Cok kotu bi durum geline olan oluyor cok uzuldum. En iyi cozum tasinmak tertemiz bi sekilde rahat bi nefes almak icinBenim arkadasın kv sı torununu emzirmeye kalkmıs. En son bosanacaklardı. Evi tasıdılar
Kesinlikle oyle bir daha kipirdayamam bu bana verilmis bi sans kullanacagimHamilelik ve evin ısınma problemi. değerlendirmezsen bir daha böyle bir fırsat elinize geçmeyecek.
Bak tasınma konusu açınca kendını yırtacak, kıyameti koparak, hastahaneye bıle dusebolır o derece fenaya benziyor. Sinirlerinin saglam olması lazım. Eşinle konus. Bak ailemiz büyüyor, buradan gitmemiz lazım de. Yoksa daha kötü olur. Sinirlerini saglam tut. Belkı gitmeyin dıye iyi davranır. Sakın kanma.Cok kotu bi durum geline olan oluyor cok uzuldum. En iyi cozum tasinmak tertemiz bi sekilde rahat bi nefes almak icin
Insallah kimse kirilmadan kavga gurultu olmadan cikar giderim dusuncem ama tam tersi olursada kendileri kaybeder artik cok yoruldum bi an once gidimde baska bisey istemiyorumSiz böreğe çöreğe yardım etmek zorunda değilsiniz. Önce siz kendi değerinizi bilin sonra onlar da öğrenecek seve seve.
Aşırı uyuz oldum ya, bulmuşlar sizin gibi iyi niyetli sessiz insanı resmen biniyorlar tepenize. Sessiz sedasız gidebilir misiniz bilmiyorum ama ben olsam çoktan sağlam bir kavga çıkarmıştım.
Suan o sekilde 3 gundur iyiler ama daha demin caya geldiler gene ayni sozlu olarak soyluyor oglum sen sol kolumsun yanimizdan ayrilma gibi sozler geldigimden beri bu sekilde sozlu baskilar var. Hic bibyere gitmeyip dizlerinin dibinde oturalim onlara danisalim herseyi vs. Insan belli zzaman sonra dayanamiyor bu yuzden kanmiyorum 1 gun iyilerse 2 gun gene aynilarBak tasınma konusu açınca kendını yırtacak, kıyameti koparak, hastahaneye bıle dusebolır o derece fenaya benziyor. Sinirlerinin saglam olması lazım. Eşinle konus. Bak ailemiz büyüyor, buradan gitmemiz lazım de. Yoksa daha kötü olur. Sinirlerini saglam tut. Belkı gitmeyin dıye iyi davranır. Sakın kanma.
Gelmezler buna eminim kp sinirli bi yapisi var kalp ameliyati gecirdi biraz agresif ne dedigini biliyor bazen geldigimden beri 2 kere azarladi beni o hasta diye alttan aliyorum ama genede icimde kaliyor. Benim ayni evde yapamayacgimi biliyor kv kp ile simdilik o yuzden gelmezler diye dusunuyorum. Ilerde mecbur elden ayaktan dusunce bakarim ama suan degil.biz de sizinle gelelim deme durumları olur mu ama ona da hazırlıklı olun
Evet bizde ilkin cok iyiydik ama sonra dan ne olduysa oldu ve bu hale geldik en iyisi en guzel cozum tasinmakİnşallah canim ,zaten altlü üstlü mesafe koymak da çok zor inan en güzeli taşınmak .benim kv de öyle çokk iyiyken bile baktım ki kötülüyor tamamen kopardım iletişimimi. İyide olsam kötüyüm bari kahirlarini çekmeyeyim dedim.
Aynı bizimkiler yaaa. Bende altlı ustluyum ve tıpatip aynıı şeyleri yaşadım canım yaa. Yemek konusu dahil.. 2 seneye yakım bir yedik neler çektim.. Aileme gittiğimde de aynisini yaptilar. Once evimi komple ayirdim. Gelmeye devam ettiler bi süre sonra patladım . Valla ben görüşmüyorum hiç bi şekilde artık . Evimede sokmuyorum hiçbirini. Onceden gunde 4 kere sirf evime gelip surat asar laf sokarlardı düşün daha neler neler 2 görümcek bi kaynana.
