymetlimiydi o ameliyatli hakinle kalkip bi ton is yaptin.. kızıyorum böyle insanlara kendi kizina kiyipta yaptirirmiydi o isleri..allah yardimcin olsun allahtan tasinmislar yiksa daha cok ustunden gecinirdi..valla esini de alttan alttan isle yapamayacağını falan anlat artik bebegin var ayri yuvan var bi zahmet btemizlikci tutsunlar..sen nde kendini bukadar ezdirme lutfen tabiki iste yaparsın yardimda edersin ama bunu cikar meselesine cevirirlerse dur dmelisin bence..allahbyuvana huzur sağlık versin

En cok kirildigimda su zaten bana oyle bisey icin borclu ki biz evlendigimizde esim annesinden nefret ediyordu zamaninda kardesi 2 yasindayken bunlari birakip gitmis defalarca ama ben mecbur kalmasa gitmezdi diye anlata anlata anne sevgisi kattim onun icine hep der ama bana oglum demedi ki sana kizim desin haklisin diye
Iyilikten maraz dogar. Evlatlarini birakip giden kadin sana mi vicdanli olucak ?
Birak ne halt ederse etsin, kavga etme birsey de deme ne esine ne ona. Ama hicbirseyi yapma artik. Esine de soyle, ben yapamiyacagim kusura bakma , buyuzden de annen sana birsey derse kavga etme he de gec de. Birak kendi kendine konussun dursun.

Kizlar esim bunlarin farkinda ve hep korur beni kizar annesine konusur mesela annesi ona agladiginda oda bisuru sey soylemis ben utandm millet bana karina yardim edecegine annenler niye kacti diye millet sorunca o kizin hakkini yiyemem ben diye kizmis ama anlamiyo biz gelcez yatmaya diye ariyo esimi isimiz var desede neysee diyo yine Geliyolar esimde sasirdi artik ne yapacagini
kotu davran sen de, yada esini de al cik git kendi annene.

Ewt hic boyle sessiz biri degilken boyle sustugum icin bende cok kiziyorm kendime hersey benim sucum biliyorum ben alistirdim ve artk hersey daha zor bende kendime aslima gelmeye calisiyorum
Kan beynime sıçradı okurken ya kardesim sen napiyosun Allah aşkına hemen tavrini koyucaksin kim ne derse desin hic umrunda olmasin..temizlikmi olcak kusura bakma anne gelemem benim cocugum var evim ayri isim gücüm var diceksin bukdar kesin ve net..cagirsin kendi kizi varsa ona yaptirsin o da yoksa versin para tutsun birini temizletsin evini..kalmayada gelmesin senin evine eşini aradgini zaman eşin evde yokuz dicek bukdar net yani birgün kizar iki gün kizar sonra alışır hic yüz vermeyin verdikce tepenize cikar ve cikmista ztn..sen okdar iyilik yapmissin vede kadinin yaptiklarina bak..dua et ki senin arkanda olan bir esin var ne konular okuyoruz burda bu olaylari yasayip birde üstüne eşinden azar işiten kardeslerimiz var..o yüzden eşin yönünden şanslısın..ayni sehirde yasayipta kalma olayini benim aklim almiyo ya birlikte oturursun yer içer eğlenirsin yatmaya gelince herkes gider evine kimsenin insanlarin düzenini bozmaya hakki yok..tavrini kesin ve net bir sekilde koy baska cozumu olmaz bunun

Back
X