Merhaba yusssram bende aynı evin içinde yaşıyorum odalarimiz karşılıklı ilk evlendigimiz sene bana ben utu yapmam gözüm gormuyor, evi supuremem kolum ağrıyor, toz almayı hiç sevmem dedi ve hiç bir işe yardım etmedi her hafta sonu gorumcem kaynim gelir kalırlar di plan yaparız eşimle sabah saat 7 den gelmisler pazar günü eşimle uyumak yatak keyfi yapmak isteriz yapamayiz odaya gorumcemin kızı dalar üstümüze çıkar di eltim hamile oldu canı içli kofte istemiş sipariş verdi yaptık akşam geldi yedi gitti hamile ya hiç bir iş yapmadı baktım bu böyle gitmez eşimle konustum ben bu eve hizmetcilik yapmaya gelmedim ben evliligimin tadını çıkaramıyorum hiç bir yere gidemiyorum buna bir çare bul yoksa ben çok mutsuz oluyorum dedim tabi ki gelinecek gidilecek ama herşeyin zamanı vakti var eşim annesiyle konuştu şimdi öyle zırt pirt gelmiyorlar bazen ararım çağırırım gelin kahvalti ya yemeğe çaya diye şimdi tam olmasada herşey yolunda sen çok taviz vermissin hep evet demissin biraz da hayır denmeli ama en başından artık olmaz çünkü alışmış kudurmustan beter derler senin ki de o hesap. şimdi birşey desen aaaa gelin beni istemiyor diye olay çıkar eşinde seni suçlu bulur senin yapacağın şey yavaş yavas hayır demen mesela kayınvaliden çağırdı gel temizlik yapalım dedi gitme güzel bir bahane bul esinede haber ver de ki canım annene temizliğe gidecektim falan geldi gidemedim pasta yaparken arada hamurlu ellerimle yeri elle ne bileyim sevmediği birşeyler yap ama pislik yap sonra cagirdimda gelmedi yap dedim de yapmadı olmasın cici ama seytan gelin ol kendi mutlulugun için anlatabildim mi canım sana kolay g