Iyilikten maraz dogar. Evlatlarini birakip giden kadin sana mi vicdanli olucak ?En cok kirildigimda su zaten bana oyle bisey icin borclu ki biz evlendigimizde esim annesinden nefret ediyordu zamaninda kardesi 2 yasindayken bunlari birakip gitmis defalarca ama ben mecbur kalmasa gitmezdi diye anlata anlata anne sevgisi kattim onun icine hep der ama bana oglum demedi ki sana kizim desin haklisin diye
kotu davran sen de, yada esini de al cik git kendi annene.Kizlar esim bunlarin farkinda ve hep korur beni kizar annesine konusur mesela annesi ona agladiginda oda bisuru sey soylemis ben utandm millet bana karina yardim edecegine annenler niye kacti diye millet sorunca o kizin hakkini yiyemem ben diye kizmis ama anlamiyo biz gelcez yatmaya diye ariyo esimi isimiz var desede neysee diyo yine Geliyolar esimde sasirdi artik ne yapacagini
Kayınvalidenler size yakınmı oturuyor ?Daha fazla yipranmamak icin
Kan beynime sıçradı okurken ya kardesim sen napiyosun Allah aşkına hemen tavrini koyucaksin kim ne derse desin hic umrunda olmasin..temizlikmi olcak kusura bakma anne gelemem benim cocugum var evim ayri isim gücüm var diceksin bukdar kesin ve net..cagirsin kendi kizi varsa ona yaptirsin o da yoksa versin para tutsun birini temizletsin evini..kalmayada gelmesin senin evine eşini aradgini zaman eşin evde yokuz dicek bukdar net yani birgün kizar iki gün kizar sonra alışır hic yüz vermeyin verdikce tepenize cikar ve cikmista ztn..sen okdar iyilik yapmissin vede kadinin yaptiklarina bak..dua et ki senin arkanda olan bir esin var ne konular okuyoruz burda bu olaylari yasayip birde üstüne eşinden azar işiten kardeslerimiz var..o yüzden eşin yönünden şanslısın..ayni sehirde yasayipta kalma olayini benim aklim almiyo ya birlikte oturursun yer içer eğlenirsin yatmaya gelince herkes gider evine kimsenin insanlarin düzenini bozmaya hakki yok..tavrini kesin ve net bir sekilde koy baska cozumu olmaz bununEwt hic boyle sessiz biri degilken boyle sustugum icin bende cok kiziyorm kendime hersey benim sucum biliyorum ben alistirdim ve artk hersey daha zor bende kendime aslima gelmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?