Kayınvalidemlerle yüz göz olduk...

Çünkü artık oğullarından çekinir olmuşlar, ona diyemediklerini edemediklerini sana ediyorlar. Ters yaparsan cevap da hazır, '' Soğuk gelin, yılan gelin, evladımızı bizden uzaklaştırıyor, fena gelin. ''.

Durabildigin kadar uzak dur. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Ben olsam hicbirseyde yanimizda degildin, o yüzden konuşmak icimden gelmiyor, biz artik cocuk degil kocaman bireyleriz, bunun farkına artik varırsaniz sevinirim derdim.

Mutlaka hatalar vardır eşiminde hatalar karşılıklıdır .Eşimde her gün arar ve aramasada annesi arar ve her gün konuşurlardı zaten. Ama dediğim gb onların arasında güzel bir ana oğul ilişkisi yok . Ama bence samimi olmak hergün arayıp kontrol etmek demek değil. Bir de benim kayınvalidemle çok konuşup sohbet ettiğim zamanlarda önemsi bir bardak aldım desem onun bile çok pahalı olduğundan bahsedip yok ben pazardan alıyorum bay efendim kadınlar tutumlu değilmiş diye laf sokuyordu bende anlatmamaya başladım. Çocuğun fotoğrafını atıyordum. Ordan kıyafet yada evin bi şeyine eleştir geliyordı yani her hangi bir şeyden haberdar edecepime pişman oluyordum

Evet kayınvalidem eşimden çekiniyordu normalde bana hiç sinirli olmayan eşim annesi ne dese kızıyordu. Çünkü kaynanam hep ortalık karıştırmaya çalışıyr ama eşim hiç fırsat vermiyordu.

Sen bu kv deyi hayatından çıkart at bir an önce kadın ağır hasta yani.
Böyle bir insanla hala iyi olmakta neden yani.

Ben böyle olmak istemiyorum... oğluma güzel bir aile bırakmak istiyorum... eşim bu konuda hiç konuşmak istemiyor... ama çok üzüldüğünü biliyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum diyor. Yani annem değişmez sende bunları kabul etmeSin diyor

Sen bu kv deyi hayatından çıkart at bir an önce kadın ağır hasta yani.
Böyle bir insanla hala iyi olmakta neden yani.
Eşim için onun tek kalmasını istemiyorum eş ilişkisi başka aile anne baba başka ... bana göre annem babam değerli o yüzden onun adına üzülüyorum ama eşimin bizi barıştırma çabası yok

Eşim için onun tek kalmasını istemiyorum eş ilişkisi başka aile anne baba başka ... bana göre annem babam değerli o yüzden onun adına üzülüyorum ama eşimin bizi barıştırma çabası yok

İyi de eşin zaten görüşmüyor sen niye illa görüşeyim modundasın ?
Hele o 15-20 kez aramalarına ben buradan gıcık oldum.
Yüz vermişsin tepene çıkmış.

Senin önceliğin çekirdek ailen olacak. Adamın kök ailesini birleştirip devşirmek senin görevin değil. Yarın sen kimsin cevabı da alabilirsin. Çünkü seni ilgilendiren bir durum yok.

İyi de eşin zaten görüşmüyor sen niye illa görüşeyim modundasın ?
Hele o 15-20 kez aramalarına ben buradan gıcık oldum.
Yüz vermişsin tepene çıkmış.
Doğru diyorsunuz da ben böyle aile ilişkisini kafamda oturtamıyorum ondan yani seviyeli ve haftada bir konuşup gidip gelinecek yüzümüz olsaydı bu kadar yani... ölğm var hastalık var gerçi ben ameliyatlı eşim hastayken yapılanlar belli ama yine de benim insanlığım bu

Hayır değmez, eşin de seni ezdirmiyorken annesine karşı. Uzak durmaya devam et derim.

Nooption

Kayınvalidenizle yüz göz olmamışsınız, o öyle olmuyor. Ama siz böyle yakasına yapışmaya devam ederseniz olursunuz. Kadın istemiyor işte bunu anlamak zor mu? Sizden de bir beklentisi yok, demek ki kendi halinde yaşamak istiyor. Niye illa gelsin birlikte olalım istiyorsunuz? Hayır normal bir tip de değil, bunca ısrarın sebebi ne?

O zaman daha çok gelir burada konu açarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…