- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Alina 2.5 yaşında.
Aslında babasıyla bir düğüne katılabilecek kadar büyük.
Ancak buna ana baba ortak karar verir elbette.
Siz böyle bir karar aldıysanız problem yok.
Kayınvalideye gelince, büyük terbiyesizlik etmiş. Bunu da sizin duymanız için Türkçe ve yüksek sesle söylemiş. Ben olsam görüşmezdim. İyi niyetli olmadığı her halinden belli...
Görüşmemeyi istemekte haklısınız.. ve ben eşinizle ailesine (annesi hariç ) hayran oldum.. bizim Türk erkekleri 40lı yaşlarında hala annesinin eteğini tutup çekiştirirken eşinizdeki bu metanet helal olsun vallahi..
Evliliğinizde en önemli şey eşinizin tutumu.. evet insan sarsılır ama bu ruh halinden çıkmalısınız.. kv ne yaparsa yapsın kendi eşi ve kızı da dahil size destek olmuşlar.. yaptığından utansın edepsiz..Eşim tüm hayatını değiştirip buraya taşındığı için bu tarz konularda güvenim sonsuz ona ama bu olanlar gerçekten beni çok şaşırttı, annesi de onun gibi sanıyordum...
doğru diyordunuz o düşünsünNasıl davranacaginizi neden düşünüyorsunuz, bırakın o terbiyesiz düşünsün.
Ayrıca 2,5 yaşındaki çocuk tabi ki annesiyle kalır. Çok istiyorsa rica edebilirdi. Bu ne terbiyesizlik.
Nasıl davranacaginizi neden düşünüyorsunuz, bırakın o terbiyesiz düşünsün.
Ayrıca 2,5 yaşındaki çocuk tabi ki annesiyle kalır. Çok istiyorsa rica edebilirdi. Bu ne terbiyesizlik.
Hiç dert etme be arkadaşım !
Okuduğum tabloda kv nin densizliklerinden çok ; eşinin , babasının ve görümcenin tavrı ister istemez dikkatimi çekti .
Burada okumaya pek alışık olmadığımız bir tablo.
Kadın ayıbın alasını etmiş .
Anne baba kararına karışıp kavga çıkarması ayrı bir ayıp , Türkle evlenme ! sözü çok ayrı.
Ben olsam görüşmezdim .
Eşime de daha sıkı sıkı sarıldım .
Sende öyle yap.
Evliliğinizde en önemli şey eşinizin tutumu.. evet insan sarsılır ama bu ruh halinden çıkmalısınız.. kv ne yaparsa yapsın kendi eşi ve kızı da dahil size destek olmuşlar.. yaptığından utansın edepsiz..
en nefret ettiğim şeylerden biri de evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra bu haddini bilmez kv lerin ortaya çıkıp da bunla gönlünü eğlendir ama evlenme diye çok dedim ben sana gibi konuşmaları.. aslında verilecek en güzel cevap zamanında o hatayı keşke kayınpederim de yapmasaydı diye direkt yüzüne söylemek..
Demekki kv ker sadece tr de deıl uluslar arasıda arızalar sanırım:)
Butun dünya kv gepsi aynı herhalde:)Acaba yabancı diye mi sorun yaşamıyoruz diyordum ben de ama fark etmiyormuş...
ve bence ilk onlar gelecekler özürdılecekler.Alina için..onu görmeye isteyecekler
Kaynana her yerde kaynana bunu da böylece öğrenmiş olduk.. teee nerelerden kalkıp gelmiş buralara ev taşımış.. akıllısı edeplisi bizleri bulmaz zaten tövbe ya..Ben ağzımı bile açamadım, ne diyeceğimi bilemedim. Biz zaten kısa sürede tanışıp evlendik, eşimin benim yanıma gelmesini mi hazmedememiş bilemiyorum ki.
zaman geçsin.yaptığı hatta anlayacakAlina' yı görmek isteyecekleri kesin, engelleyemem tabii babaannesi ama eşim ne görüşmek ne görüştürmek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?