Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

Tamamda eşin onlar hayır derse tutmayacak mı. Neyı bekliyor. Nıye bu kadar korkuyor ki. Tasınmaz o bence
Onu da konsutuk oldu ki hayir derseler direticez guzellikle baska oluru yok dedim cok netim bu konuda sagligimin bozulmasini hergun mutsuz olup dusunmeyi istemiyorum esimde mutsuz ama tek yanlisi pasifligi ama elimden geleni yapicam gitmek icin hayir deseler bile insallah

O kadın sizin oradan taşınmanıza izin vermez.
Ondan izin isteyen mi olacak o ayrı ama mesele de o zaten.
Öyle güzellikle taşınabileceğinizi sanmayın.
Tuvaletinize yemeğinize yatağınıza karışan biri buna müsaade etmez. Çok iğrenç.
Böyle annelik... Neyse. Kayınvalideniz benim nazarımda çok kötü kelimeler hak ediyor, ben tahammül edemem böyle bir insana.

Eşinize rest çekin. Güzellikle gidin. Evliliğinizle tehdit edin gerekirse. (ki hiç tasvip etmem ama burada şart)

Gerekırse evı terk et cıddıyım. Blöf yap. Bak 8 ayın var hatta daha az. Yoksa zor tasınırsın.

Taşınma mevzusunu açmanıza gerek yok gidip evi tutun evi toplarken de farkederler o zaman söylersiniz.
Onu bunu bilmem surat asan insanlar aşırı itici derdin neyse söyle yani benim eşimin babasıda aynı eşimle zaman zaman bir ay konuşmadığı olur çoğunun sebebini bilmeyiz keyfi bilir.

Saygı böyle bişey ddgil. Saygı gösterene sende yaparsn karşılıklı.

Dogru diyosunuz herseyi hakediyor kayinvalidem ama gelin gorin ki karsima alip konustugumda beni anlayacak kizim haklisin duzelteyim su huyumu hareketimi diyecek biri degil. cok denedim seni biri dolduruyo dedi ben ne zaman dedim ben demedim diyor cikiyor icinden ben hic hakli olamadim. En son care esime bunu yapmak istemedigim halde bu sekilde tehtit edecegim baktim yanimda olmuyor son carem

O zaman kiyameti koparirlar iste.

daha en başta kurulu evinizden vazgeçip üst katına taşınmanız zaten bir hataymış, farkındaysanız son zamanlarda açılan konuların hepsi aynı sizin de vardı hatta sanırım. ve burda sakın yakın taşınma, sakın aynı evde yaşama diyene de muhalefet gözüyle bakılıyor. ama sonu hep böyle oluyor. eşiniz özünde ne kadar iyi olursa olsun (!) bu konulara iki kişinin karar verdiğini öğrenene kadar iyi niyeti filan hiçbir işe yaramayacak. ve eşiniz buna bir dur diyene kadar kayınvalideniz durmayacak

Kv oğluna çok düşkünmüşte sizin aileniz size düşkün değil mi?
bence ailenize gittiğiniz için size gösterdikleri tepkinin çok daha büyüğünü siz onlara gösterecektiniz ki bir daha cesaret edemesinler.
Ben taşınmanıza zor gözüyle bakıyorum çünkü eşiniz ağırlığını koyabilen biri değil. O yüzden bu konuda kararlı olduğunuzu tatlı tatlı eşinizin aklına sokun. Taşınmama gibi bir seçeneği olmadığını anlasın. Yoksa işiniz zor.

Inanin bi oturup konussaniz beni anlarsiniz sizi karsiniz da anlayacak birileri degil ya yanlis anliyorlar yada kafalarinda kurduklari seye inaniyorlar bunu hep yapiyorlar. Ben a diyorum kv b diyor.
Benim eşimin aileside aynı canım hep onlar haklı hep onlar iyi hep onlar doğru.Ne kadar uzak olsan o kadar iyi yani.

Olay çok farklılaşabilir ama ailesi eşini doldurabilir
Tamamda bu kız hamile. Kadın gene bırsey yaparsa sorun olabılır. Bı tanıdıgım hamileyken kv sı ile kavga etmıs. Gözünde kalıcı kan oturmus. Gecmıyor mus. Sacları beyazlamış. Benım tahammül seviyem cok dusuk. Konu sahibi gene sabırlı. Sımdıden bence diretmeli. Cocuk dogunca o kadın torunu görünce hıc bırakmaz. Cok daha kötü olur. Sımdı giderlerse yokluklarına alısır belkı

Olay çok farklılaşabilir ama ailesi eşini doldurabilir
Eşinin evi tasıyacagı dusunmuyorum. Normal biri söyler korkmaz. Bunda korkacak bisey yokki. Ömür boyu o binada mı oturacaklar. Bu kadar korktuguna göre tasınamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…