• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle olmuyor..

ALLAH kolaylık versin burda bu tarz konuları gördükçe kaynanam olmasına nerdeyse sevineceğim.
size tek tavsiyem sorunları çözmeden çocuk yapmayın.korunma işinide eşinize bırakmayın.böyle anaları ve oğulları gördükçe sinir oluyorum neden evlendi eden evlendirdi o zaman.kendinizi ezdirmeden bir yol bulabilirsiniz inşALLAH ama umursamaz bir eşle nasıl yaparsınız bilemiyorum.tekrar ALLAH kolaylık versin.

Eşin durumu düzeltmezse kayınvaliden hiç düzeltmez. Ancak eşin durumu düzeltme gereğinin farkında bile değil. Artık sizinle uğraşmayı günlük rutin olarak belirlemiş. Bu arada eşine yani nediyim. Eski konunu okudum da... Bu evden gitmesi gereken biri varsa o da sensin lafı. Bu laftan sonra anlamadın mı hala evliliğinizin tek taraflı olduğunu. Siz evli değilsiniz ki. Anne oğul beraber yaşanan bir evde oturuyorsunuz sadece.

Elinizde mesleğiniz de var ne güzel. Dul kalmak dünyanın sonu değil, yepyeni bir başlangıçtır.

ailem le görüştüm abimle gelip götürecekler beni nolur beni yanlız bırakmayın ne yapacağımı şaşırdım:((

ailem le görüştüm abimle gelip götürecekler beni nolur beni yanlız bırakmayın ne yapacağımı şaşırdım:((

-Daha önceki konularını biilmiyorum ama gerçekten çıkmazda gibisin.

Bence iyi yapmışsın,git biraz kafanı dinle annenlerin yanında.Umarım eşin de kayınvalidende insafa gelir bu süreçte.

Az önce diğer konuna cevap yazmıştım ama burayı okuyunca anladım ki düzelen birşey yok. Ailene söylemekle çok iyi yapmışsın, yalnız değilsin sakın kararından vazgeçme. Madem doğu gibi bir yerde laf söz olur diye korkun var abinin gelip seni alacak olmasını da çok iyi düşünmüşsün. En azından kaynana müsfettesi bak karın kendi başına kaçtı gitti diye laf edemez arkandan.

Yalnız değilsin unutma burdayız ve gelişmeleri bekliyoruz. Merak ettirme.

Hepinize tşk ediorum herşey kesinleşti gidiyorum btti artık bu şekil ne kadar yaşarım bilmiorum ama bitti iştee:(((

Allah hakkında hayırlısını versin.
şimdilik en hayırlı işi yapmış gibi görünüyorsun.

azıcık kafanı dinle, sağlığınla ve kendinle meşgul olmaya bak.

unutma bu dünyaya bir kez geliyorsun ve ÖNEMLİSİN.

Hakkinda hayirlisi olsun korkma
Git biraz annenin evinde ocaginda huzur bul
Onlarda Ana ogul kalsinlar birak
Allah Guc versin sana guven kendine
Bak gor nekadar rahatlayacaksin

Hepinize tşk ediorum herşey kesinleşti gidiyorum btti artık bu şekil ne kadar yaşarım bilmiorum ama bitti iştee:(((

Abinin gelmesine sevindim. Bak kimsesiz değilsin. Zaten işin de vardı. Yepyeni bir hayat seni bekliyor. Artık sadece mutlu ol.

Slm arkadaşlar daha önce ki sorunlarımı okuyanlar bilirler kayınvalidemle yaşıyorum 11 aylık evliyim ve önceki konularda bahsettiğim sorunlar artarak devam ediyor boşanmaktan doolayı olan korkularımdan da bahsettim yha kaynanam eşim evlenmeden önce her yıl şimdiye 1 2 aydır memleketine gitmiş olurmuş bu yıl gitmiyo e kaldığım ev zaten küçük bunun üstüne bahsettiğim sorunlar ve kaldı ki 1 2 ay evimde eşimle baş başa kalmaya hakkım yokmu ben evliliğimi yaşayamayacakmıyım eşime bunlaran bahseiorum o e git mi diyeyim dio zaten anneci bi insan e memlekete gitsin evini ayırsın yine ne zman istiosa gelsin diorum onu da memlekettekiler annesini gönderdi diye laf eederler dio e BEN NE YAPACAM ŞİMDİ ARTIK HASTALANDIM DAYANAMIYORUM İNANIN Kİ

Valla çok üzüldüm arkadaşım.Neden evlenmeden önce birlikteyaşamayı kabul ettin ki.bu zamanda beraber oturan pek duymuyorum.İşin zor !

Back