Aileme mi gittim, geldikten sonra kapıda bile karşılaşmamak için kendimi paralıyorum resmen. kendi kendilerine surat yapsınlar. Çok şükür daha iyi böyle. Eşime ne diyolar küsüyolar mı napiyolar oda umrumda değil valla kendi uğraşsın ben kaldıramıyorum artık o şöyle baktı surat mı yaptı diye düşünmeyi. Zaten insanlarla çok görüşmeyi sevmem kendi aileme bile 2,3 ayda bi gidip bi kaç gün kalıyorum. 2 çocuğum var onlara verdim kendimi rahatim. Ha keşke taşınabilsem ama imkansız... hala daha evimden defetmeme rağmen bi yüzlerine gülsem kapiyi açık
Cogu insanin basina ayni seyler gelmis yasamis nerdeyse ne zor seyler onca sene beklersin sevdiginle evleniceksin diye anne dedigin insan 2 gunde psikolojini altust eder koyar bi koseye. Inanin 5 ayda 5 sene yaslandimAynı bizimkiler yaaa. Bende altlı ustluyum ve tıpatip aynıı şeyleri yaşadım canım yaa. Yemek konusu dahil.. 2 seneye yakım bir yedik neler çektim.. Aileme gittiğimde de aynisini yaptilar. Once evimi komple ayirdim. Gelmeye devam ettiler bi süre sonra patladım . Valla ben görüşmüyorum hiç bi şekilde artık . Evimede sokmuyorum hiçbirini. Onceden gunde 4 kere sirf evime gelip surat asar laf sokarlardı düşün daha neler neler 2 görümcek bi kaynana.
Aileme mi gittim, geldikten sonra kapıda bile karşılaşmamak için kendimi paralıyorum resmen. kendi kendilerine surat yapsınlar. Çok şükür daha iyi böyle. Eşime ne diyolar küsüyolar mı napiyolar oda umrumda değil valla kendi uğraşsın ben kaldıramıyorum artık o şöyle baktı surat mı yaptı diye düşünmeyi. Zaten insanlarla çok görüşmeyi sevmem kendi aileme bile 2,3 ayda bi gidip bi kaç gün kalıyorum. 2 çocuğum var onlara verdim kendimi rahatim. Ha keşke taşınabilsem ama imkansız... hala daha evimden defetmeme rağmen bi yüzlerine gülsem kapiyi açık bulunca dalmaya calısıyorlar
Benim gibi dusunuyor insallah istedigimiz gibi cikar gideriz daha mutlu olacgimza eminim sorguya cekilmeden ozgurce evliligimizi tadini cikarmayi o kadar cok istiyorum ki.eşinizin sizin gibi düşünmesini ve destek olmasını çok takdir ediyorum öncelikle, maalesef birçok evlilik bu gibi konularda destek olamama gibi konular yüzünden bitme noktasına gelebiliyor. nasıl açalım kısmına gelince bilmiyorum bunu belki iş yerine yakın değilseniz bunu bahane edebilirsiniz, ev ısınmıyor vb şeyleri de söyleyebilirsiniz. umarım gönlünüze göre olur her şey.
Erkek ailesi olunca herseye burunlarını sokmayı hak görüyorlar. Gercekten ben bu aıle muabbetlerınden tiksindim artık ya bu ne. Sürekli ilgi beklerler, gitgel, laf söylesin, herseye karıssın.çocuk dogur burnunu soksun, rahat büyüteme.Bizimki karısır herseye dıye baksa sehire gıtmeyı ıstıyorum o dereceCogu insanin basina ayni seyler gelmis yasamis nerdeyse ne zor seyler onca sene beklersin sevdiginle evleniceksin diye anne dedigin insan 2 gunde psikolojini altust eder koyar bi koseye. Inanin 5 ayda 5 sene yaslandim
Daha demin cay ictik gene ayni bu sekilde sohbet muhabbet gecti bizi birakma oglum sen sol kolumsun vs vs kp susturdu. yoksa devam ediyordu. her gun duymak insani o kadar yoruyor ki.Insallah esiniz bir ayilip bayilmayla vazgecmez. Hepimizin annesi babasi var. Hepimiz sorumluluklarimizin farkindayiz zaten, ama biri "bize bakmak zorundasiniz bik bik" diye baslasa acayip gicik da oluyorum. Heleki bu zaten ailesinin etrafinda dönüp duran evlatlara söylenip dursa
Rahat birakmayacgini biliyorum gitsek bile. Ama o gitme hayali bile bana oyle huzur veriyor ki anlatamam en azindan surekli gorup te bu sozlerini duymayacagim insallahNiye evlendirmis kiymetli oglunu koynunda saklasaymıs.esin pasif olurda tasinabilirseniz nereye giderden git rahat bırakmaz
Cok dogru demissiniz herseyde soz sahibi olmayi hak goruyorlar kac kere bazi konularda fikrimi beyan etsemde dinlenmedim ortak karar almazlar kendi istedikleri olsun isterler kendimi ezik gibi hissediyorum aslinda saygimdan sustum ben boyle gordum bazen diyorum ki pat pat lafimi esirgemeden guzelce uyarip yuzlerine vursaydim yaptiklarini ama gectiErkek ailesi olunca herseye burunlarını sokmayı hak görüyorlar. Gercekten ben bu aıle muabbetlerınden tiksindim artık ya bu ne. Sürekli ilgi beklerler, gitgel, laf söylesin, herseye karıssın.çocuk dogur burnunu soksun, rahat büyüteme.Bizimki karısır herseye dıye baksa sehire gıtmeyı ıstıyorum o derece
Evet cahillikten baska bisey degil. Cunku evde donen baska muhabbet yok sadece temizlik ve ogullari baska konu yok her gun ayniyiz herkes mi ayni bilmem ama tek diyecegim uzaktayken insan daha bi kiymete biniyorBenim annem bir melek dizisinde kadının gece gelip gelinin üstünden yorganı çekip oğlunun üstünü örtmesi aklıma geldi. Ne insanlar var ya işte bunların hepsi cahillikten umarım gelecek nesillerde kızlarımız bu tip kaynananları sadece forum sitelerinde okuyup vay be derler.
Cok kararliyim gercekten esimede dedim eger fikrini degistirse son anda evliligimizin bitecegini soylicem bu gidisle. Ben daha nereye kadar sabredim 5 ayda bu hale geldiysem ilerisini dusunemiyorumEşinde o aile bilincini göremedim maalesef. Annesinin dibinden ayrılamiyorsa ne diye evlendi ?
İlerde sinir hastası olmamak için kararlı olun ve istediklerinizi açıkça söyleyin. Ev ne olsa kira niye bekliyorsunuz, hamileyken bir de gereksiz strese giriyorsunuz hemen taşının.
Eşiniz sizi düşünüyorsa bu kararı hemen vermeli, yine gidip gelirsiniz. Bu ne böyle dip dibe
Ne münasebet ailenize gitmenize veya dışarı çıkmanıza karışmalar, yok inceden tehditler.
Kesinlikle kararlı olmalısınız, eşiniz yanınızda değilse zaten o evlilik bitiktir.
Tamam biraz pasifim bu konualrda hep iyi niyetli yaklastim bilemedim islerin boyle olacagini guzel olsun istedim olmadi evliligimi kurtarmak icin tasinmaktan baska carem yok esimde yari yolda birakirsa zaten daha fazla katlanamam biter gider. benim sagligim elden gidecek psikiyatriye gittim ilac yazdi ve kullanamiyorum bebekten dolayi gercekten kolay seyler degil. Esimi savunmuyorum herseyi buraya yazamadim cok tartistim beni cogu kez savumagi icin yeni bi aileyizbize odaklan dedim sesin ciksin guzelce savun dedim cok konustuk ama olmuyor tasinmaktan baska carem yok esim ailem hastalanir diye soz soylemiyor ki ne desem hastalanirlar bana birak tasincaz guzelce diyor insallah bian once tasinsam rahatlicamBuraya yazıyorum. O eş seni yarı yolda bırakacak. Anasına laf diyemeyen onca şeye susan adamdan bir yol olmaz.hiç olmadı. Neler okudu bu gözler burda. Sen de daha 5. Aydan bu sünepeye çocuk yapmışsın. Kadın tuvaletinize, cinselliğinize, yediğinize, bebeğin ismine her şeye karışıyor sen hala eşim iyi niyetli. Bi kendine gel konu sahibi.
Haber vermeden tutamayiz esime de dedim aileme konuyu acalim sonra diyorTavsiyem evi tutun . Nakliye işini ayarlayin. Sonra biz taşınıyoruz diye haber verin. Ev soğuk bebek için uygun değil. Hem para ödüyoruz hem ısınmıyoruz diye. Her şeyi halletmeden haber verirseniz eşinizi caydirmalari çok kolay olucak.
E ne zaman açacak konuyu?Haber vermeden tutamayiz esime de dedim aileme konuyu acalim sonra diyor
Tamamda eşin onlar hayır derse tutmayacak mı. Neyı bekliyor. Nıye bu kadar korkuyor ki. Tasınmaz o benceHaber vermeden tutamayiz esime de dedim aileme konuyu acalim sonra diyor
Bu kadından kurtulman için baya güçlü sinirlere ihtiyacın var. Önce tasınma ya calıs. Sonrası daha kolay olur. Kıyameti koparır. Ama sana küserse konusmazsa da işine gelır. Rahat edersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?